Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Elég jól sikerült a Carlisle-nél a szezonom első fele.
    Az elején sok döntetlen, apró győzelmekkel araszoltunk felfelé a tabellán. Majd lesérültem, de a padról valahogy jobban átláttam a taktikai oldalát a meccseknek. Ilyenkor az emberfogással, taktikai húzásokkal küszöbölöm ki azt, hogy nem vagyok a pályán, és nem irányítok. amikor játszok csak arra gondolok többnyire, hogy még egy gólt kell rúgni.
    Minden olyan jól sikerült, hogy jöttek egymás után a 4-5 gólos meccsek, sajna kaptam is 1-2-t átlagban, de meg voltam elégedve. Szűken ugyan, de a téli bajnok én lettem.
    Az egyetlen baki az FA kupából való gyors kiesésünk volt. egy alsóbb ligás csapat az Accrington stanley ellen játszottunk. 3-0-ra elintéztek minket, nem is tudom, hogy történhetett. 11-es is volt, meg bakik, de az ellenfél játékosai elég átlagosak voltak, szóval balszerencse.
    Hálistennek azóta veretlen vagyok. Visszatértem, és a már-már specialitássá fejlesztett hosszú bedobás utáni góljaim, és gólpasszaim segítségével kisebb megingásokkal, de tartottuk az elsőséget.
    Elég sok döntetlent érünk el, de remélem az új igazolásoknak hála ezeknek száma csökken. A kapusom is elég jó csak nem valami "konzisztens" :S :D
    A ligakupából az Aston villa búcsúztatott. A Vans Trophyban viszont a négy között vagyok.
    Gyüjtögetem a fiatal tehetségeket, és a kupabevételekből a facility-t próbálom bővítgetni. Első építményeim egy pódium (koncertakármi), egy sörsátor, és most épül a vendéglőnk. Jövőre már a bevételeim fedezni foglyák a maintance-t.
    Biztosan feljutok csak az a kérdés, hogy bajnokként, vagy sem.
    Azthiszem aláírok még egy évet. Azon gondolkodtam, hogy, ha a bajnoki cím megnyerése, esetleges Vans Trophy kupagyőzelem után lehet, hogy több pénzt ajánlanak, és kedvezőbb feltételeket.
    A fő bevételem a reklámszerződések adják. Van egy havi 10k-s egy havi 3k-s, és most írtam alá egy havi 7k-s szerződést.
    A magánszférában még nem vettem semmit. Majd akarok egy házat, de be van fektetve a pénzem. Meg akarom várni míg felmennek a részvények 400 fölé :)
    Távlati terveim: championship min 1 év a Carlisle-vel, aztán meglátjuk hogy birom, mert akkor már 31 leszek. Egyszer talán a Celtichez igazolok, és kipróbálom magam a nemzetközi kupákban is. Válogatottak között a walesi válogatott érdekel. Ha úyg érzem megérdemlem, akkor elfogadom. A játék elején mindíg ajánlatot tesz, de az szerintem irreáis-> egy új újonc edző, mint szövkap? na nem! :)