Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Február közepén járok. sajnos most sincs világverő csapatom, sem taktikám, de van néhány eredmény amire büszke vagyok.
    Említettem, hogy kivertem a ligakupában a Carlisle-t. Nos, a következő fordulóban az Ipswich vert ki 2-0-ra. Én sajnos nem játszottam sérülés miatt. Az FA kupában viszont először kivertük a Rushden and Diamonds-t egy kiscsapatot, majd a Preston North end-et (Championship!) 1-2-re, végül a Bolton Wanderers állta útunkat, 1-2-vel. Azthiszem büszkeségre ad okot a szereplésünk. Anyagilag, ennek köszönhetően, valószínű eddigi legjobb kezdőévemet fogom majd zárni.
    A góllövés most nem megy annyira, inkább vízhordó vagyok a csapatban, bár az osztályzataim átlagban elég jók. 3 gólnál tartok.
    Az utolsó gólomnak azért örültem annyira, mert épp arra a meccsre hívtam meg a csajom :D és látta :DD (ingame ofcourse)
    Lehet, hogy szakítok vele, mert nagyon visítozik amiatt, hogy elzártam a kasszától.
    A két csatárom, a 2-odik, harmadik helyet foglalják el a góllövőlistán. A csapat a tabella 6-odik helyen áll, 9 ponttal lemaradva az első mögött. Még bármi lehet.
    Sajnos a sereghajtók is elég jók, így minden meccs kész csata. A csalók pontlevonással játszanak ugyan, de a keretük elég jó. Szerintem a valóságban nem tudnának ilyen jó keretet egybentartani. Legalábbis a fizetéseket lejjebb kéne venniük.
    Lehet, hogy ezúttal hosszabbítok, még nem döntöttem el. A keret elég jó. Bár van ahol hibáztam. pl. az LM pozicióra mégsem sikerült a megfelelő embert megtalálnom, illetve jó lehet majd, de erősödnie kéne sokat.
    Érdekesség, hogy az assistant managerem azt mondja a sweeperemnek creativity-t kéne gyakorolnia, hogy szintet léppjen. Ezt elég furcsának találom, mert egy védőnek az nem fontos. Legalábbis én így tudtam. Nem is egyedi az eset, mert egy másik ugyanazon a poszton játszó játékosomnál is ezt javasolta. Vajon létezik olyan, hogy az assistant manager téved? vagy direkt rosszat mond? amolyan tévedés %-os belekalkulálása, mint a bíróknál?