Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    10 év? meglátjuk, mindenesetre most arra várok, hogy végre megint menjen 400 fölé a high risk shares árfolyama, és veszek egy házat, ha pedig már lesz házam elveszem a nőmet feleségül, és gyerekgyártásba kezdek :)
    Sokat gondolkodtam a taktikám. tulajdonképpen ez az egyik legizgalmasabb része a játéknak. Sok múlik rajta. A fő szempontom, hogy ne kelljen nagyon az emberfogással törődni. Unom állandóan állítgatni.
    Márpedig felsőbb osztályban úgy tűnik nem igazán van olyan taktika amivel megúsznám ezt.
    Az a tapsztalatom, hogy két veédekező középpályással közel kerülök a célomhoz. Sajnos az idei Fifából kihagyták a szaggatott vonalas taktikai beállításokat. Így nem tidom megadni a játékosaimnak, hogy milyen irányban mozogjanak. Két belső védőmnek például nem ártana megadni, hogy jobbra-balra mozogjanak. A védekező középpályásaim is sokszor egy helyben állnak. Bár ez összefüggésben lehet a workrate értékükkel, és a closing down beállításokkal is.
    tényleg az up and down-nál mikor azt írja ki, hogy positioning improved, az melyik értéket jelenti?
    Mindenképpen kell, hogy legyen egy írányító középpályás a taktikában. Az igazán jó egyszemélyes targetman-ek méreg drágák. Megéri kinevelni őket, de ha venni kell, akkor nagyon drágák. Szóval ezért döntöttem a két csatár mellett. A wingereket nem szeretem, mert védekezésben nem tudnak segíteni. A wingback-ek meg nagyon jó munkabírásúak kell, hogy legyenek, mert be kell száguldozniuk az egész pályát.
    Szóval valamilyen szinten kényszer is ez a felállás. Lehet, hogy változtatok még, mert az az igazság, hogy még itt az 5-ödosztályban sincs előre lejátszva minden meccs. Bár elég gyenge kerettel dolgozok.
    Még tesztelek, de tulajdonképpen még tettem le a voksom egyértelműen.