Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ha sokáig játszik valaki egy pozícióban, megtanulja 100%-osra. Ez kortól és tehetségtől is függ, de 10-30 meccs (amin kezdő) és megvan. Ha jól emlékszem amikor csereként áll be valaki akkor nem változik a százaléke, és ha kezdő, akkor mindegy mikor megy le, akkor is változik a % ha csak 2 percet játszott. Ha úgy van beállítva a game, hogy mutatja a tehetséget, meg mindent, akkor ha az egeret a poszt fölé húzod a játékos adatlapján, akkor a kis buborékban írja egy százalék, hogy mennyire tud azon a poszton játszani. A felejtésnek is több szintje van: Ha origi poszt akkor soha nem felejt belőle semmit, ha nem origi poszt, akkor elsőkörben pár meccs után 70%-ról indul, innen ha játszik felfele megy, ha nem akkor lefele... 60-65% körül elfelejti totál a posztot. De ha sokat játszott azon a poszton és 85 vagy 90% fölé megy, akkor úgymond "szintet lép" a tudása és ha nem játszik akkor már csak 85 v 90%-ig romolhat max a poszt (nem emlékszem a pontos számra, de azt hiszem az egyik). Ha pedig megtanulta 100%-ra a posztot akkor emlékeim szerint már nem felejti el akkor se ha soha többet nem játszik ott. A fönt leírtakat a tizensokéves mentésemből merítettem, de mivel hónapok óta nem játszottam, az emlékek fakulnak, remélem azért segítettem. Ja és kell az új posztnak 1-2 meccs mire megjelenik az adatlapon, utána meg jó sok, hogy 100%-os legyen. Sok sikert...