Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg a patch lehet az oka..most már meguntam, és reinstall lett.Nem peccselem fel újból..meglátjuk mire megyek így..
( Fc.Hunnia -Angol 4. osztályból..:-)) )
Hunor1 ez érdekes,nálam nem csinált ilyet a játék!Igaz én a patcheket nem tudom felrakni.
(tudom olvassak vissza ...stb)
Nagyon bosszantó az a hiba ami nálam (gondolom nem vagyok egyedüli)van.
AZ a problémám, hogy akárhányszor kezdek bajnokságot, mindíg kivág az elsõ 4-5 meccs után( kb szeptember közepén) Ha nem jó a krekkem(game copy world-ös)akkor miért nem elõbb? Akkor legalább tisztább lenne az ügy...de így hogy belelendülnék( felkészülés, alapozás, igazolások, elõmeccsek stb)aztán pedig kidob szept.ben az qrvára idegesítõ!!
(Német 2. liga mindíg, 2 es patch fennvan,) Az sem segít ha szimulációval akarok "átlendülni" ezen a héten, akkor is kivág...:-(((
Aki tud segítsen plz, mert így játszhatatlan ez a remek játék nekem ! Köszi !
Nagyon fontos lenne!!!!!
A patchek csak eredeti játékhoz lehet feltenni?
Itt állítsd Egyéni méretre, aztán a kezdeti méretet és a maximális méretet írd át 640-re.
Remélem jó lesz.
Felraktam a 2-es patch-et es a inditas utan az EA Sport LOgo utan kilep :S
valami otlet ?
Fairlight versiorol van szo.
Esetleg a patchez nem jo a crack ?
Ha igen honnan tudnek megfelelot szerezni?
Elore is thx.
udv:Evil
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
és még ragad is rád némi tudás, szerintem rád fér. <#awink>#awink>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Szal nem tudom az egész megint csöbörbõl vödörbe... :((
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
football without ultras is nothing
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A reserves csapatomat kiárusítottam és betörtem a magyar piacra velük, egy kapust elvitt a Békéscsaba egy védõt a Pécsi MFC, egyed a Vidi meg asszem egy csatárt a Gyõr <#vigyor3>#vigyor3>
A BL-t nagy meglepetésemre megnyertem, a döntõben a Chelseat a 114. percben lõtt 11-essel vertem. Minden meccsen gyõzelmi prémium be volt kapcsolva, a bajnokságok a vártnál simábban nyertem a Rangers éppenhogy megcsípte a 2. helyet, volt hogy 5-ször egymás után kikaptak. Volt is pár edzõcsere náluk <#smile>#smile> Most kezdõdik a 2. szezonom és a statisztikánál megnéztem hogy melyik csapatnak mi a célja a bajnokságban. HHát érdekes, mert 4-en pályázunk a bajnoki címre a többiek vagy nemzetközi kupát érõ helyen, vagy a tabella elsõ felébe akar végezni. Kérdés: Ha mindenki ennyire jó, akkor ki fog kiesni? <#smile>#smile>
Lenne egy kérdésem valaki olyanhoz aki eredeti játékkal játszik és fent van neki a 2.-es patch. Mégpedig az hogy a menünél kiirja e hogy fent van a patch mint a tavalyi részben asszem a jobb alsó sarokban van mert nekem nem ir ki semmit.
Nekem nem eredetiben megy most a játék, felraktam a patchet , találtam egy krekket hozzá de qrvára nem derül ki hogy fent van e a patch. A játékban meg azért nem tudom megnézni mert eddig még nem jáccottam vele és nem tudom mi a különbség.
Elõre is köszi a segitséget .
BUÉK
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
volt egy 5 csillagos csatárom német 5-öd osztályban, már level 79-re gyúrtam a srácot és én balga nem néztem meg a szerzõdését, csak annyit láttam hogy még 3 évig nálam játszik. Aztán szezon elején bejelentkezett a Bayern és minimum release fee-ért elvitte az immár 23 millert érõ játékosomat 275000 euróért <#falbav>#falbav>
asszem azt jelenti hogy ha bekapcsolod, ha pl. felgyorsítva, vagy 3D highlights-et (a meccsbõl csak a helyzeteket mutatja) nézed, akkor a 80. perctõl a végéig nézed a meccset.
magyarításról annyit h nekem kb 1,5 hónapja nem volt idõm vele foglalkozni érdemben, többieknek sem nagyon, tisztelet a kivételnek. valamint a kiadott peccsek módosítják a nyelvi fájlt is, így pedig elég esélytelen a dolog.
persze csodák még vannak :)
football without ultras is nothing
na nekem ez nagyon nem jött be 3 meccset játszottam le velle ebböl 1 volt normális a másik 2 meccsen összesen 5 piros lap volt egyszer a javamra másikszor meg.Nem tom lehett hogy csak véletlen volt hogy pont most jött 2 ilyen meccs vagy a meccs motor.