Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    1.: Kapcsold ki az emulátort... daemon tools (bár arra nem ír ilyet, mert nekem daemon tools mellett lazán ment az eredeti játék) alcohol, starfuck, és a többi blacklistelt program közül valamelyik fut nálad a háttérben, ki kell kapcsolni. VAGY: használj egy hider programot (pl: YASU) és az elünteti ezeket. Da amúgy lehet vmi registry szemetet hagyott egy crack vagy program vagy drm vagy starforce protection, azt registry takarítással lehet megoldani (IOBit-net az Advanced System Care-je nagyon pöpec erre a célre, általános karbantartásra mindenkinek ajánlom, főleg a nem-pc-profik-nak, mert nagyon egyszerű és hatékony program!)

2.: A vistának köze nincs ahhoz hogy fut-e vagy sem a játék, ezt ha gondolod részletesen el tudom magyarázni.

3.: Mindegyik patchel működőképes a játék. Az update kettőben azonban megváltozott az eredetiségvizsgálat folyamata, ez okozhatja a nálad felmerülő problémát, megoldás az 1. pontban.

4.: A country 149 és 151 fájlokon végez módosítást a patch, és ha meg akarod őket tartani, akkor csinálj magadnak biztonsági mentést, mert a telepítő nem csinál, és ha reverzibilisre akarod megcsinálni a patchet, akkor tedd el az eredeti fájlokat, ezért mondja.

5.: Főkönyvtár a játékmappád gyökérkönyvtára (másnéven, ahova feltelepítetted...) legtöbb esetben C:\Program Files\EA Sports\Fifa Manager 09, de akár a D:\Játékaim\ÚJ\FIFAMANAGER09JE is lehet a főkönyvtárad, ezt telepítésnél te állíthatod be...

6.: Ha eddig nem sikerült megoldani akkor márpedig van benned némi láma, de amúgy ha nem jelenik meg az editoron belül a patch által elkövetni kívánt változás, az azt jelenti hogy a country### fájljaid nem lettek megváltoztatva (mert az editor ezekből töltődik be) azaz a patch nem települt fel megfelelően, ezt úgy ellenőrizheted, hogya patchet feltelepíted egy szeparált mappába (pl: Dokumentümok\FifaPatch#1\) és utána az ide kicsomagolt fájlokkal felülírod a game könyvtárában lévő eredetiket (biztonsági mentés készítése utána, ha hiba esetén nem akarod újratelepíteni)

7.: Az editor patch nélkül/bármelyik patchel/minden patchel, bármelyik 98 utáni windowson működik, kipróbáltam. Szintén eredeti, de amúgy törttel is működik teljesen jól. Semmi egyéb nem kell hozzá, mint amit eddig leírtak, szóval a hiba az ön készülékében van...

8.: Ha lehet próbáld már meg a gondolataidat egy hozzászólásba tolni (mondjuk a mai 23 percen belül három darabot 23 perc várakozás után egyben is elküldhetted volna) mert az sokkal szebbé és átláthatóbbá tenné a fórumot, és helyet is spórolna. Én is írhattam volna 16 hozzászólásba ezt a fél órányi szöveget, mégis inkább összeszedegettem a gondolataim, átolvastam, és a végén feltettem a kérdést, hogy akarok még valamit, és amikor már nem, akkor elküldtem. Higiénia mindenek előtt, nem csak a wc-ben meg a fürdőszobában...

9.: Köszi, szívesen, szevasztok, fordítás nemsokára updatelve lesz (10-15 ezer sornyi textmode szöveg, meg néhány egyéb dolog)