Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    1: Bug-ra gyanakszom, nekem a 14 éves karrierben nem volt ilyen. (updatek nélküli, okt.30-ai verzióval) Megoldás: Ha minden játékosnál ez a helyzet, akkor játékújratelepítés és/vagy új játék kezdés, jobb ötletem nincs, sosem láttam még ezt a problémát. Ha csak néhány játékosnál hébe-hóba, akkor valahol a te részedről van valami hiba, mert az inkozisztencia nem jellemző az algoritmusokra.

2: Erre mértani pontosságú függvények vannak a játékban, hidd el nem tévednek. Azonban ezeknek a függvényeknek is vannak olyan paraméterei, hogy a Barcelonában játszó játékos hírneve, elismerése nagyobb, mint a német Oberligában játszó 100%-ig ugyanolyan játékosé. Nem sokkal, de kicsivel, és ha belegondolsz, ez a valóságban is így van. Mellesleg az editor megmutatja, hogy hogyan állnak össze bizonyos posztokra az igényelt képességek, és ha ezekben eltérések vannak, akkor az a függvényben is eltérést ad. Pl ha valaki azért nagyon jó védő mert 99-es a fejelése (ami 75%-ban számít bele a CD-be ha jól emlékszem) és 50-50 a szerelés és emberfogás, vagy azért mert 60-60 az utóbbi kettő, és csak 45 a fejelés. A kettő más eredményeket ad, és emellé még ott van a mentális és fizikai állapot. Továbbá ott a tehetség is, ami nagyon fontos szerepet kap. Szóval összetett a játékértékelés, és ami elsőre furának tűnik, az valójában úgy van. Igazolás után pedig általában azért érnek kevesebbet, mert ritka az a játékos, aki megérkezik és állandóan 20-as formában van. Nálam néha volt olyan, hogy érkezett 2,2 milliós játékosként, jó volt az edzés fejlődött több ponton is, és máris 2,5 milliót ért, mire szezon vége lett, 20 gól után már 4 milliót ér.

3. Nem, ezek belső függvények, nem értékmegadás útján történik. Annyit tehetsz, hogy az editorban bejelölöd a tulajdonosnál a "rich guy"-t és akkor elvileg több pénzt kapsz, de még nem próbáltam.