Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Teljesen igazad van. :)
    Ugyanakkor nekem pont a manager való, mert ezzel a kaki játékkal azért lejátszottam úgy egy évet... ;)
    Csak miután rájöttem, hogy lehetne sokkal jobb is a játék, reálisabb csapatokkal, akkor már kevésnek éreztem az alapjátékot. Ami bosszant, hogy szarul vannak megcsinálva a gyengébb ligák, már ahol van liga, ahol nincs, ott meg 20-as szintű játékosok játszanak, akiknek 10 gólt rúgnak a nagycsapatok, ami nem reális. De nem adom fel :) csak nem értem miért nem működnek a patchek. Régen fifáztam (03 volt a kedvencem aztán esett a színvonal) és a manager mód volt ott is a kedvencem. Aztán a fifa manager 08 lenyűgözött és nem tudtam abbahagyni 1 évig. Amúgy meg nem érdekel különösebben milyen labdával vagy milyen cipöben játszanak, csak ha már azon a spanyol honlapon ezek is fent voltak, gondoltam miért ne rakjam fel. És miután felraktam, az előtte sikeresen felrakható európai országok ligáit sem tudtam felrakni. Szóval valami nem okés :S.