Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Objektív igazság nincs ebben a témában. Mindenki jobban szereti az egyiket valamiért, szóval ki kell próbálni mindkettőt, és amelyik jobban bejön, azzal játszani. Én személy szerint a Championship Manager sorozattal kezdtem, sok évvel ezelőtt (01/02) amit még az SI csinált, ők ugye azóta már az Football Managert csinálják. Azt a sorozatot nagyon imádtam akkoriban, de mégis 2004-ben átálltam a TCM-re amit azóta is minden évben tolok elég nagy súllyal. Ki-ki próbálom a Football Managert is időről időre, (legutóbb a 08-at) de mindig az a tapasztalatom, hogy nekem jobban bejön a Fifa Manager.

Általános tapasztalatok vannak: pl a Fifa Managerben sokkal inkább előfordulnak sok gólos meccsek, a Football Managerben inkább kevesebb gól születik, de ez annyira a random seed-től függ, hogy ebből nem lehet komoly következtetéseket levonni. Az adatbázisa mindkettőnek óriási, a legnagyobb különség a kezelőfelület (szerintem). Az pedig csak megszokás kérdése hogy ki melyiket szereti vagy nem.

Szóval nem jobb egyik game se a másiknál, másak, és szerencsére lehet mindkettőt szeretni.