Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    NP, most már besokalltam az egésztől. :) Majd megveszem valamikor a 09-et vagy megvárom az újat... Addig meg patchek nélkül próbálkozok. De nem értem miért nem látja a patchet, most legutóbb, leszedtem a játékot, databázist is visszaállítottam, letöröltem mindent. Aztán már semmilyen liga patchet sem fogadott el. De az az érdekes, hogy a vista újratelepítés után az európai országok patcheit még felrakta. :) Vicces. Csak az a baj, hogyha manuálisan csinálok valamit és elrontom (amúgy semmit nem rontok el, csak valami baja van ezzel is), akkor el se indul a játék aztán bármit csinálok és újra restore database kell és telepítés, szóval az egész munkám kárbavesz. Ezért gondoltam, hogy ezekkel a felrakott patchekkel jobb lesz, de ezeket meg nem veszi észre a játék, vagy nemtudom. Hiába rakom be én magam pl feröer sziget patchet, megmarad az a 4 csapat aki eddig is bent volt az editorban. Én hülye meg amikor már fel volt rakva minden európai patch, de nem rakta fel az ázsiai országokat, letöröltem az egészet. :D Pedig akkor legalább az európai meglett volna :(((
    Feszültség levezetésére felraktam a NFS Pro Street-et, hát nem fel...-t az is? :D Az egyik pályán ha nyertem nem működött az enter, csak az újrakezdés LOL. (ez is eredeti) Szóval most inkább videózok.
    Na peace.
    Warezt meg kerüljük el itt, mert már a tököm tele van vele.