Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    A championshipben nem vitézkedtünk. Pár hónapnyi erőlködés, és szenvedés után úgy döntöttem nincs kedvem a bentmaradásért küzdeni, inkább trófeákat szeretnék gyüjteni.
    Leigazoltam a jelenleg 5-ödosztályban a bajnoki címért küzdő Wrexham-hez. A Wales-i csapatok közül ez volt a legszimpatikusabb számomra, szóval csak idő kérdése volt, hogy mikor kötök ki itt.
    Azthiszem mostmár itt is maradok. Talán csak a Celtic kedvéért váltanék, de mire odaérnék, hogy érdekelném őket, már kiöregedett játékos leszek, vagy már vissza is vonultam.
    Játékosmenedzseri karrierem kibontakozására tehát nagyon megfelel a jelenlegi csapatom.
    Egyenlőre év végéig írtam alá, de csak azért, hogy feljebb tornázhassam majd a fizetésem :)
    A Carlisle-nél hasonló nagyságrendű volt a fizetésem. A szerződésbontás előtt emelték csak meg az alapfizum a duplájára. Szóval jelenleg a pénzemnél vagyok :)
    Tulajdonképpen nem vált be a taktikám a másodosztályban. A sereghajtókkal is kínkeserves meccseket játszottam. Néha kifutott egy-egy meglepetés jó eredmény a nagyobbak ellen is, de ez nem nyújtott számomra vigaszt.
    Most a síma 352-vel próbálkozok. Talán 2 védekező középpályással többre megyek. Bár igazából a kulcs pozició a 2 szélen játszó belső védőm.
    Nekik kell semlegesíteni az ellenfél szélsőit, hogy ne tudjanak nagyon mögénk kerülni.
    Nem is tudom mi lenne erre a megoldás. Lesz időm kikísérletezni.
    Az all out attackról is visszaálltam védekező felállásra. A csatárok ugyanis egy jól müködő felállt védőfal ellen többnyire impotensek. Ha több helyük van, akkor talán jobban termelnek majd. Meglátjuk.