11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • billy76
    hát én még nem rég is nyomtam, a retró nagy úr...

érdemes a játékot magyarítani és más hasznos dolgokat letölteni:

fm hungary

kiegészítők

nemzetközi tárhely
    német kiegészítők
  • Andretti
    Hú, de rég volt már, mikor napi szinten találkoztam ezzel a kezelőfelülettel...
  • takibalint
    http://www.pcdome.hu/jatek/1938/total_club_manager_2004_pc
  • Andretti
    Alapvetően a játék arról szól hogy egy focicsapat edzőjeként irányítanod kell a klubbot. Nem igazán jó szó a magyar edző, sokkal inkább az angolosabb klubb menedzser a megfelelő, mert edzősködésen (edzés irányítása, taktikák, felállások készítése, játékosok válogatása a kezdőbe illetve a játékospiacon eladásuk/vételük) túl számos feladatot el kell látnod (ha nem bízod őket valamelyik segédedre). Így például a jegyárakat megszabhatod, szonzorokkal tárgyalhatsz, a költségvetést vezetheted, a stadionon vagy a sportlétesítményeken fejleszthetsz, az ajándékboltot vezetheted, és akár csajozhatsz, sőt házasodhatsz is, és sok évnyi játék után akár a saját gyereked is beválogathatod a kezdő 11-be. Szóval alapvetően egy nagyon sok oldalú futballklub menedzselő játékről van szó, aminek már olyan funkciója is van, hogy egy játékost (akár magadat) irányítva a pályán is részt vehetsz az izgalmakban. Természetesen nem szükséges a játék minden oldalát kihasználni, le lehet szűkíteni a feladatkörödet csak arra amit szeretsz, és a többit rábízhatod segédedzőkre. A lehetőségek végtelenek.

A játékban lényegében "csak" kattintgatni kell a menüben, illetve irányítani a játékosod 3D-ben, ha úgy játszod a meccseket. (lehet gyorsszimulálni és szöveges módban szimulálni is) Ajánlott azoknak akik nagyon szeretik a futballt, és szívesen hangoztatják a "ha én írányítanám a klubbot" mondatot, mert ezt itt megteheted 100%-ig. Persze csak virtuálisan. Ajánlott azoknak akik ki akarják próbálni milyen Arsene Wengernek, Felipe Scolarinak, Murinhonak vagy Alex Fergussonnak lenni, és a világ legjobb csapatainak egyikét irányítani. (Bár ennél sokkal-sokkal többet rejt a játék, ha az ember belekóstol a másodosztályok kiélezett csatáiba, illetve az angol 4. 5. 6. éppencsak profi és félprofi ligáiba) Ajánlott azoknak akik ugyan nem szeretik a focit, de a menedzselésben örömüket lelik, mert egy futballklub menedzselése nagyon nagy kihívás, mikor mindenre oda kell figyelni.

Angol tudás ajánlott, de a kulcsszavak kiszótárazása (szotar.sztaki.hu) után egy 10-12 évesnek sem okoz gondot a játék kezelése, bár a TCM 2004-hez létezik magyarosított kezelőfelület (ez az egyetlen ilyen verzió). Viszont ha frissebb adatbázissal szeretnél játszani, akkor vagy keresgélni kell a 04-hez frissítéseket, vagy ajánlott a Fifa Manager 09 beszerzése, amely a 08/09-es évad téli átigazolási szezonjának végi helyzetet tükrözi.

A kezelőfelületet sajnos már elfelejtettem, mivel az utóbbi években gyakran változik, így a pontos gombok és funkciókról nem tudok írni, de emlékeim szerint megvan a játék, szóval szükség esetén feltelepítem, és gyorsan elmagyarázom a fő irányokat, vagy lehet megteszi ezt helyettem egy 04-el játszó személy.

Remélem segítettem, a további kérdéseiddel ide bátran fordulhatsz :)

Sok sikert.
  • Gladius71
    Sziasztok:)

Fiam egyik barátjától kapta a "Total Club Manager 2004" játékot! Érdekelne, hogy miről is szól ez valójában, és hogyan lehet vele játszani.
    Szívesen venném a segítséget, és előre is köszönöm!

Mindenkinek szép napot:)
  • Larvin
    352 sweepert használok, így a támadásban meg van a plussz (AM), és az a plussz ráadásul én vagyok
    ST ST
    AM
    LM CM RM
    DM
    CD CD
    SW
    Itt a szélső középpályásoknak védekező szerepben is meg kell állniuk a helyüket, tehát erős, jó labdaszerzőke kellenek. Míg a védőknek feltétlenül deffensive minded-nek kell lenniük.

A szezon végére feljöttem a második helyre, ha x-el az első helyezett Chester (:S) akkor bajnok vagyok, így maradt a második hely. Sajna ilyenkor esik rosszul egy-egy korábban elhullajtott pont.
    8 góllal zártam az évet, és úgy döntöttem átigazolok a Carlisle-hez. Több pénz, nagyobb fejlődési lehetőség.
    Kirúgtam a barátnőm :P
    Tudtam az important skillekről, nekem is mutatja, de a creativity nincs köztük, ezért csodálkoztam.

Visszatérve a taktikához, így, hogy belülről tudom irányítani a csapatot tetszik a taktika. A végére 6-0 lett a csúcs, és a negatív rekord 3-0-ás vereség. Kiváncsi vagyok mire lszek képes egy szinttel feljebb. Akár maradhattam volna a Shrewsbury-nél is, mert feljuttattam őket, de végül a váltás mellett döntöttem. Jó volna feljutni a Carlisle-vel, aztán meglátom. Ha öreg lesz a játékosom visszamegyek a Newporthoz az conference south-ba :)
  • Andretti
    Év elején milyen pozíció volt megcélozva a tabellán?

Az assistant manager nem téved elvileg, viszont a player detailsben meg tudod nézni az important skills for the position-t (szerintem ez elérhető akkor is ha nem látod a leveleket) egyértelműen azon képességek a legfontosabbak, de használja az összes többit is ami az all skills for this position-ben van. Bár egyes ezen kívüli skilleket is használ viszonylag gyakran, de a fő hierarchia ez, mind fejlődésben mind teljesítményben.

a 3-5-2 nem rossz taktika, válóságban gyakran használt, és tényleg megvannak a pozitívumai. Én az angol 2. illetve 1. osztályban a 4-4-2 diamond taktikával futottam be (4-DM/CM-2-CM/AM-2), és évek óta ezzel a szisztémával játszok. Indok: nagyon jól balanszolható, és jól lehet vele alkalmazkodni. Erős csapatok ellen sűrűbben és visszabvonva a 4 védő, DM és CM védekezésbe besegítő szélsők.

Az AI rettentően szereti az LM-AM-RM-ST-ST vagy LM-RM-CF-CF-ST felállást, ami ellen kell az 5. védekezőember (DM). Gyenge csapat ellen többet futó szélsővédők, feltolt középpálya, irányító CM és támadásba besegítő AM. Időnként el lehet nézni a felkészülést, és ki lehet vele kapni 0-5-re, de fogtam már meg vele Aston Villát (bajnok) és Liverpoolt az akkor még másodosztályú Fulhammal (Ligakupa volt, az Arsenal ütött ki ezen két csapat után az elődöntőben.)

A 3-5-2 fő hátránya a szememben az, hogy a két csatáros taktika elleni védekezésben az emberfogás nem alkalmazható, mint taktikai elem, anélkül hogy lefognád a fél középpályát, (LM(RM)-AM(DM)-RM(LM)-ST(CD)-ST(CD) <- emberfogó védők zárójelben) miközben ez a taktika pont a középpályás fölény kialakításáról szól. Bár a játék nem szimulálja ilyen élethűen a dolgokat, de miért ne lehetne az élőben használt taktikákról is beszélni, hisz itt elvileg mindenki szereti a focit, és a focinak ezen oldalát is :P

A másik hátránya a 3-5-2-nek a szemeben, hogy a támadójátékban nem hoz sok pluszt (bár itt beszélhetunk LM-DM-AM-DM-RM (védekezőbb) és LM-AM-DM-AM-RM (támadóbb) formációról is (a DM->CM-re és az AM->CM-re bármikor cserélhető). Szóval hogy pontosítsak a védekezőbb 3-5-2 nem hoz pluszt a támadóharmadban, se a védőharmadban (már elmondtam) így ezt ritkán használom. A támadóbb 3-5-2 már hoz egy plusz AM-et a támadóharmadba, ami már 6 támadófelfogású játékost jelent, amire azért csak a bekkelő 4-5-1-es csapatok vannak felkészülve (LB-CD-CD-RB-DM-DM) vagy az 5-4-1, de ezt inkább nem is írom, olyan védekező :D (7 védekező ember, OMG) Szóval az ilyen esetek ellen jó lehet, de egy 4-1-2-1-2-vel vagy sima 4-4-2-vel felálló csapat ellen már veszélyes tud lenni, hogy csak 3 igazán védekező játékost hagyunk az 5db támadóra.

Szóval összefoglalva, a 3-5-2 támadóbb alfaját szerény véleményem szerint csak bekkelő csapatok ellen kifizetődő használni, a védekezőbbet pedig csak taktikai meglepetés gyanánt (hiszen nincs plusz támadásban, és gyengül a védekezés szervezettsége [nem maga a védekezés, csak a szerevezettség, a feléptési különbségekből adódóan!])

Please comment...
  • Larvin
    Jah, és kihagytam, hogy hazai pályán 5-0-ra vertük a rivális Chestert!!!
    Az első meccsen idegenben 1-0-ra kikaptunk az utolsó percekben egy öngóllal. Most frappáns volt a visszavágó. Nem ez volt az egyetlen 5-0-ám, és volt 5-3 is 2 alkalommal. A támadójátékom egyértelműn javult az 352-sweeper taktikának köszönhetően. Korábban 343 sweepert írtam asszem, de olyan nincs is. A védelem íg sebezhetőbb, főleg a széleken, de megéri az áldozatot. Így is a legnagyobb vereségem 3-1 illetve 2-0. Ilyen előfordult korábban is, amikor sokkal deffensive-ebben álltam fel.
  • Larvin
    Február közepén járok. sajnos most sincs világverő csapatom, sem taktikám, de van néhány eredmény amire büszke vagyok.
    Említettem, hogy kivertem a ligakupában a Carlisle-t. Nos, a következő fordulóban az Ipswich vert ki 2-0-ra. Én sajnos nem játszottam sérülés miatt. Az FA kupában viszont először kivertük a Rushden and Diamonds-t egy kiscsapatot, majd a Preston North end-et (Championship!) 1-2-re, végül a Bolton Wanderers állta útunkat, 1-2-vel. Azthiszem büszkeségre ad okot a szereplésünk. Anyagilag, ennek köszönhetően, valószínű eddigi legjobb kezdőévemet fogom majd zárni.
    A góllövés most nem megy annyira, inkább vízhordó vagyok a csapatban, bár az osztályzataim átlagban elég jók. 3 gólnál tartok.
    Az utolsó gólomnak azért örültem annyira, mert épp arra a meccsre hívtam meg a csajom :D és látta :DD (ingame ofcourse)
    Lehet, hogy szakítok vele, mert nagyon visítozik amiatt, hogy elzártam a kasszától.
    A két csatárom, a 2-odik, harmadik helyet foglalják el a góllövőlistán. A csapat a tabella 6-odik helyen áll, 9 ponttal lemaradva az első mögött. Még bármi lehet.
    Sajnos a sereghajtók is elég jók, így minden meccs kész csata. A csalók pontlevonással játszanak ugyan, de a keretük elég jó. Szerintem a valóságban nem tudnának ilyen jó keretet egybentartani. Legalábbis a fizetéseket lejjebb kéne venniük.
    Lehet, hogy ezúttal hosszabbítok, még nem döntöttem el. A keret elég jó. Bár van ahol hibáztam. pl. az LM pozicióra mégsem sikerült a megfelelő embert megtalálnom, illetve jó lehet majd, de erősödnie kéne sokat.
    Érdekesség, hogy az assistant managerem azt mondja a sweeperemnek creativity-t kéne gyakorolnia, hogy szintet léppjen. Ezt elég furcsának találom, mert egy védőnek az nem fontos. Legalábbis én így tudtam. Nem is egyedi az eset, mert egy másik ugyanazon a poszton játszó játékosomnál is ezt javasolta. Vajon létezik olyan, hogy az assistant manager téved? vagy direkt rosszat mond? amolyan tévedés %-os belekalkulálása, mint a bíróknál?
  • Laca1985
    Koszi szepen a valaszt George30!
  • billy76
    fent van a hivatalos oldalon is...

hát sokat elkopnak a fordítás során, mert beszélni könnyű, de dolgozni...

én az általam válalt text mód szövegeit magyarítom, amely úgy is lassan halad, hogy a TCM 2004 magyarítását felhasználom...
    475 oldal a world-ben, oldalanként átlagosan 42 sor...
    bár sok kifejezés legalább x2 szerepel, még így is eszméletlen meló...
    kb 1 óra munka 4-6 oldal sebességgel haladok, amire nincs minden nap időm...
    tehát nem ma leszek kész, de még így is fele annyi idő alatt végzek valószínűleg, mint terveztem...

namár most ha fordítani kellene se lenne jobb a helyzet...

az emberek lelkesek, és a feladatok láttán pánikba esnek, és eltünnek...

ja és azóta én se játszottam a játékkal, amióta magyarítok...
  • Larvin
    8944-ben linkeltem a leggyorsabb letöltési lehetőséget (torrent)
    A patch international tudtommal, szerintem nincs külön német meg angol verzió
  • Andretti
    Larvin, jelentkezem, hiányoltam :D Mostanában nincs időm játszani, szóval legalább olvasni jó volna...

Egyáltalán nem kötelező fordítani, ez az én hülyeségem, hogy a hálátlan communitynek szenvedjünk, idővel kiderül mennyien maradnak a "fordítókból", mert már (kezdtük max két hete) szóval már tűnnek elfele sorra az emberek. Amúgy mindegy, a teljes menürendszert egyedül is megcsinálom és legalább a saját szájízemre formálhatom a játékot. :P Arra mondjuk kíváncsi lennék, ha csinálnék egy donate oldalt, ahol a fordítás gyorsítása érdekében lehetne pénzt küldeni, lenne-e ember, aki küldene, bár elég nyilvánvalónak tűnik az eredmény :D

Larvin: #8981: Tökéletes megfogalmazás! Így már flamelnem se kell :D
  • George30
    Haliho!
    Még mindig nem látom a hivatalos oldalon a 3 patchet ti a Német verziót telepítettétek? Ugye a telepítés után nem kell újból kezdeni az egészet??? Ja és javaslom "az ajtó fölötti" kiírást módosítani a Magyarosítás készülőben feliratra.

Laca Én is hasonló cipőben jártam mint te letöltöttem elkezdtem vele játszani imádtam és borzasztóan idegesített, hogy az első év végén kirúgtak. Így szépen elmentem és megvásároltam az eredeti játékot. Nem tudom hogy a Hackereknek sikerült-e megoldást találni ere a problémára, de ha körbenézel a GameCopyWorld oldalán talán találsz megoldást a gondjaidra...

Én is bocsánatot kérek amiért nem jelentkezem fordításra de a gazdasági helyzet fokozódik. Ha nem baj hogy csak lassan készül akkor én is bevállalok némi munkát...
  • Larvin
    Nem akarom hosszúra nyújtani, csak megjegyzem nincs abban semmi szentségtörés, ha valaki tört játékkal játszik. A legtöbbször én is úgy játszom.
    A probléma ott van, ha valaki füstölögve lép be egy olyan helyre ahol ki van írva az ajtó fölé, hogy dohányozni tilos, és megkérdezi, hogy hogyan kell saját kezűleg sodorni, majd mikor nem kap választ újra megkérdi, és még ő nem érti mi ütött az emberekbe.
  • billy76
    no warez mindenek előtt...
    minden update-nak van megfelelő verziószámú crackja, keresd a neten a google segítségével...
    jó lenne ha építő jelleggel írnál ide, és nem nekünk kéne megtanítani, hogyan játsz tört játékkal...
    tudod akik megvették eredetiben azokat ez frusztrálja és ne csodálkozz ha nem segítenek...
    :-)
  • Laca1985
    Larvin!

Most nem akarok szemelyeskedni, de
    1: Nem warez temaban irtam, hisz nem azt kerdeztem honnan lehet letolteni, vagy, hogy honnan toltsetek, hanem csak megallapitottam, hogy tort a jatek, ami sztem nem minosul annak!!!!
    2: Nem koveteltem tole csak senki nem irt es ezert gondoltam megegyszer felteszem e kerdest! amugy rohadtul nem erzem magamat tahonak, inkabb kerdezek valamit es megkoszonom a valaszt, nem egybol leugatok mindenkit!!!!!!
    3: En sem akartalak most megbantani ezzel, de sztem nem volt bunko illetve banto a kerdesem, de ha annak vetted akkor sajnallak...

Amugy sztem nem en vagyok az egyetlen aki toltott verzioval jatszik, es engem csak erdekelt volna a velemenyuk, vagy olyan embere aki ert hozza, mert hasznalja...Megtetszett a jatek azalapjan amit olvastam rola es ki szerettem volna probalni!!! Jah es bocs, hogy vettem a faradsagot es mertem irni! Az ember feltetelezi, mivel mar eleg sok forumba kerdeztem, hogy segitenek, ha valami gond van, nem egybol egymasnak mennek....ha valakinek tudok en is segitek nem gybol kioktatom...

Udv : Laci
  • Larvin
    Laca1985!

Te most szórakozol apukám?
    A topic címében jól láthatóan fel van tüntetve, hogy ebben a topicban nem nézik jó szemmel a warez kérdéseket. Te meg itt akarsz gyorstalpaló tanfolyamot venni arról, hogy hivatalos patch után miért nem működik az "eredeti" crack?
    Jótanács: Segítséget kérni természetes dolog. Segítséget követelni tahóság!
    Először nem véletlenül nem válaszolt senki.
    Illetve ez nem egészen igaz, hiszen korábban már Andretti válaszolt rá itt: #8971
    Vagy arra gondoltál, hogy egyszercsak valaki megunja, és kiokosít?
    Nem tudnék személyeskedés nélkül jobban rávilágítani arra, hogy hol tévedsz. Csak jelezni szerettem volna, hogy valahol nagyon.

Előre is köszi, hogy nem teszel fel a jövőben ilyen kérdéseket!

Üdv: Tomi

Andretti: Bocs, hogy nem csatlakozom a fordításhoz, de én mindíg hálátlan feladatnak tartottam az ilyesmit.

opalzoltan: a youthcampbe akkor tudsz szerződtetni edzőt, ha a klubházad eléggé nagy ahhoz, hogy "you can hire all type of employee" és a módja az, hogy szerződéskötésnél (mikor felveszed) a lenyiló listáknál bejelölöd, hogy youthcoach legyen a munkája, és a youthcamp szöveg mellettinél a listán meg kell jelennie a te már kész youthcampednek. Ha nincs alkalmas youthcamped, akkor csak egy "-" látható.

Más: Játszottam egy kicsit többet, és egy crash-em volt 3d match közben, de más súlyos programhibával nem találkoztam. Szerintem érdemes feltenni a patchet azoknak akik eddig hezitáltak.

beszámoló: (Azoknak akik hiányolták., Létezik ilyen? :D)

Megint a Shrewsbury-vel kezdtem a szezont. visszatérő problémám volt eddig mindíg az LM pozició, úgyhogy igazolásnál most minden erőforrásom ide koncentráltam. A bajnokság kezdetére végül sikerült is 70K-ért igazolni egy megfelelő játékost.
    Átáltam a 343 sweeper felállásra. A szélső védőimre így nem volt többé szükség, a védekező kp-ás poszton is felszabadult 2 játékos. Akit nem tudtam eladni jó pénzért azt kölcsönadtam, de ezúttal figyeltem arra, hogy játszani is tudjanak, és ellenem viszont ne.
    A legjobb játékosomtól is megváltam, mert az AM pozicióban az edzőmeccseken jobban teljesített az egyik másik játékosom, és 2 dudás nem fért meg 1 csárdában. A cserepadon kár tartogatni egy viszonylag jó játékost, mert csak elsorvad (legalábbis a 4-edosztályban).
    Találnom kellett egy megbízható, és gyors védőt, mert azt tapasztaltam, hogy ha nem teljes pályás letámadással játszok a védősort teljesen feltolva, akkor furcsamód a vádők mindíg beállnak a kapu elé, és símán át lehet őket lőni.
    (Apropó átlövés! Majdnem kaptam a ligakupameccsen az ellenfél 16-osáról egy gólt lol pedig most nincs 3D patch fent. Full original meccsmotor csinálta)
    A szezonnyitón betalált a későbbi ligakupameccs ellenfelemtől vett 17 éves tehetségem, és 2-0-ra nyertünk. Ez nem minden idők legjobb rajtja, de elég jónak mondható nálam.
    A ligakupameccsen pedig a nevelőegyesületét búcsúztatta a hosszabításban a srác. Ezúttal a támadójátékunk végre nem csak rajtam áll (mint irányító középpályás). Carlisle - Shrewsbury: 0-1
    A továbbjutásért rögtön perkált a board, és így majdnem leigazoltam egy jó kapust (az első szezonban egyetlen számomra elérhető minőségi kapus). Sajnos képtelen voltam a Bradford fölé ígérni a fizetéseknél.
    így most a leggyengébb láncszem a kapusom. Ami a jelenlegi fölállásnál, nem egy életbiztosítás. Amint tudom, le kell cserélnem majd. Talán tudok majd kölcsönözni 1 jó kapust később. James Walker-t lehet, hogy újra meg tudom szerezni, de legutóbbis több hónapra kidőlt, és mikor visszatért már nem volt a régi. Egyébként is lassú. Öreg már.
    Viszont újdonságképpen látószögembe került egy nagyon jó öreg csatár. csatárnak ugyan nem vált volna be, de söprögetőnek éppen megfelelt. Nagy bizodalmam van benne, bár 35 évesen már sok idő kell míg megszokja az új posztját. Ha egyáltalán megszokja. Eddig jól teljesített, ami az osztályzatain nem látszik, de talán később jönnek majd azok is.
    Az osztályozásban tényleg elég rossz, hogy a védőket csak akkor osztályozza jól, ha előre vagdossák a labdát, tehát crossingban jónak kell lenniük (a belső védőknek is :S)
  • Laca1985
    Andretti!

Szia!

Akkor letoltott jatekkal, meg update 3 -mal nem is tudok jatszani vagy mi? Mert az eredeti crackel nalam ki akart menni a netre valami regisztraciohoz....Vagy ott valami kodot kell megadni? Elore is koszi a segitseget!

• Neuman
    Tegnap kipróbáltam a football managert. Nekem túl bonyolult a kezelhetősége. Ezen kívül egész jó, összetett a játék, de maradok a fifánál.
  • gator
    Megvettem az eredeti verzót...Több mint 2 éve nem vettem eredeti játékot, de ez a mostani kiadás nagyon megfogott. Valahogy többet érzek benne mint a 08. Skacok ! Én egy olyan kérdéssel állnék elétek hogy mondjatok már pár fiatal játékost akiből nagyon jó spieler lesz. Az első ilyen meglepetésem az Renato Augusto volt. 11 milláért vettem 79es szinten és egy idény alatt felment 84esre. Majd Arsenal kivásárolta tőlem 22évesen 44 millióért. A másik ... Kijöttem a gyakorlatból, hogyan tudom szinten tartani a frissen igazolt játékosok skilljét, mert nemhogy nőne hanem csökken az összpontszámuk. És az elején a Traininget hogyan lövitek be ? Hogy magától csinálja vagy ti csináljátok . Hopp még valami eszembe jutott: az elején lehet 3lehetőség közül választani. Manager, Player Manager meg még valami. Ezek mire szolgálnak ?

üdv
  • Neuman
    Szóval működik a meccs halasztás, mert eddig ez volt a problémám, mikor bl-t játszott a csapat egymás után jöttek a meccsek, és ez elég idegesítő!!!
  • Laca1985
    Szia!

Akkor letoltott jatekkal, meg update 3 -mal nem is tudok jatszani vagy mi? Mert az eredeti crackel nalam ki akart menni a netre valami regisztraciohoz....Vagy ott valami kodot kell megadni? Elore is koszi a segitseget!

• Andretti
    Sajnos én is találkozom ezzel a problémával, mikor sérült játékos reklamál. Viszont a másik problémára már ott van a 09-ben a meccshalasztás, és működik is.
  • Andretti
    Na ilyenkor az van, hogy az exe fájl változik minden update során. És valószínűleg a crackelt exe nem változik ennek megfelelően. Szóval egy vedd meg és megszűnik minden bajod tábla, az van.
  • Andretti
    BRAVO... micsoda megállapítás, végülis túl messze van a TÖRT JÁTÉK = ÉV VÉGÉN KIRÚGNAK! felirat.

Ja és hogy megerősítselek, valami csoda folytán az eredeti játékban nem rúgnak ki.
  • opalzoltan
    ...pihentetni...
  • opalzoltan
    pedig szoktam pihentetem az alapembereket is,meg nem szokott lemenni 50 körülre az energy szint,tehát ezért nem értem.na mindegy...

azt azért még mindig nem vágom,visszatérő ill. meglévő problémám hogy nem tudok a youth camp-hoz edzőt szerződni,mert még mindig csak vagy SCOUT vagy MARKETING MANAGERKÉNT enged szerzodni staff-okat.mégpedig úgy mint yemen,japan,kenya,solomon island stb :) elméletileg ki van bővitve minden létesítményem,tehát ezért nem értem...valaki erre orvoslás?!?!
  • takibalint
    Nalam olyan nem volt, csak az hogy faradtak, es erdemes pihentetni oket. Ez amugy jgoos, mert amikor 50 ala esik az energia szintjuk,akkor szoktam ilyen levelet kapni.
  • opalzoltan
    Hi!
    Nálam is szokott olyan lenni egy-két játékosomnál hogy reklamál hogy túl sokat játszatom...Tán már ez is baj?Vagy szerintetek miért lehet ez?
  • Laca1985
    Na most en is megprobaltam, viszont nalam nem megy.....
    Feltelepitettem a jatekot, majd az update 3- at ra es crackeltem a jatek crackjevel, de mikor elinditom a jatekot fekete kepernyo es exe hibaval kidob.... Na ilyenkor mi van?
  • Larvin
    én símán csak az update 3-at tettem fel
  • Laca1985
    Sziasztok!

Ha szuzen feltelepitett jatekra szeretnem az update3 -at ratolni, az elozo 2 is kell vagy csak a mostani 3as verzioju?

Koszi!
  • takibalint
    Komolyan mondom neha mar szanalmas, hogy az EA nem kepes alapveto hiba nelkul kiadni egy jatekot. Tortent, hogy az egyik jatekosom leserult 18 hetre. Majd a leserulese utan 2 hettel jon egy level, hogy ez a jatekos tobbett akar jatszani, mert fel, hogy kikerul a valogatottbol. Nemtudtam, hogy sirjak vagy nevessek, annyira szanalmas.

Ilyenkor veszi el a jatek a valosaghu elmenyt. Azokrol mar nem is beszelve, amikor egymas utani napokon kell meccseket jatszani. A keszitok osszekevertek a focit az NHL-el. Ott divat, hogy egymas utani napokon jatszanak meccseket.
  • nono28
    Larvin arra gondoltál hogy tört verziohoz nem célszerű felrakni a patcheket mert kilép?Már megrendeltem eredetibe a gamet.Egy kérdés még eredtei játéknál nem rugnak ki szezon végén?
  • Larvin
    Van egy sanda gyanúm, hogy megint a tört verzióval rendelkezők tapasztalják a crash-eket. tegnap játszottam egy keveset. Nem túl sokáig teszteltem, de nem tapasztaltam semmi rendellenességet. A betöltési probléma szemmel láthatóan megoldódott, de legalábbis javulkt a helyzet, mert nem találkoztam corrupt save-vel.
  • Rendynho
    Lenne egy olyan kérdésem h ha felteszem az update2-őt akkor kér egy termékregisztrációt :S bármien kódot irok oda be nem fogadja el :S miért van ez?
  • nono28
    Lenne mégegy kérdésem.Patchek tört verziora nemjók?Mert nekem kilép a játék
  • nono28
    Az update 3 tört verzióra nemjó?Feltelepitem és mikor elinditom kilép hiba üzivel
  • fall2
    Üdv!

Olyan gonddal fordulok hozzátok, miszerint kevésnek bizonyul a VGA-m a 3d-s opciókhoz(3d heads, 3d mach). Arra volnék kíváncsi, hogy nem-e lehet valahogy átírni a settings-eket, pl editorral valamelyik fájlban a beállításokat, így mintegy rákényszeríteni a progit, hogy mutassa a 3d képeket is?

Segítségeteket előre is köszönöm!