Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Laca1985!

Te most szórakozol apukám?
    A topic címében jól láthatóan fel van tüntetve, hogy ebben a topicban nem nézik jó szemmel a warez kérdéseket. Te meg itt akarsz gyorstalpaló tanfolyamot venni arról, hogy hivatalos patch után miért nem működik az "eredeti" crack?
    Jótanács: Segítséget kérni természetes dolog. Segítséget követelni tahóság!
    Először nem véletlenül nem válaszolt senki.
    Illetve ez nem egészen igaz, hiszen korábban már Andretti válaszolt rá itt: #8971
    Vagy arra gondoltál, hogy egyszercsak valaki megunja, és kiokosít?
    Nem tudnék személyeskedés nélkül jobban rávilágítani arra, hogy hol tévedsz. Csak jelezni szerettem volna, hogy valahol nagyon.

Előre is köszi, hogy nem teszel fel a jövőben ilyen kérdéseket!

Üdv: Tomi

Andretti: Bocs, hogy nem csatlakozom a fordításhoz, de én mindíg hálátlan feladatnak tartottam az ilyesmit.

opalzoltan: a youthcampbe akkor tudsz szerződtetni edzőt, ha a klubházad eléggé nagy ahhoz, hogy "you can hire all type of employee" és a módja az, hogy szerződéskötésnél (mikor felveszed) a lenyiló listáknál bejelölöd, hogy youthcoach legyen a munkája, és a youthcamp szöveg mellettinél a listán meg kell jelennie a te már kész youthcampednek. Ha nincs alkalmas youthcamped, akkor csak egy "-" látható.

Más: Játszottam egy kicsit többet, és egy crash-em volt 3d match közben, de más súlyos programhibával nem találkoztam. Szerintem érdemes feltenni a patchet azoknak akik eddig hezitáltak.

beszámoló: (Azoknak akik hiányolták., Létezik ilyen? :D)

Megint a Shrewsbury-vel kezdtem a szezont. visszatérő problémám volt eddig mindíg az LM pozició, úgyhogy igazolásnál most minden erőforrásom ide koncentráltam. A bajnokság kezdetére végül sikerült is 70K-ért igazolni egy megfelelő játékost.
    Átáltam a 343 sweeper felállásra. A szélső védőimre így nem volt többé szükség, a védekező kp-ás poszton is felszabadult 2 játékos. Akit nem tudtam eladni jó pénzért azt kölcsönadtam, de ezúttal figyeltem arra, hogy játszani is tudjanak, és ellenem viszont ne.
    A legjobb játékosomtól is megváltam, mert az AM pozicióban az edzőmeccseken jobban teljesített az egyik másik játékosom, és 2 dudás nem fért meg 1 csárdában. A cserepadon kár tartogatni egy viszonylag jó játékost, mert csak elsorvad (legalábbis a 4-edosztályban).
    Találnom kellett egy megbízható, és gyors védőt, mert azt tapasztaltam, hogy ha nem teljes pályás letámadással játszok a védősort teljesen feltolva, akkor furcsamód a vádők mindíg beállnak a kapu elé, és símán át lehet őket lőni.
    (Apropó átlövés! Majdnem kaptam a ligakupameccsen az ellenfél 16-osáról egy gólt lol pedig most nincs 3D patch fent. Full original meccsmotor csinálta)
    A szezonnyitón betalált a későbbi ligakupameccs ellenfelemtől vett 17 éves tehetségem, és 2-0-ra nyertünk. Ez nem minden idők legjobb rajtja, de elég jónak mondható nálam.
    A ligakupameccsen pedig a nevelőegyesületét búcsúztatta a hosszabításban a srác. Ezúttal a támadójátékunk végre nem csak rajtam áll (mint irányító középpályás). Carlisle - Shrewsbury: 0-1
    A továbbjutásért rögtön perkált a board, és így majdnem leigazoltam egy jó kapust (az első szezonban egyetlen számomra elérhető minőségi kapus). Sajnos képtelen voltam a Bradford fölé ígérni a fizetéseknél.
    így most a leggyengébb láncszem a kapusom. Ami a jelenlegi fölállásnál, nem egy életbiztosítás. Amint tudom, le kell cserélnem majd. Talán tudok majd kölcsönözni 1 jó kapust később. James Walker-t lehet, hogy újra meg tudom szerezni, de legutóbbis több hónapra kidőlt, és mikor visszatért már nem volt a régi. Egyébként is lassú. Öreg már.
    Viszont újdonságképpen látószögembe került egy nagyon jó öreg csatár. csatárnak ugyan nem vált volna be, de söprögetőnek éppen megfelelt. Nagy bizodalmam van benne, bár 35 évesen már sok idő kell míg megszokja az új posztját. Ha egyáltalán megszokja. Eddig jól teljesített, ami az osztályzatain nem látszik, de talán később jönnek majd azok is.
    Az osztályozásban tényleg elég rossz, hogy a védőket csak akkor osztályozza jól, ha előre vagdossák a labdát, tehát crossingban jónak kell lenniük (a belső védőknek is :S)