Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Matthias92: Miből kér 640 mega szabad helyet? Véletlenül nem virtuális memóriából? (többiek: jól emlékszem, ugye a tavalyi változat untatta a gépet a vmem checkekkel???) Ha igen akkor vezérlőpult->rendszer->speciális->teljesítmény->beállítások->speciális->virtuális memória: állíts be min. 640-et... miután belépett a játék akár ki is kapcsolhatod, de az egy tervezési hiba méghozzá nagy kalappal, szóval eltüntetni nem lehet. Lehet valamelyik update megoldja, de az már régen volt, nem emlékszem. Ha telepítésnél mondja, hogy nincs annyi hely akkor... nem tudom, ilyen hibát nem tudok elképzelni, szóval próbáld meg azt amit az előbb írtam.

Dujmi: A játék fordítása, vizsgaidőszak és www.koschonline.com. Röviden és tömören ez az oka, hogy az okt.30-tól januárig eltelt idő alatt 220 órára duzzadt játékban eltöltött időmhöz (több mint 9 tiszta nap... borzasztó) és 14 éves karrieremhez azóta csak 4 órányi játékidőt és egyharmad évet tudtam hozzá passzírozni (azt is egy volumenben valamelyik nap... 7. vagyok a Fulhammel 5 forduló után a PL-ben, és bejutottam az uefa csoportkörbe (IT kupából) mindezt 2021-ben.) De hajrá és kitartást mind a játékban, mind az írásban (talán kicsit tömörebbre veheted a figurát) én is írtam serényen, valaki tarthatná a frontot helyettem. A kiscsapatokról meg annyit hogy a Yeowil ősi ellenségem volt (A Swansea City mellett, akiktől igazoltam Darryl Duffy-t aki két évig a szupercsatárom volt) a Fifa Manager 2008-ban amikor a Colchester Uniteddal nyomultam egész az első osztályig :P

Amúgy ajánlom, hogy inkább kezdj egy kisebb csapattal (például a Yeowil Town-nal ha van némi kötődésed) mert velük ugyan több a küzdés, de sokkal több a sikerélmény is.

Ja igen, és a fórummal az van, hogy aki játszik az azért nem ír, aki meg nem játszik az azért nem ír amiért nem játszik. Kinek iskola, kinek egyetem, kinek munkahely, kinek ezek valamilyen lineáris kombinációja. Nekem pl reggel 8-tól (alig 6 óra múlva :S) analízis vizsga szóval befejezem, mert még tanulni is kéne rá, plusz aludni...