Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tegyek az edzésekkel, ha a játékosaim enegiája nem emelkedik? (55 körül van) Levettem szinte mindent, Recoveryre vagy 60%-ot tettem, de semmi. Vagy tegyek semmittevésre többet, vagy mást vegyek 0-ára? Mert egyszerûen nem értem. Egyénileg a játékosnál is recoveryt állítottam be
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Tesz veszen egyszer használt,kitünõ állapotú 6000-ért van.Énis onnan vettem
Eredeti játékom van és az lenne a kérdésem van-e valami cucc hozzá hogy ne kelljen dvd lemez a játékhoz?Ha van honnan tudom leszedni
engem is érdekelne eredeti játék, de érdekelne az is, ha valaki csak "kölcsön" adná, mert asszem ha az eredeti játékot telepítem fel, akkor a no-dvd patch mûködik a 3. javító patcchal is...
Már nagyon várom a HFM-et de sajna nem tudok vele majd anélkül játszani h ne lenne eredeti a game ugyh ha vki esetleg ugy dönt h eladná nekem a játékát az irjon privátban!
köszi
köszi
1000 hála és köszönet, és mindenkinek aki segített. Köszönöm a segítõkészségeteket.
Ha esetleg még nem sikerült volna beszerezni : FIFA MANAGER 08 KÉZIKÖNYV
ha nekem elküldöd a fénymásolatát én beszkennelem és a web oldalamon közzé rakom...
utánvétellel fizetem a költségeket...
vagy utalok a számládra...
[email protected]
utánvétellel fizetem a költségeket...
vagy utalok a számládra...
[email protected]
nem igazán értelek. netközelben vagy, minek a kézikönyv? mire valakitõl megkapod, le is fordíthatsz minden fontosabb dolgot, vannak már online szótárak is. Ha meg valami nem világos, kérdezd meg itt, szívesen segítünk.
tudom azért lenne rá nagyon szükségem mert magyarítás híján mégjobban megvagyok lõve, és biztos voltam benne a hogy a kézikönyv jelentõs támogatást nyújt a játékban, szóval légyszi valami úton modon rakjon fel valaki egyet pliz, köszi
Oké rendben van ha tudok szerzek.Annyit azért mondhatok hogy sokat segit a játékban.
Ez nagyon kár, esetleg majd ha tudnál valakitõl elektronikus formába szerezni egyet azt megköszönném.
Nem tudom mert nincs scannerem
nem tudod be scannelni vhogy. Nekem nagyon kéne 😞
Nekem van magyar kézikönyvem de felrakni nem tudom!!!!!!!!
Könyörgöm, annyira szeretnék vele játszani de a kézikönyv nélkül nem tudok kiigazodni, kérlek segítsetek. :'(
[email protected]
[email protected]
én is örülnék egy ilyennek:
[email protected]
[email protected]
CSõ!
Nemtom volt már e ilyen kérés, de ha már magyarítás nincs a gamehez én igényt tartanék egy felhasználói kézikönyvre magyar nyelven. Persze csak ha megoldható. Akármilyen formátumban. Segítséget elõre is köszönöm.
mail címem: [email protected] (kérlek erre küldjétek el nekem a kért kézikönyvet vagy ha feltöltitek valahova az is jó.)
köszönöm mégegyszer
Nemtom volt már e ilyen kérés, de ha már magyarítás nincs a gamehez én igényt tartanék egy felhasználói kézikönyvre magyar nyelven. Persze csak ha megoldható. Akármilyen formátumban. Segítséget elõre is köszönöm.
mail címem: [email protected] (kérlek erre küldjétek el nekem a kért kézikönyvet vagy ha feltöltitek valahova az is jó.)
köszönöm mégegyszer
És mi van ha nem lesz magyar? 2004-óta nem sikerült magyarosítani 3d-s manager játékot. Én boldog lennék ha decemberre vagy még elöbb elkészülne a 07 magyarosítása.
Bizkaia tudok megoldást.Azért dob ki mert nem eredeti a játékod,ugyanis a patchek csak eredeti játékkal mennek!!!
manager 07 magyarosítás is készen volt vagy 80%ig kb ,de nem adták ki!
nagyoon sok munka ez decembeig tuti elhúzódik addigra meg lesz 09 és lehet az meg le lesz fordítva alapból.(ez az én véleményem)
nagyoon sok munka ez decembeig tuti elhúzódik addigra meg lesz 09 és lehet az meg le lesz fordítva alapból.(ez az én véleményem)
hali! nekem is ez a problémám... az EA logo után "A FIFA Manager 18 hibát észlet és leállt" lövésem sincs miért csinálja...
leszedtem teljesen a játékot elõször, minden mentett állást töröltem, szóval tényleg nulláztam az egészet. fölraktam a játékot, fölraktam a patchet, és utána crackeltem... illetve még crackelés elõtt az editorban szórakoztam kicsit, nem tudom lehet-e ez a baj...
tudnátok erre valami megoldást?
leszedtem teljesen a játékot elõször, minden mentett állást töröltem, szóval tényleg nulláztam az egészet. fölraktam a játékot, fölraktam a patchet, és utána crackeltem... illetve még crackelés elõtt az editorban szórakoztam kicsit, nem tudom lehet-e ez a baj...
tudnátok erre valami megoldást?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
fmhungary-így akartam.
Újra nekiállt egy brigád a fordításnak.Aki tud segítsen nekik!http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1012
eredeti dvdrõl telepitett játék megy dvd lemez nélkül?Ha igen akkor mit kell letölteni hozzá?
Neveletlen fizetesek! De ebbol majd tanulnak <#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
nah visszadobtam a 2-es patch-t és megjavultak a fizetések <#eljen>#eljen>
A jatekos fizetesi listaban a Total, az eddig kifizetett bónuszokat mutatja.
Hát épp ez az hogy 2-es peccsel kezdtem és most visszaálltam a peccs elõtti állapotra és akkor jelentkezett ez a gond.
az a furcsa hogy az elõzõ szezonban 76 millió eurót volt az összes fizetés, idén meg féltávnál 109 milliónál járok, úgy hogy nem kötöttem senkivel új szerzõdést.
Biztos hogy az a probléma hogy most peccs nélkül játszok
Hát épp ez az hogy 2-es peccsel kezdtem és most visszaálltam a peccs elõtti állapotra és akkor jelentkezett ez a gond.
az a furcsa hogy az elõzõ szezonban 76 millió eurót volt az összes fizetés, idén meg féltávnál 109 milliónál járok, úgy hogy nem kötöttem senkivel új szerzõdést.
Biztos hogy az a probléma hogy most peccs nélkül játszok
a training groupoknál van asszem egy pipa, hogy az assistant manager ossza el a groupokat. Na azt a pipát kell kivenni, ha jól emlékszem.
Celticcel tolom, de a fizetésekkel nagy bajok vannak
Celticcel tolom, de a fizetésekkel nagy bajok vannak
A jatekos fizetesi listaban az a Total milyen total? evi, vagy havi??
Probaltad a patch elotti allapotot?? Probald ugy jatszani, mint regebben, es fgyeld a kiadasok hogyan valtoznak. Lehet hiba a jatekban, vagy patch-ben. Mindenesetre a koltsegvetesben mar elegge becsusztal minuszba a fizukkal.
Probaltad a patch elotti allapotot?? Probald ugy jatszani, mint regebben, es fgyeld a kiadasok hogyan valtoznak. Lehet hiba a jatekban, vagy patch-ben. Mindenesetre a koltsegvetesben mar elegge becsusztal minuszba a fizukkal.
Thx St.Pauli.. :-))
Jól jött a gyors válasz.
Az elvekkel tisztában vagyok (naggyából..)csak azt nem éertettem hogy ha azt akartam hogy a shortpass fejlõdjön nem mindíg a kijelölt tulajdonság nõtt.
Tehát te úgy csinálod a tactics-ot hogy nem jelölsz tulajdonságot? ( pl : contain) hanem üresen hagyod? (tactics theory? )semmi dribling, finishing ,tacling beállítás? csak szimplán a % ?? hmm. ok, kipróbálom majd.
Azt hogy éred el hogy a training groupokat te határozod meg .Én amikor mindenkit a helyérehúzogatok(most csak 2 csoport van..4. osztály..)akkor is visszaugranak a játékosok a gép által beállítottra....(pl tactical traning assistantnál az összes)
De nagyon köszi ! :-))
Te kikkel nyomod ?
Jól jött a gyors válasz.
Az elvekkel tisztában vagyok (naggyából..)csak azt nem éertettem hogy ha azt akartam hogy a shortpass fejlõdjön nem mindíg a kijelölt tulajdonság nõtt.
Tehát te úgy csinálod a tactics-ot hogy nem jelölsz tulajdonságot? ( pl : contain) hanem üresen hagyod? (tactics theory? )semmi dribling, finishing ,tacling beállítás? csak szimplán a % ?? hmm. ok, kipróbálom majd.
Azt hogy éred el hogy a training groupokat te határozod meg .Én amikor mindenkit a helyérehúzogatok(most csak 2 csoport van..4. osztály..)akkor is visszaugranak a játékosok a gép által beállítottra....(pl tactical traning assistantnál az összes)
De nagyon köszi ! :-))
Te kikkel nyomod ?
na belinkelem az 5 legnagyobb fizetésû játékost illetve a kifizetett bónuszokról egy screenshotot:
http://www.feltoltes.info/v.php?id=618481.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=997202.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=378023.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=711044.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=165885.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=683256.JPG
Az utolsó képen látható (a lejjeb lévõ játékosoké nem látszik de az õvéké minimális), hogy az eddig kifizetett bónuszok összege ebben az idényben összesen 10,1 millió euró.
Az eddig kifizetett alapfizetés pedig kb 13,5 millió euró, így összesen a játékosok járandósága nem éri el a 24 millió eurót. Ehez képest nézd meg a budget statusomat:
http://www.feltoltes.info/v.php?id=214327.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=618481.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=997202.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=378023.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=711044.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=165885.JPG
http://www.feltoltes.info/v.php?id=683256.JPG
Az utolsó képen látható (a lejjeb lévõ játékosoké nem látszik de az õvéké minimális), hogy az eddig kifizetett bónuszok összege ebben az idényben összesen 10,1 millió euró.
Az eddig kifizetett alapfizetés pedig kb 13,5 millió euró, így összesen a játékosok járandósága nem éri el a 24 millió eurót. Ehez képest nézd meg a budget statusomat:
http://www.feltoltes.info/v.php?id=214327.JPG
ja még valami. A Group1,2,3-nál ugyanazokat a %-okat szoktam belõni.
Hát elõször is teljesen mindegy, hogy valaki kreált csapattal tolja vagy létezõ csapattal, mert az edzés koncepciója ugyan az.
Hogy tisztán láss ebben a kérdésben, leírom a training elvét. Valaki javítson ki ha valamit rosszul írok.
Szóval a Team Trainingnél csoportok edzését lehet beállítani, ezek a csoportok a Group1 Group2, Group3, Goalkeepers és Reserve Team.
A Group1-et Te edzed, a group2,3-at az assistant managerek (1 assistant manager 1 groupot tud edzeni) a Goalkeepers csoportot a kapusedzõ edzi (már ha van)a Reserve Teamot a reserve coach (tarcsi edzõ).
Minden csoportnak van Tactics (taktikai edzés), Outfield skills (mezõnyjátékosok skill edzése), Physical skills (fizikai skill edzés), Mental skills (mentális edzés) Fitness (erõnlét) Recovery (regenerálódás) és No training (nincs edzés).
A jobb oldalon látható a Team tactics (average) a csapat taktikai tudásának az átlaga. Nekem ez 4.0 fölött szokott lenni és ezt a következõ beállításokkal érem el:
Tactics 30%(plusz-minusz 5%), Outfield skills: 30%(plusz-minusz 5%) Physical skills 5-10% Fitness 0-5%, és nem állítok be semmilyen edzést, hanem üresen hagyok mindent, csak a %-okat osztom el. A maradék %-okat pedig attól függõen osztom el hogy pl fáradtak-e a játékosaim, ha fáradtak akkor kell vagy 30-35% Recoveryt tolni hogy szombatra regenerálódjanak a fiúk, de ha tudom hogy 2 hétig nem játszok meccset, akkor ezt csak 10%-ra lövöm be és máshová tudok még %-ot csoportosítani. Nálam ez bevált. Persze ne számíts arra hogy 2 hét alatt fullon lesz a Team Tacticsod, de hétrõl hétre javulni fog.
A következõ rész az Individual players, itt a játékosok egyéni edzését lehet beállítani, itt én 100%-on hagyok mindenkit.
A Training groupsnál lehet beállítani hogy melyik Groupba milyen játékosok kerülnek. Ezt hagyhatod az assistant managerre is, de nem ajánlatos. Én a következõ képpen járok el mindig: kiszemelem mondjuk a védõket és beteszem a group1-be mindet, a group2-be a középpályásokat, a group3-ba a csatárokat. De ez attól is függ hogy az assistant managereknek mi a speckója. Mert ha az egyik jobban edzi a védõ skilleket akkor hozzá rakom a védõket stb.
Igazából attól is függ a taktikai, technikai, fizikai fejlõdés hogy az edzõpályád milyen szintû.
Remélem nem volt túl bonyi amit leírtam.
Hogy tisztán láss ebben a kérdésben, leírom a training elvét. Valaki javítson ki ha valamit rosszul írok.
Szóval a Team Trainingnél csoportok edzését lehet beállítani, ezek a csoportok a Group1 Group2, Group3, Goalkeepers és Reserve Team.
A Group1-et Te edzed, a group2,3-at az assistant managerek (1 assistant manager 1 groupot tud edzeni) a Goalkeepers csoportot a kapusedzõ edzi (már ha van)a Reserve Teamot a reserve coach (tarcsi edzõ).
Minden csoportnak van Tactics (taktikai edzés), Outfield skills (mezõnyjátékosok skill edzése), Physical skills (fizikai skill edzés), Mental skills (mentális edzés) Fitness (erõnlét) Recovery (regenerálódás) és No training (nincs edzés).
A jobb oldalon látható a Team tactics (average) a csapat taktikai tudásának az átlaga. Nekem ez 4.0 fölött szokott lenni és ezt a következõ beállításokkal érem el:
Tactics 30%(plusz-minusz 5%), Outfield skills: 30%(plusz-minusz 5%) Physical skills 5-10% Fitness 0-5%, és nem állítok be semmilyen edzést, hanem üresen hagyok mindent, csak a %-okat osztom el. A maradék %-okat pedig attól függõen osztom el hogy pl fáradtak-e a játékosaim, ha fáradtak akkor kell vagy 30-35% Recoveryt tolni hogy szombatra regenerálódjanak a fiúk, de ha tudom hogy 2 hétig nem játszok meccset, akkor ezt csak 10%-ra lövöm be és máshová tudok még %-ot csoportosítani. Nálam ez bevált. Persze ne számíts arra hogy 2 hét alatt fullon lesz a Team Tacticsod, de hétrõl hétre javulni fog.
A következõ rész az Individual players, itt a játékosok egyéni edzését lehet beállítani, itt én 100%-on hagyok mindenkit.
A Training groupsnál lehet beállítani hogy melyik Groupba milyen játékosok kerülnek. Ezt hagyhatod az assistant managerre is, de nem ajánlatos. Én a következõ képpen járok el mindig: kiszemelem mondjuk a védõket és beteszem a group1-be mindet, a group2-be a középpályásokat, a group3-ba a csatárokat. De ez attól is függ hogy az assistant managereknek mi a speckója. Mert ha az egyik jobban edzi a védõ skilleket akkor hozzá rakom a védõket stb.
Igazából attól is függ a taktikai, technikai, fizikai fejlõdés hogy az edzõpályád milyen szintû.
Remélem nem volt túl bonyi amit leírtam.
Hi !
Kérnék néhány tanácsot a heti edzésrõl mert nekem kissé átláthatatlan, ill nem értem a mechanizmust...
SAját kreált csapattal vagyok az angol Coca-Cola two osztályban az elsõ idényben. Eleinte én edzettem a csapatot , DE NEM ÉRTEM hogy miért nem fejlõdik mondjuk a "short pass " taktikám amikor álló héten 70 % al nyomatom a csapatnak !!??! Sõt másban jelentkezik némi fejlõdés(monjuk "corners" ben)Most felvettem egy pályaedzõt, hátha jobban fejlõdik majd a csapat. Azt látom hogy a training groupban a másodedzõ felel a taktikai edzésekért(minden játékost oda rak a gép)DE ugyan az az idegesítõ eredmény : nem fejlõdnek a kijelõlt tulajdonságok a remélt ütemben..:-(( !!
Tehát nem az a gondom hogy mikor mit edzen a csapat, hanem az hogy nemk mindíg az fejlõdik amit kijelölök nekik ! ( jó tudom, a mecssek is edzések, fejlõdik pl a cross, vagy a corner tulajdonság, csak számomra nem logikus, NEM TERVEZHETÕEN zajlanak a folyamatok...)
Tehát: Training group 2 nél kell csak a taktikát beállítani ? (mivel a taktikai szekciót a másodedzõ tartja..tényleg nem látom hogy lehetne fixálni hogy mondjuk én adjam?? )
Így akkor a group 1 nél nem állítok be taktikai edzést.
De ekkor meg amikor léptetem a napokat azt látom hogy azt az edzésmunkát jegyzi a program akiket én edzek( group 1 )..............
ááhhh, szóval én nem nagyon jövök rá az otimális TERVEZHETÕ, átlátható edzésmódszerre.Egenlõre 2. vagyok az idény vége felé, de a taktikám nagyon döcögõs.(a tulajdonságok csak az elsõ piros csíkban állnak, de van hogy visszaesnek 1-2 tulajdonságban 0 ra !! )
Kérnék néhány türelmes , segítõ tanácsot azoktól akik kreált (nem valós, pl Ajax, MU )csapattal tolják , és értik az edzésmunka beállításait !
Örök hála nektek elõre is :-))
Kérnék néhány tanácsot a heti edzésrõl mert nekem kissé átláthatatlan, ill nem értem a mechanizmust...
SAját kreált csapattal vagyok az angol Coca-Cola two osztályban az elsõ idényben. Eleinte én edzettem a csapatot , DE NEM ÉRTEM hogy miért nem fejlõdik mondjuk a "short pass " taktikám amikor álló héten 70 % al nyomatom a csapatnak !!??! Sõt másban jelentkezik némi fejlõdés(monjuk "corners" ben)Most felvettem egy pályaedzõt, hátha jobban fejlõdik majd a csapat. Azt látom hogy a training groupban a másodedzõ felel a taktikai edzésekért(minden játékost oda rak a gép)DE ugyan az az idegesítõ eredmény : nem fejlõdnek a kijelõlt tulajdonságok a remélt ütemben..:-(( !!
Tehát nem az a gondom hogy mikor mit edzen a csapat, hanem az hogy nemk mindíg az fejlõdik amit kijelölök nekik ! ( jó tudom, a mecssek is edzések, fejlõdik pl a cross, vagy a corner tulajdonság, csak számomra nem logikus, NEM TERVEZHETÕEN zajlanak a folyamatok...)
Tehát: Training group 2 nél kell csak a taktikát beállítani ? (mivel a taktikai szekciót a másodedzõ tartja..tényleg nem látom hogy lehetne fixálni hogy mondjuk én adjam?? )
Így akkor a group 1 nél nem állítok be taktikai edzést.
De ekkor meg amikor léptetem a napokat azt látom hogy azt az edzésmunkát jegyzi a program akiket én edzek( group 1 )..............
ááhhh, szóval én nem nagyon jövök rá az otimális TERVEZHETÕ, átlátható edzésmódszerre.Egenlõre 2. vagyok az idény vége felé, de a taktikám nagyon döcögõs.(a tulajdonságok csak az elsõ piros csíkban állnak, de van hogy visszaesnek 1-2 tulajdonságban 0 ra !! )
Kérnék néhány türelmes , segítõ tanácsot azoktól akik kreált (nem valós, pl Ajax, MU )csapattal tolják , és értik az edzésmunka beállításait !
Örök hála nektek elõre is :-))
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani hogy hol találhatom meg a játékhoz a helyes cracket? Elõre is köszi!
belinkelhetem, ha hazaérek. Viszont ezek a tételek csak 2010 januártól jelentkeztek, pedig semmilyen szerzõdés nem lett módosítva. 2010 elõtt minden normálisan mûködött.
Az viszont erõsen elképzelhetõ hogy azért zavarodott össze a pénzügyi rész, mert a 2-es peccsben kezdtem el ezt a gémet és visszaálltam peccs nélküli játékra.
Az viszont erõsen elképzelhetõ hogy azért zavarodott össze a pénzügyi rész, mert a 2-es peccsben kezdtem el ezt a gémet és visszaálltam peccs nélküli játékra.
Ebbol sok nem derul ki. Csak az, hogy a tv-s penz nem tul sok. :-) Melyik csapattal jatszol???
Linkeld be a legtobbett kereso jatekosod szerzodeset. Vagy ha lehet a 2-3legtobbet kereso jatekos szerzodeset. Abbol kilehet deriteni tobbet. Nincsen valami kikotes a szerzodeukben?? Pl. kap fel millat golonkent vagy hasonlo??? Ha jol latom meg 2 eve sem vagy a csapatnal. Lehet valamirol nem tudsz.
Linkeld be a legtobbett kereso jatekosod szerzodeset. Vagy ha lehet a 2-3legtobbet kereso jatekos szerzodeset. Abbol kilehet deriteni tobbet. Nincsen valami kikotes a szerzodeukben?? Pl. kap fel millat golonkent vagy hasonlo??? Ha jol latom meg 2 eve sem vagy a csapatnal. Lehet valamirol nem tudsz.
van egy óriási problémám a játékosok fizetését illetõen. A gondom az hogy hetente kb 5 millió eurót vonnak le játékosok fizetése címén miközben a valódi fizetések csak 541 ezer eurót tesznek ki, bónuszok nélkül. Az összes bónusz kb 100-130 ezer euró hetente. Tartalékcsapatom nincs. Ez bug lehet?
itt egy kép remélem skerül linkelni
http://www.feltoltes.info/v.php?id=251611.JPG
itt egy kép remélem skerül linkelni
http://www.feltoltes.info/v.php?id=251611.JPG
ma beszéltem a bankommal, azt mondták hogy csak ezt a 24.99 fontnak megfelelõ forintot vonják, persze nem ilyen egyszerû a dolog mert elõször a fontot átváltják forintra, aztán a forintot dollárba, aztán megint forintba. És ezt valszeg azért hogy a legnagyobb árfolyamkülönbséggel tudjanak számolni, hogy minél több maradjon nekik a végén. Hogy szakadjanak meg. de asszem még így is megéri mert közel 3000-rel óccsóbban' kapható meg.
magyarországon úgy néztem hogy kb. 12000 forint az ára, de az ea oldalán direktbe le lehet tölteni 24.99 font befizetése után ami kb. 9000 forint árfolyamingadozások + banki lenyúlásokkal együtt
igazad van Djemba a 2004 az tényleg jó hogy full magyar.
TCM2004 volt a jó magyarosítással<#wink>#wink><#email>#email>
Djemba szerintem nem lesz hozzá magyarositás,bár ugy volna az igazi!!!
MAGYAROSÍTÁST valaki elkezdte csinálni???
hol lehet megrendelni?
engem is kidobált, ezért nagyon sûrûn mentettem, egy ideig leet csinálni de meguntam, úgyhogy reinstall volt aztán peccsek nélkül tolom most mert így stabil.
nono 26: a peccsek telepítése elõtt dobni kell rá egy krekket mert csak úgy fog sikerülni a peccselés.
nono 26: a peccsek telepítése elõtt dobni kell rá egy krekket mert csak úgy fog sikerülni a peccselés.