Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ha nincs kipipálva a "Don't look for partner" (=Ne keress párt) [ergó, nem csajozol] hanem üres a rubrika, akkor standard folyamatosan csajozol, és idővel fel fog bukkanni egy barátnő, akivel ha együtt vagy 1-1,5-2 éven át akkor utána elveheted feleségül. Majdnem mint a valóságban, és utána (de amúgy akár házasság előtt is) jöhetnek a gyerekek. Nem tudom a játék hogy számol valószínűségeket, meg egyebeket, de az biztos hogy idővel lesz partnered, és ha 2 hetente elviszed vacsorázni akkor örökké veled is marad örömmel, sőt annyi gyereket szül neked amennyit szeretnél. Az én játékomban sajnos 4 lányt szült így nem lett fiam akit bevehettem volna a csapatba, de ha fiad születik, és érdekli a foci, és megfelelő koró lesz, akkor beveheted a saját csapatodba játékosnak. Szóval lehetőségek tárháza, csakhogy senki ne unatkozzon.

Al Ashrad: Hiába rakod újra a Vistát, ha nem formázod előtt a vinyót, akkor minden szemét ott marad, pont úgy ahogy előtte volt. Egy teljesen üres, frissen formázott (néha többször formázott) hdd-n viszont már tényleg "tiszta lappal" indulhatsz. Márha eredeti a windows... Amúgy biztos hogy eredeti a te Fifa Manager 08-ad? Mert ennyi szarakodás után már inkább ez a kérdés merül fel bennem, nem pedig inkompetencia, vagy bug jelenléte.