Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    352 sweepert használok, így a támadásban meg van a plussz (AM), és az a plussz ráadásul én vagyok
    ST ST
    AM
    LM CM RM
    DM
    CD CD
    SW
    Itt a szélső középpályásoknak védekező szerepben is meg kell állniuk a helyüket, tehát erős, jó labdaszerzőke kellenek. Míg a védőknek feltétlenül deffensive minded-nek kell lenniük.

A szezon végére feljöttem a második helyre, ha x-el az első helyezett Chester (:S) akkor bajnok vagyok, így maradt a második hely. Sajna ilyenkor esik rosszul egy-egy korábban elhullajtott pont.
    8 góllal zártam az évet, és úgy döntöttem átigazolok a Carlisle-hez. Több pénz, nagyobb fejlődési lehetőség.
    Kirúgtam a barátnőm :P
    Tudtam az important skillekről, nekem is mutatja, de a creativity nincs köztük, ezért csodálkoztam.

Visszatérve a taktikához, így, hogy belülről tudom irányítani a csapatot tetszik a taktika. A végére 6-0 lett a csúcs, és a negatív rekord 3-0-ás vereség. Kiváncsi vagyok mire lszek képes egy szinttel feljebb. Akár maradhattam volna a Shrewsbury-nél is, mert feljuttattam őket, de végül a váltás mellett döntöttem. Jó volna feljutni a Carlisle-vel, aztán meglátom. Ha öreg lesz a játékosom visszamegyek a Newporthoz az conference south-ba :)