Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Először is, köszönöm a segítséget! Kicsit idegbeteg vagyok az elmúlt időszakban pl a managertől is... ezért nem írok rendezett postokat. Ezért elnézést. Reakció:
    Nincs sem daemon tools, sem alchohol, sem semmi ilyesmi a gépen. Régen volt, lehet, hogy hagyott valami szemetet. A registry takarítást még nem csináltam, ha ingyenes a program, akkor kipróbálom. Vistának sok köze volt ahhoz, hogy más programjaim nem futottak, amik XP-n igen anno. De itt az 1-es patchel futott a játék Vistán. Lehet, hogy tényleg láma vagyok, de ezeket a patches dolgokat nem tudom megoldani. Hova instaláljam a patchet? Főkönyvtárba instaláltam a patchet. Igen, nem jelenik meg az editoron belül semmiféle változás ezután. Amúgy a 08-ról beszélünk, a 09-et nem vettem meg. Ez esetben mit tegyek? Azt, hogy máshova telepítettem a patchet és onnan felülírtam a játékban lévő fájlokat, már megtettem, ez esetben sem történt semmi változás azt eltekintve, hogy lefagyott a játék. Az editorban ha valamit megváltoztatok, nagy az esély rá, hogy NÁLAM utána nem működik a játék. Pl ha ligát csináltam, volt, hogy megjelent a liga a játékban, volt, hogy nem. Ha megjelent, volt, hogy elindult a játék, volt, hogy lefagyott. Ha olyan ligát módosítottam ami már létezik az editorban, akkor futott a játék, ha új ligát készítettem, és egyáltalán észlelte a játék, mint felkínált ligát a játék elindításakor, akkor fagyott le és kidobott hibaüzenettel. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a hiba az én készülékemben van, de pontosan micsoda lehet ez? Most egy gondolatban közöltem a mondanivalóm. ;)
    Üdv: J.