Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Dujmi
    Sziasztok!

Új tag vagyok, és ezért úgy gondoltam, h illenék bemutatkoznom!
    Nevem: Dujmó Gábornak hívnak! 23 éves vagyok, és már kb 8 éve játszom manageres játékokkal! Ez első asszem egy 2001-es volt! Visszagondolva elég érdekes, mert (én mindig fiatal játékosokat veszek meg, mert őket olcsón meg tudom venni, kevés a fizetésük) akkor Gerrard-ot, Lampard-ot, Terry-t, Barry-t és még sorolhatnám (Vahirua és Landreau-t a Nantes-ből) vettem meg, és fejlesztettem fel 94-96os szintre a 100-ból! Tehát kicsit Arsen „Arsenal” Wenger típusú vagyok!

Én tegnap (2009 05 25.-én) vettem meg az eredeti FIFA Manager 09-et! Előtte már lenyomtam 3szor 1 szezont!  , így már nem volt teljesen új a játék! Eddig a Total Club Manager 2004-vel játszottam, elég sokat, egészen eddig! 
    Eljött a váltás ideje!
    Tehát megvettem a játékot, gyorsan fel is telepítettem, és már kezdtem is! Mivel Manchester United szurkoló vagyok természetesen nem volt kérdés, hogy melyik csapattal legyek! Már több, mint 10 éve nekik szurkolók!
    Mivel már játszottam, volt némi fogalmam, h mivel kell kezdeni! Gyorsan körbenéztem a staff-ok közt, hátha találok 1-2 nagyszerű szakembert! Van egy pár hülyeségem a játékban, pl csak olyan játékost veszek, aki legalább 4/5-ös (5/4-es), így a személyzetet is ennek megfelelően alakítom ki! Csak a legtehetségesebb szakembereket szerződtetem, és abból is csak 99est! Nem tudom, hogy miért van ez így nálam, de ha valaki 98as lenne azt tényleg meg sem próbálom szerezni! Fabregas-sal ugyanígy vagyok, hiába nagyszerű játékos, „csak” 3/5-ös, így nálam esélye sincs! 

Tehát elkezdtem a játékot!
    Azt ígértem, hogy mindent megnyerek, mert elvileg a MU-é az egyik legjobb keret Európában, illetve így többet kaptam igazolásra is!
    Csináltam egy edzéstervet, amit be is állítottam nekik egész évre, de ezt még nem értem , a TCM 2004-ben teljesen más volt! Mindegy, vagy majd rájövök vagy Ti segítetek nekem! 
    A jegyárakon is módosítottam, mindenhol 3 fonttal megemeltem! Így pár százezer fonttal is többet kaphatok meccsenként, ha teltház van! Bérletet is adtam el, méghozzá 45 532-t, ezzel bőven első vagyok, a bérleteladásokat tekintve, mert a második Arsenal 26 633-at adott el „csak”!
    Elküldtem őket 2 x 2 hét edzőtáborba! Elég jó formában kezdtük a szezont!

Eljött a nagy nap, első meccs az új szezonban! Manchester United – Portsmouth 2-1! Gólszerzők: Rooney 17p, Nani 39p, illetve Defoe 53p! Így alakult az első meccs! Kezdetnek nem rossz! Máris megvan az első trófea!

A bajnokságban a Newcastle-t vertem otthon az első meccsen szintén 2-1re!

Jött a Zenit elleni Európai Szuper-Kupa döntő (a hagyományokkal szemben nem a II. Lajos stadionban, hanem az Old Trafford-on)! Manchester U – Zenit 2-0! Gólszerző: Berbatov a 2. és a 42. percben! Timoschyuk már a 7. percben mehetett zuhanyozni, 2. sárga lapja után!!!

Közben megvan az első igazolásom is! Phillip Lahm-ot vettem meg a Bayern Münchentől, 38,5 millió fontért! Hiszen Angliában fontban számolnak! 

Kisorsolták a BL csoportjait!
    F-csoportba kerültem:
    1., Manchester United 2., PSV 3., Sahtar Donyeck 4., Slavia Praga
    Az MTK (M Budapest) is bejutott a csoportba!!! Ők a Chelsea-t, a Werder Bremen-t és a Celtic-et kapták! Hát a pontszerzés is bravúr lenne!

Első vereség a bajnokságban a 4. fordulóban ért! A Liverpool otthonában kaptam ki 2-0ra! Természetesen teltház! Lahm-ot már a 16. percben kiállították! Babel a 20. percben szerzett vezetést az ellenfélnek, majd jött Evans és egy védhetetlen öngólt szerzett!

Első BL meccs!
    Manchester United – PSV 1-2! 76 198 néző, ez 2,5 millió font!  0-1: Lahm öngól a 22. percben, 1-1 Rooney találat a 49. percben, 1-2 Nijland a 71. percben! Dzsudzsák végigjátszotta a meccset, 7-es osztályzatot kapott!
    Celtic – MTK 5-1! Pátkai Máté szerezte az MTK gólját a 37. percben, így 4-1 lett!

Bekövetkezett a 2. vereség is! Ismét 2-0-ra kaptam ki, ismét idegenben, most a Chelsea-tól! Nem baj, hosszú még a bajnokság! Ja Evra 10, Vidic 2 hétig sérült lesz!

2008 09 23.-én elértem, hogy hajós kapitány legyek! Közben pedig 5 nyelvet beszélek 1es szinten!

2008 09 24
    Liga-Kupa 3. forduló! Wigan – Manchester 1-1, 11-esekkel 1-3! C Ronaldo ezen a meccsen tért vissza, 45 + 30 percet játszott! Következő fordulóban otthon fogadom a Tottenham-et!

2008 09 27
    Végre nyertem! MU – Bolton 3-2! C Ronaldo ismét a félidőben állt be, rólt is szerzett! 10-es osztályzatot ő és Barbatov kapott!

2008 09 30
    Megvan a 2. igazolás is, ismét a Bayern-ből! Most Ribery-t szereztem meg (5/5-ös) 59 millió fontot kellett leszurkolnom érte, és 115 000 fontot keres majd hetente! Ez még forintban is jó lenne! 
    A BL-ben is sikerült nyernem! Slavia Praga – Manchester 0-1! Gólszerző: Berbatov a 85. percben!
    Kisorsolták az UEFA-Kupát! Nincs magyar csapat! Magyar játékos viszont van! Hajnal, Juhász és Garics?? ! Hát idén enni jutott!

2008 10 15
    Anglia – Málta 18-1! Rooney 5 gól szerzett!

2008 10 22! Legyőztem a későbbi UEFA-Kupa győztest! MU – Sahtar 3-1! Gólszerzők: Carrick, Scholes és Rodigo Possebon illetve Brandao!
    Az MTK kikapott otthon a Werdertől 2-0-ra, így 3 meccsből 3 vereség, 2-14-es gólkülönbséggel!

Hát az első napomon eddig jutottam! Remélem nem untattam vele senkit!