Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Amikor telepítettem a Vistát, volt egy olyan gomb, hogy formázá, azt megnyomtam de nem adott olyan lehetőségeket, hogy több partíciót alakítsak ki... + miután feljött a Vista, egy ismeretlen eszközt észlelt, amihez nem talált drivert. Vicces ez a gép az már biztos. De könyörgöm milyen emulátort észlel, amikor semmi nincs a gépen? :D Nincs pénzem másik gépre. Savafan, nem XP-m van azzal még én is elboldogultam, ott ő maga ajánlotta fel, hogy hogyan particionáljak, Vistánál meg csak felrakta magát ilyennel nem is találkoztam... érdekes. Megpróbálom, hogy nem rakom fel a 2. patchet (de hát ezért raktam újra a windowst...), akkor meg van egy olyan érzésem, hogy a többi patch sem fog működni az 1. patchen kívül (mert az újratelepítés előtt sem működtek), pl. az ország patchek. De ezt majd otthon megnézem. MÁS!!! lehet az lesz a vége, hogy megveszem majd a 09-et. Ennél is van a patchben ez a védelem? (ami ugye kikészít) vagy itt már nem rakták bele ezt a baromságot? Még valami. A 09-hez is adtak ki ország patcheket?
    Üdv: Johnny the Dark Jedi