Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Laca1985
    Larvin!

Most nem akarok szemelyeskedni, de
    1: Nem warez temaban irtam, hisz nem azt kerdeztem honnan lehet letolteni, vagy, hogy honnan toltsetek, hanem csak megallapitottam, hogy tort a jatek, ami sztem nem minosul annak!!!!
    2: Nem koveteltem tole csak senki nem irt es ezert gondoltam megegyszer felteszem e kerdest! amugy rohadtul nem erzem magamat tahonak, inkabb kerdezek valamit es megkoszonom a valaszt, nem egybol leugatok mindenkit!!!!!!
    3: En sem akartalak most megbantani ezzel, de sztem nem volt bunko illetve banto a kerdesem, de ha annak vetted akkor sajnallak...

Amugy sztem nem en vagyok az egyetlen aki toltott verzioval jatszik, es engem csak erdekelt volna a velemenyuk, vagy olyan embere aki ert hozza, mert hasznalja...Megtetszett a jatek azalapjan amit olvastam rola es ki szerettem volna probalni!!! Jah es bocs, hogy vettem a faradsagot es mertem irni! Az ember feltetelezi, mivel mar eleg sok forumba kerdeztem, hogy segitenek, ha valami gond van, nem egybol egymasnak mennek....ha valakinek tudok en is segitek nem gybol kioktatom...

Udv : Laci