11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
billy76 #9035 jó helyre telepítetted a fájlokat?
s játék főkönyvtárát kell megadni, mert eredetileg általában a c program files-be akarja telepíteni...
azt írja, hogy :
Menteni a biztonsági másolatot a file: Country149 és 151 (adatbázis-könyvtár).
-
Al Ashrad #9034 - To save a copy of security of the file: Country149 and 151 (database folder).
Ez mit jelent, itt mit kell csinálni? -
Al Ashrad #9033 Letöltöttem a patcheket. Pl a kit patcheket instaláltam, és már láttam is az editorban a változást, a mezek szépen fel lettek díszítve szponzorokkal, stb. De pl ha liga patchet raktam fel, semmi nem történt. Mit rontok már el megint? Azt írja, installáljam a patchet, ami tartalmaz tök sok ligát, játékosokat, mindent, aztán menjek be az editorba és write current database. No én ezeket megcsináltam, de az editorban semmi liga nem jelent meg, és a játékban sem kaptam játszható ligákat. Mi történt? -
billy76 #9032 látogass el ide, töltsd le vannak 08 kiegészítők is , telepítés után editor write current database gomb és játszhatsz vele
http://www.managerfifa.com/ -
Al Ashrad #9031 Nekem is válaszoljatok már. :) Az írásaimat véletlenül a régi topikba írtam. Az a lényeg, hogy a 2008-al játszok, de sok tekintetben szörnyű. Pl ahol nincs liga, ott nem tudom átírni a csapatok játékosainak átlagszintjét. Ebből az adódik, hogy hiába csinálok manuálisan egy viszonylag erős csapatot pl a Quito-nak ami ugye dél amerikai bajnok, ha aztán az európai csapatok megveszik a játékosokat és a Quitonak maradnak 30-as szintű játékosai, akikkel 10-0-ra kikap pl a Boca Juniorstól. Vagy a Levski Sofia is iszonyat gyenge, pedig állítólag az egy erős csapat... Vagy a Bate Borisov... Mivel az editorban lehet csinálni ligát, ezt ki is próbáltam, de ezután a játék lefagyott, tehát úgy szar, ahogy van. Az a kérdésem, hogy a 09-ben lehet-e végre játszható ligát csinálni editorral, illetve a ligán kívüli klubok statisztikája normális-e? Üdv:J -
billy76 #9030 Kedves magyarítani akaró, magyarul játszani szerető emberek !
Sajnálatosan a március elején egy foci meccsen eltört a csuklóm, így előre láthatólag nem tudok a text mód magyarosításával haladni a következő 4-6 héten.
Szeretném a segítségeteket kérni, mert akár angol tudás nélkül is lehetne magyarítani...
a honlapomon bővebben...
számítok segítségetekre, akár többen is tudtok gyorsan dolgozni, és akkor a 70 ezer sorból 18 ezret lehetne magyarítani, elvileg ebből 1500 már készen van... -
billy76 #9029 hát nem...
az uefa cup győztese miért is indulna a bl ben ?
mert aki uefa cup győztes lett, az a bajnokságban bl-t érő helyen végzett... -
Larvin #9028 Vedd úgy, hogy megtörtént az átszervezés, és az európa liga új szabályai neked nem kedvezően alakultak!
Persze ez egy bug, dehát ez van. Például nincs FAW premier cup a játékban. Én ezt úgy fogom fel, hogy megszünt (amúgy a valóságban is megszűnőben van, mert a szponzor kilépett a támogatók közül)
Lehet, hogy editorban orvosolni lehetne a dolgot, de akkor újat kéne kezdened, szóval egyszerűbb, ha elmész a dolog mellett. -
NIVIDIA #9027 Ezt nem értem megnyertem az uefa cup-at a leicester city-vel és a következő szezonban nem a bajnokok ligájában vagyok pedig utána azt hiszem pedig úgy van ,hogy automatikusan a követekező szezonba már a bl-ben szerepel a csapatom nem újra az uefa cup-ban. -
Al Ashrad #9026 Azt hiszem eltűntek az írásaim... arra voltam kíváncsi, hogy az editorban lehetséges-e lejátszható bajnokságokat készíteni, mert a 08-ban lefagyott a játék, ha csináltam ilyet. Valamint arra, hogy a játékosok szintje a gyengébb ligákban reális lett-e, mert a 08-ban borzalmas volt. -
Larvin #9025 Akik nem akarták megvenni a játékot azokat így sem veszítették el. Nekik csak azok számítanak akik megveszik :)
A probléma inkább a bugokkal van (de nem akarok megint hosszasan regélni erről)
Ott hagytam abba, hogy a Southamptont vártam a kupában. 1-0-ra kikaptunk, de teltházas meccs volt, szóval nem bánkódom. A kupaküzdelmek után végre fellélegezhettünk, és elég jó meccseket játszottunk. A félévet az első helyen zártam. Szokás szerint pár vékony pont előnnyel.
Még a válogatottba is meghívót kaptam (Wales) Lengyelország ellen leszek a keretben. Nemtudom, hogy ez, hogy fog kinézni, mert player manager vagyok, de a válogatottat nem én irányitom :S :D
-
peter0 #9024 Sikerült a játékot megutáltatni a néppel!!!!!!
Gratulálok a szerkesztőknek!
Nem tudom mit hittek, hogy most ezért sokkal többen fogják megvenni mert kirúgnak év végén??? Mert én eddig mindegyikkel játszottam nagyon-nagyon sokat, de azért 10ezerért nem fogom megvenni!! Annyit azért nem ér a játék!! GRATULÁLOK A JÁTÉK KÉSZÍTŐINEK!!!! Szerintem több rajongot vesztett el mint gondolták...engem biztos, pedig jó kis játék lenne!de ez van, azért kútba nem fogok ugrani... -
nagytomy #9023 kb 3 cm feljebb..
"Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
TÖRT JÁTÉK = ÉV VÉGÉN KIRÚGNAK!"
ha esetleg mégis eredeti a játékod, akkor valószínűleg a pénzügyi céljaid nem teljesültek -
caribi #9022 Hali mindenkinek ! Valaki tudná a megoldást a fifa manager 09-re, hogy a szezon végén ne rúgjanak ki, bármilyen jól produkáljon a csapat? -
Larvin #9021 A bajnoki címet végül sikerült begyüjteni, de a Setanta shieldet elbuktam a döntőben. Ez azért fájó, mert ezt a trófeát már valószínű nem lesz alkalmam begyüjteni.
Az új szezon a league 2-ben egy 6-1 es idegenbeli győzelemmel kezdődött meg. Bíztató, de kemény, és hosszú lesz még ez a szezon.
Az igazolások jól sikerültek. A játékoskeret elég jó. Félek, hogy nem tudok majd hosszabítani pár theteségemmel, és el kell adnom félévkor őket.
Aláírtam egy 4 éves több mint 200k-s coop szerződést a Cardiff-al. (persze csesznek kölcsönadni játékost) -
Larvin #9020 10 év? meglátjuk, mindenesetre most arra várok, hogy végre megint menjen 400 fölé a high risk shares árfolyama, és veszek egy házat, ha pedig már lesz házam elveszem a nőmet feleségül, és gyerekgyártásba kezdek :)
Sokat gondolkodtam a taktikám. tulajdonképpen ez az egyik legizgalmasabb része a játéknak. Sok múlik rajta. A fő szempontom, hogy ne kelljen nagyon az emberfogással törődni. Unom állandóan állítgatni.
Márpedig felsőbb osztályban úgy tűnik nem igazán van olyan taktika amivel megúsznám ezt.
Az a tapsztalatom, hogy két veédekező középpályással közel kerülök a célomhoz. Sajnos az idei Fifából kihagyták a szaggatott vonalas taktikai beállításokat. Így nem tidom megadni a játékosaimnak, hogy milyen irányban mozogjanak. Két belső védőmnek például nem ártana megadni, hogy jobbra-balra mozogjanak. A védekező középpályásaim is sokszor egy helyben állnak. Bár ez összefüggésben lehet a workrate értékükkel, és a closing down beállításokkal is.
tényleg az up and down-nál mikor azt írja ki, hogy positioning improved, az melyik értéket jelenti?
Mindenképpen kell, hogy legyen egy írányító középpályás a taktikában. Az igazán jó egyszemélyes targetman-ek méreg drágák. Megéri kinevelni őket, de ha venni kell, akkor nagyon drágák. Szóval ezért döntöttem a két csatár mellett. A wingereket nem szeretem, mert védekezésben nem tudnak segíteni. A wingback-ek meg nagyon jó munkabírásúak kell, hogy legyenek, mert be kell száguldozniuk az egész pályát.
Szóval valamilyen szinten kényszer is ez a felállás. Lehet, hogy változtatok még, mert az az igazság, hogy még itt az 5-ödosztályban sincs előre lejátszva minden meccs. Bár elég gyenge kerettel dolgozok.
Még tesztelek, de tulajdonképpen még tettem le a voksom egyértelműen. -
Andretti #9019 Én azért ajánlanám, hogy bővebb taktikai repertoárt használj, mert a 3-5-2-höz ragaszkodás hosszú távon lehet nem az igazi. Pl, ha most feljutásért küzdesz, akkor valószínűleg egyik legjobb csapatod van a ligában, és könnyedén levetíthetjük mondjuk az nb1-re, és a Lokira. Faterral sokszor gondoljuk, hogy igenis egy gyengébb ellenfél ellen meg lehetne, és kéne is kockáztatni egy 3-5-2-őt sőt akár 3-4-3-at is (Rudolf Gergely CF-nek a legideálisabb, mellé két ST), de egy Újpest ellen azért kell a 4 védő, hogy meglegyen a biztonságérzetünk. Szerintem jól járnál vele, ha néha 4-4-2-re, 4-3-3-ra vagy 4-5-1-re átállnál időnként (a 2-3-5 sem kizárt, csak régimódi :P), akár csak egy félidőre is. Pl egy két osztállyal feljebbi ellen megszerzett szerencsés vezetés esetén én bevállalnám a backelést, néha az kell. De van mikor semmi sem jön be. Volt pár éve a Fulhammel, még másodosztályban, az első ott töltött évemben, hogy 3 vereség után 5 meccs alatt 5 taktikát kipróbáltam, és mind az öttel simán kikaptunk, mindegy ki volt az ellenfél. 3 hétre átadtam a csapatot a segédedzőnek, visszaadtam 3 heti fizetésem, és nyaraltam egy kicsit. Neki se jött be sokminden, de mikor visszavettem a csapatot, új tréninggel, új ötletekkel csak kilábaltam a bajból...
Sok sikert az új csapatnál, de lassan ideje elkezdeni dolgozni a 10 years at the same club trófeán :D (mondjuk én 9 év után hagytam ott a DVSC-t, szóval már majdnem kezemben volt az a kupa... :D) -
Larvin #9018 A championshipben nem vitézkedtünk. Pár hónapnyi erőlködés, és szenvedés után úgy döntöttem nincs kedvem a bentmaradásért küzdeni, inkább trófeákat szeretnék gyüjteni.
Leigazoltam a jelenleg 5-ödosztályban a bajnoki címért küzdő Wrexham-hez. A Wales-i csapatok közül ez volt a legszimpatikusabb számomra, szóval csak idő kérdése volt, hogy mikor kötök ki itt.
Azthiszem mostmár itt is maradok. Talán csak a Celtic kedvéért váltanék, de mire odaérnék, hogy érdekelném őket, már kiöregedett játékos leszek, vagy már vissza is vonultam.
Játékosmenedzseri karrierem kibontakozására tehát nagyon megfelel a jelenlegi csapatom.
Egyenlőre év végéig írtam alá, de csak azért, hogy feljebb tornázhassam majd a fizetésem :)
A Carlisle-nél hasonló nagyságrendű volt a fizetésem. A szerződésbontás előtt emelték csak meg az alapfizum a duplájára. Szóval jelenleg a pénzemnél vagyok :)
Tulajdonképpen nem vált be a taktikám a másodosztályban. A sereghajtókkal is kínkeserves meccseket játszottam. Néha kifutott egy-egy meglepetés jó eredmény a nagyobbak ellen is, de ez nem nyújtott számomra vigaszt.
Most a síma 352-vel próbálkozok. Talán 2 védekező középpályással többre megyek. Bár igazából a kulcs pozició a 2 szélen játszó belső védőm.
Nekik kell semlegesíteni az ellenfél szélsőit, hogy ne tudjanak nagyon mögénk kerülni.
Nem is tudom mi lenne erre a megoldás. Lesz időm kikísérletezni.
Az all out attackról is visszaálltam védekező felállásra. A csatárok ugyanis egy jól müködő felállt védőfal ellen többnyire impotensek. Ha több helyük van, akkor talán jobban termelnek majd. Meglátjuk. -
opalzoltan #9017 Én 2017/18as szezonban járok és 10es vagyok,és én sem találkoztam semmilyen problémával hál' Istennek!!!!... és nálam sincsen semmi update...érdekes -
Andretti #9016 Én level 8as vagyok ha jól emlékszem, és semmiféle hasonló buggal nem találkoztam, viszont én is olvastam róla (igaz én a 10 évente nullázódó változatáról) De engem ne vegyetek alapul, mert nálam eddig semmi olyan bug nem jelentkezett, amit fórumok meg egyéb helyek írnak (okt 31-ei vanilla+db update) -
#9015 Köszi, hogy vetted a fáradtságot és ezt leírtad -
Larvin #9014 Ti hányadik manager lvl-ben vagytok?
Állítólag létezik egy olyan bug, hogy a játékban nem tudsz lvl 4 fölé kerülni, ezért kérdezem. -
Andretti #9013 Objektív igazság nincs ebben a témában. Mindenki jobban szereti az egyiket valamiért, szóval ki kell próbálni mindkettőt, és amelyik jobban bejön, azzal játszani. Én személy szerint a Championship Manager sorozattal kezdtem, sok évvel ezelőtt (01/02) amit még az SI csinált, ők ugye azóta már az Football Managert csinálják. Azt a sorozatot nagyon imádtam akkoriban, de mégis 2004-ben átálltam a TCM-re amit azóta is minden évben tolok elég nagy súllyal. Ki-ki próbálom a Football Managert is időről időre, (legutóbb a 08-at) de mindig az a tapasztalatom, hogy nekem jobban bejön a Fifa Manager.
Általános tapasztalatok vannak: pl a Fifa Managerben sokkal inkább előfordulnak sok gólos meccsek, a Football Managerben inkább kevesebb gól születik, de ez annyira a random seed-től függ, hogy ebből nem lehet komoly következtetéseket levonni. Az adatbázisa mindkettőnek óriási, a legnagyobb különség a kezelőfelület (szerintem). Az pedig csak megszokás kérdése hogy ki melyiket szereti vagy nem.
Szóval nem jobb egyik game se a másiknál, másak, és szerencsére lehet mindkettőt szeretni. -
opalzoltan #9012 akkor ezek szerint én jó úton haladok,mert nekem 3 fiam van.1,4 és 6 évesek.
A 6 éves fiam Is a real fan státuszban van,és már Primary School-ba jár.
2 hónap múlva meg jön a 4. gyerek :)
Remélem tényleg le lehet őket majd igazolni és lehet majd őket irányítani/játszatni...esetleg apja fia egy csapatban játszana,hm? :) :)Erre megvan a sanszom,mert én is elég jó kis spíler vagyok. 82 válogaott meccsen 120 gól!!!
Na üdv,további szép napot!!!
-
Andretti #9011 Ez létezik, ha fiad van, és érdekli a foci, akkor lehet belőle focista. Saját csapatodba igazolhatod, meg hasonlók. Nekem a mostani karrieremben 4 lányom született, szóval páff, őket nem fogom tudni leigazolni :D -
opalzoltan #9010 Az érdekelne engem,hogy valaki jutott-e már el odáig,hogy a saját gyerekéből játékos váljon?
Vagy létezik egyáltaln ilyen? -
#9009 Sziasztok!
Ez jobb mint az FM09? 07 óta nem követem a sorozatot.
Ha jobb akkor miért? -
Andretti #9008 Valószínűleg az nem liszenszelt, mindösszesen ezért, hiszen minden valódi név használata valahol pénzbe kerül, és valószínűleg a fifa és fifamanager liszensze ugyanaz, és ha jól emlékszem a fifában sincsenek valódi edzőnevek. Mellesleg simán át lehet írni a managerek neveit, szóval non-official patchben megoldható. -
Matyi6 #9007 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne van-e valakinek arról információja, hogy a csapatok aktuális managerei ( PL. Ferguson,Klinsmann,Wenger,) miért nem szerepelnek a játékban? Jó lenne látni a skillemet mikor nálukénál magasabban van :-). -
Larvin #9006 Második lettem a Leicester mögött. 3 pont volt a különbség.
Marha izgalmas volt megint a végjáték, hajszállal maradtam le a két nagy sikerről.
A Vans Trophyban 1-0 -ás odavágó után a visszavágón kikaptam 3-0-ra :S
Nem tudom mi ütött belénk. A Rochdale nem egy világverő csapat...
A bajnoki cím sem sikerült, de összeségében nem panaszkodhatok.
Kezd beérni a youth system-em.
Kíváncsi vagyok mire megyek a championshipben. -
Larvin #9005 Elég sűrűn kifagy a játék mostanában, szóval igazak voltak a mendemoindák ezzel kapcsolatban a hivatalos fórumon. Az update 3 megoldotta a corrupted save problémát, de hozott egy új bugot ami a 3d meccsek betöltésénél jelentkezik. Ez nem teszi játszhatatlanná a játékot, mint az előbbi csak bosszantó.
Az EA helyében én kirúgnám az egész bagázst, és egy másik fejlesztő gárdára bíznám a következő évi Fifa Managert. Elég ciki mostmár ennyivel a kiadás után, sokadik javító patch stb. -
Larvin #9004 Elég jól sikerült a Carlisle-nél a szezonom első fele.
Az elején sok döntetlen, apró győzelmekkel araszoltunk felfelé a tabellán. Majd lesérültem, de a padról valahogy jobban átláttam a taktikai oldalát a meccseknek. Ilyenkor az emberfogással, taktikai húzásokkal küszöbölöm ki azt, hogy nem vagyok a pályán, és nem irányítok. amikor játszok csak arra gondolok többnyire, hogy még egy gólt kell rúgni.
Minden olyan jól sikerült, hogy jöttek egymás után a 4-5 gólos meccsek, sajna kaptam is 1-2-t átlagban, de meg voltam elégedve. Szűken ugyan, de a téli bajnok én lettem.
Az egyetlen baki az FA kupából való gyors kiesésünk volt. egy alsóbb ligás csapat az Accrington stanley ellen játszottunk. 3-0-ra elintéztek minket, nem is tudom, hogy történhetett. 11-es is volt, meg bakik, de az ellenfél játékosai elég átlagosak voltak, szóval balszerencse.
Hálistennek azóta veretlen vagyok. Visszatértem, és a már-már specialitássá fejlesztett hosszú bedobás utáni góljaim, és gólpasszaim segítségével kisebb megingásokkal, de tartottuk az elsőséget.
Elég sok döntetlent érünk el, de remélem az új igazolásoknak hála ezeknek száma csökken. A kapusom is elég jó csak nem valami "konzisztens" :S :D
A ligakupából az Aston villa búcsúztatott. A Vans Trophyban viszont a négy között vagyok.
Gyüjtögetem a fiatal tehetségeket, és a kupabevételekből a facility-t próbálom bővítgetni. Első építményeim egy pódium (koncertakármi), egy sörsátor, és most épül a vendéglőnk. Jövőre már a bevételeim fedezni foglyák a maintance-t.
Biztosan feljutok csak az a kérdés, hogy bajnokként, vagy sem.
Azthiszem aláírok még egy évet. Azon gondolkodtam, hogy, ha a bajnoki cím megnyerése, esetleges Vans Trophy kupagyőzelem után lehet, hogy több pénzt ajánlanak, és kedvezőbb feltételeket.
A fő bevételem a reklámszerződések adják. Van egy havi 10k-s egy havi 3k-s, és most írtam alá egy havi 7k-s szerződést.
A magánszférában még nem vettem semmit. Majd akarok egy házat, de be van fektetve a pénzem. Meg akarom várni míg felmennek a részvények 400 fölé :)
Távlati terveim: championship min 1 év a Carlisle-vel, aztán meglátjuk hogy birom, mert akkor már 31 leszek. Egyszer talán a Celtichez igazolok, és kipróbálom magam a nemzetközi kupákban is. Válogatottak között a walesi válogatott érdekel. Ha úyg érzem megérdemlem, akkor elfogadom. A játék elején mindíg ajánlatot tesz, de az szerintem irreáis-> egy új újonc edző, mint szövkap? na nem! :) -
opalzoltan #9003 Köszönöm az infót srácok!!!!!!!!! -
Andretti #9002 Még keresni se kell, a link még az oldalon van. Komolyan azt hiszed, hogy ha ilyen hülyén betoppansz, bárki is segíteni fog? Még az, hogy ki van írva a szövegdoboz fölött, hogy nincs (mondjuk ezt át lehetne írni, de ilyenkor látszik mennyi ember nem tud olvasni...) de legalább az utolsó oldalt végig lehetne olvasni, nem gondolod?
Persze, minek tépem a számat, ha 3 centit nem képes feljebb nézni, akkor a 4 görgetés vagy kattintás már egy hilbert-probléma lesz az ilyeneknek. Ignorance is bless... -
Andretti #9001 Ha megnézed a részletezett havi bevételeid és kiadásaid, az egyik szín az összes misc (egyéb) kiadást jelenti. Onnan teljes képet kaphatsz, hogy mit költöttél arra. -
Larvin #9000 a naptárban lévő rendezvényeket abból fizeted például, asszem a táborozásokat is, és az ajándékbolt is innen kapja az utánpótlást -
opalzoltan #8999 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Azt szeretném megtudakolni,hogy a budget-nél a MISC pénzt azt mire tudom felhasználni,mire jó?Mert ezt még nem tudtam megfejteni.
Köszi a segítséget előre is!!!
Üdv -
billy76 #8998 ha annyira nagyon hiányzik, akkor miért nem olvasol vissza...
bármilyen hihetetlen írtak már előtted is erre a fórumra, és találsz magyarítást (igaz csak részleges) is a játékhoz...
meg tudod van egy olyan funkció az oldalon, amit úgy hívnak, hogy "keresés"...
:-)
-
Gladius71 #8997 Köszönöm a segítséget, gyerkőcnek tetszik:D Bár nehezen értem, hogy képes ennyit ülni egy focis játék felett:D (sajnos én évek óta csak wow örült vagyok:D)
Andretti neked külön köszönet az átfogó magyarázatért, ebből sokat tudd profitálni a gép előtt a gyerkőc. Magyarosítás az nagyon jóól jött így mivel angolul nem beszél mindent meg tudd csinálni:D -
#8996 Nem tud vki fifa manager 09-hez 1 magyarítást linkelni?, nagyon nagy szükségem lenne rá!!Pls