Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Én azért ajánlanám, hogy bővebb taktikai repertoárt használj, mert a 3-5-2-höz ragaszkodás hosszú távon lehet nem az igazi. Pl, ha most feljutásért küzdesz, akkor valószínűleg egyik legjobb csapatod van a ligában, és könnyedén levetíthetjük mondjuk az nb1-re, és a Lokira. Faterral sokszor gondoljuk, hogy igenis egy gyengébb ellenfél ellen meg lehetne, és kéne is kockáztatni egy 3-5-2-őt sőt akár 3-4-3-at is (Rudolf Gergely CF-nek a legideálisabb, mellé két ST), de egy Újpest ellen azért kell a 4 védő, hogy meglegyen a biztonságérzetünk. Szerintem jól járnál vele, ha néha 4-4-2-re, 4-3-3-ra vagy 4-5-1-re átállnál időnként (a 2-3-5 sem kizárt, csak régimódi :P), akár csak egy félidőre is. Pl egy két osztállyal feljebbi ellen megszerzett szerencsés vezetés esetén én bevállalnám a backelést, néha az kell. De van mikor semmi sem jön be. Volt pár éve a Fulhammel, még másodosztályban, az első ott töltött évemben, hogy 3 vereség után 5 meccs alatt 5 taktikát kipróbáltam, és mind az öttel simán kikaptunk, mindegy ki volt az ellenfél. 3 hétre átadtam a csapatot a segédedzőnek, visszaadtam 3 heti fizetésem, és nyaraltam egy kicsit. Neki se jött be sokminden, de mikor visszavettem a csapatot, új tréninggel, új ötletekkel csak kilábaltam a bajból...

Sok sikert az új csapatnál, de lassan ideje elkezdeni dolgozni a 10 years at the same club trófeán :D (mondjuk én 9 év után hagytam ott a DVSC-t, szóval már majdnem kezemben volt az a kupa... :D)