Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • lccklaci
    Minden érdekes nekem is, mert 2000-től meg van a játék sorozatban mert semmilyen játék nem ér ennyit /még pénzbe se - kb 48 sör - az 1 hónap.., évbe nem is számolható).
    Semmilyen patch nincs fent, az eredeti játékhoz innen tettem fel adatbázist, meg mindent (címerek..., stb, évek óta hatalmas adatbázist építenek a világról és főként a címerekre fektetem én a hangsújt /20 év játékbeli év után úgyse ismerem a játékosokat...de a csapatok örökké maradnak/) http://www.fifamanager.it/
    Régen volt olyan esetem, hogy a meccsek időpontjai nem egyeztek, ahogy szerkesztettem az editorban.
    Nem tudom jelent-e segítséget, de az Ausztrál bajnokságban kezdtem el, ahol bajnok lettem és Ázsia BL győztessé váltam a Sydney FC-vel és 3 év után mentem a Red Bull New York-hoz Amerikába. Ugye onnan milyen jó lenne a Red Bull Salzburg-ba menni :)) Viccet félre értve, imádom a futballt és a világ fociját. De a játék sztem nem válogat, hogy ki milyen "hülye" mint én :)
    Sztem egy adatbázis csere nem okozhat ilyen gondot. A legnagyobb gond, hogy még 2 éves szerződésem van és tovább fogok állni mert kontinens szinten megnyertem mindent (utolsó európa), de addig 3 meccsenként dobjon ki? Túlélem, mert mentek mint a hülye, de idegtépő :)
    Köszönöm, hogy az eddigi kérdésemre is válaszoltatok!