Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    :( Nem hiszem el, hogy nincs megoldás, az ea terméktámogatás semmire nem jó, ha ott kérdezek valamit az amúgy a játékokhoz semmit nem értő kollégától, akkor azt a választ kapom, hogy in-game dolgokban ő ne mtud segíteni, arra vonatkozóan a fórumokon érdeklődjek. De semmilyen fórumon nem tud segíteni senki. Eleve azt nem értem, miért nem indul el a második patchtől a játék. Azt hiszi, hogy képfile van a gépen, de NINCS! Aztán az editor is baszakszik, mert ha átszerkesztek valamit, jóeséllyel lefagy a játék, és el sem indul. Ez így nagyon szar. Ha legalább én nem tudom megoldani, hogy élvezhetőbb legyen a játék (LDU Quito ne kapjon ki 10-0-ra a Boca Juniorstól) akkor a patchek, amik ezt lehetővé tennék azok működnének, de azok sem. Fel tud idegelni ez nagyon. Vistám van tuti az kavar be, a microsoft úgy elcseszte a Vistát, hogy hihetetlen. A battle for middle earth 2 el sem indul a vistámon... Cool.