Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Mióta játszol a gameval? Hidd el nincs olyan, hogy a levél elolvasásával beleegyezel valamibe, TCM 2003 óta sose volt ilyen. Mint mondtam két dolog lehet:
    -Ha 2013ig van szerződése akkor az történhetett, hogy kaptál egy levelet, hogy egy csapat érdeklődik a játékosod iránt amit te GOMBBAL!!! elutasíthatsz, vagy elfogadhatsz. Ha elutasítod az érdeklődést másnap kapsz egy levelet attól a csapattól, hogy akkor miért nem teszed "not for sale" állapotra a játékost, ha elfogadod az ajánlattételt, akkor jön egy tárgyalás!!! (Negotiation) ahol ismét GOMBBAL!!! elfogadhatod az ajánlatot, vagy elutasíthatod az ajánlatot. Ha elfogadod, akkor tárgyalhatnak a játékossal.
    -Ha nem 2013ig szól a szerződése, hanem az aktuális szezonod végén lejár, akkor két dolog van (de ezt csak a teljesség kedvéért mondom) kapsz egy ajánlattételt ami év végére szól, 0 euróról, amit ha elutasítasz, ha elfogadsz, tárgyalni kezdenek a játékossal. Másik al-eshetőség, hogy tárgyalnak a játékossal, és mikor a játékos aláírt szól neked a másik csapat, hogy aláírt a játékosod, szevasz.

Olyan eshetőség, hogy 2013ig szól a szerződése és te egy levél elolvasásával elfogadtál valamit és ő aláírt egy másik csapathoz, olyan nincs. Bugként sem!!!

Amúgy ha már ott van a játékos adatlapján, hogy szerződik xy csapathoz ezen a dátumon, akkor már nincs mit tenni. Szabályok in-game is vannak, egy szerződést nem lehet csak úgy megszegni. Viszont garantált, hogy jól jársz azzal, hogy megszabadulsz tőle, igazolhatsz a helyére két fiatalt akik együtt sem kérnek annyi pénzt mint ő, és 3 év múlva a kettő együtt 4x annyit fog érni, mint most Ronaldinho. Evandro Brandao-t és Daniel Drinkwater-t simán el tudod csábítani az Manchester Utd. tarcsijából, és ha visszaolvasol megláthatod mekkora sztárokká válnak megfelelő játéklehetőség mellett. És én egy Loki stábjával és infrastruktúrájával juttatom oda őket, egy Barcánál még rendes tréninget is kapnak pluszba...

Ha már túlvagy a bármi megnyerésén, akkor meg miért vagy a Barcával? Élvezed hogy agyonnyered magad miközben nem csinálsz semmit? Persze valszeg csak én vagyok agyament, és szeretem a kiélezett csatákat a másodosztály play-off helyeiért, és örülök ugrándozva egy Premier League 7. helynek...