Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • matthias92
    A Newport Sport Clubbal egy óriási szezonon vagyok túl!
    A csapat sokáig az utolsó helyen állt, majd magára talált, s a szezont (10 meccs szenvedés után) 2 ponttal az első mögött, második helyen, továbbjutóként zártam. Ráadásként a bolív-angol csatárom 32 góllal gólkirály lett. Második szezonban viszont tanácsotokat kérném.
    4 szponzorból egy travel agencyvel lassacskán vége lesz a szerződésnek (1 év maradt hátra, szal erre a szezonra). Annyi, hogy állják az első "kirándulásunkat" a szezonban. Keressek jövőre mást, jobbat? A gazdasági hogyállásról nemtudok egyelőre mit nyílatkozni. Háromés félezres férőhelyes a stadionom, a meccsek zömén ez majdnem tömve lesz, ha telilenne, bevételként 16ezer fontot könyvelhetnék el, ami szerény véleményem szerint rengeteg. Egyelőre a csapatomat úgy tartom fent, hogy némi pénzt táplálok bele. Vettem egy 55 körüli középpályást 20ezer fontért. Szerintem megérte, de majd meglátjuk, hogy teljesít. A csapatom így már majdnem 500 leveles. Ami nem gyenge, szerintem. Az ifikkel jól állok, bár majd szeretném bővíteni a személyzetemet egy Youth Team Coach-hal. Ehhez sajnos épületet kell fejlesztenem, ami nem lesz olcsó mulatság.
    Az osztályomban túlsok ellenfél nincsen, vannak hasonló szintű csapatok, de szerintem ismét tovább fogok jutni (ha nem történik vmi extra dolog)