Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
kirfer 16-tól kérdezném hogy a patchet felrakta e és úgy csinálta ezt?
Egyébként ez divat ebben a játékban. én a tavalyi vagy tavaly elõtti résszel jártam igy . A deporral uefa kupa döntõig vagy bl döntõig jutottam erre kirúgtak. Ezzel a játékkal csak úgy érdemes játszani hogy no sacking. Ha már öt évet játszok egy csapattal akkor nehogy már kirúgjanak!!!!
Egyébként hogy mûködik a patch? Érdemes nekiállni a játéknak? Nincs túl sok szabadidõm ezért nem akarok kisérletezni vele csak ha tutti mûködik.
Addig játszok a football manager 2007 -tel mert az biztos mûködik. Negyedik szezonomat kezdem. Hayes -angol 6-od osztály. egyszer feljutottam de rögtön vissza is etstem de összeállt egy egész jó csapat. Átlagéletkor 22. Pár év múlva sztem qrva jó csapat lesz.
Üdv mindenkinek!
Na beletörödtem hogy vállogatottal kell menem.De az miért van hogy hogy tavalay elértem a level 8-at erre most megint 1-es vagyok?Most már ott tartok hogy letörlöm mer ez arghh

Na nekem most baszta fel az agyam a game de nagyon.2 playerel voltam az egyikel a manchester united és az angol vállogatott na most megnyertem a bajnokságott meg a bl-t a játék is franko volt már a szezon végére annyira össze szokjtak hogy 3-4 golokal nyertem erre szezon vége sacking.Ja és az angol vállogatottal megnyertem az Eb-t azok hosszabitotak vellem.A másik amivel a lokival voltam megnyertem a kupát és a bajnokságott erre ott is sacking mennyen a fenébe azzal meg a magyar vállogatottal vagyok azokal kijutotam még a csoportobol is tovább mentem aztán estem ki azok is hosszabitotak.Így most 2 vállogatottal vagyok és klub szinten csak a néme 4-5 osztályból kapok ajánlatot.

Nem az a baj,mert már másodszor játssza el,szoval valószínüleg újra fogom kezdenim egint,és reménykedek hátha😊
matula77
Kösz a segítséget! Közben megtaláltam.Majd ha elkészül a magyarítás (amit nagyon várok)akkor kezdek új játékot.

matula77
Kösz! Melyik az a pipa, és utólag be lehet kapcsolni, vagy újat kell kezdeni?

azt az elején mikor kezded a játékot ott egy pipát be kell kapcsolni hogy láthasd, én is ezt szívtam meg az elején
matula77
hol lehet megnézni, hogy egy játékos hány csillagos?

akkor kicsit késõn szóltál 😊

football without ultras is nothing

De akkor kéne betennem képet?Az a baj,hogy letöröltem a játékot,pedig a tiszta játékidõ több mint két nap volt már,most ha ujrakezdem akkor sem leszek elõrébb egy jó darabig...
játékosfizuk csökkentése, keret létszámának csökkentése, átgondoltabb jegyárak, hirdetések, etc.
sokminden van, látatlanba nehéz

football without ultras is nothing

Miért mik azok az alapdolgok amiken változtatni kellene?Miket kell fejleszteni,vagy nem is tudom..
Az a baj,hogy mérgemben letöröltem a játékot😊,de nézegettem én is azt az oldalt és igazábol nem jutottam elõbbre:8,amugy a játékot vissza tudom bármikor rakni,csak attol tartok hogy ugyanez lesz az eredmény
takibalint
Igy eleg nehze. Jo lenne, ha a financial oldalrol egy masolatot betennel ide, hogy lathassuk konkretan hol kell valtoztatni. Lehetoleg current income meg outcome szerepeljen benne.

Szisztok!Tudom,hogy lerágott csont,meg sokan kérdezték már,de én is szeretnék segitséget kérni ebben az ügyben,már régóta játszom a Fifa Manager 2007-el és hiába nyerek meg minden trofeát a pénzem egyre csak fogy,olvasgattam vissza is,de nem találtam konkrétumot sajna.Az épületeimet maximumra fejlesztettem,már felhõkarcolokat is építettem a bevételeim mégis kevesek,ill. van mert minden honapban tudok plusszt adni valamelyik részhez de mégsem enged igazolni,és a lovém is minuszban van elég keményen.Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném...
korábban kérdezte valaki, hogy van-e olyan program amivel videót lehet készíteni a meccsekrõl. Van egy Fraps nevû program, azzal lehet aviban asszem.

Most újrakezdtem egy alapított német csapattal, sikerült leigazolnom egy 5 csillagos 17 éves csatárt (level 53), az edzõpályám már 4-es szintû úgyhogy jó lesz a srác, fõleg a német heted- meg nyolcadosztályban.
Aztán kipróbáltam azt hogy sûrûn edzõtáboroztattam a fiúkat, de asszem a 3. edzõtábor végén már sírt a szájuk hogy ritkán látják a pereputtyot, aztán leesett az atmoszféra. Persze jöttek a meglepi egygólos vereségek a kilencvenikszeik percekben bekapott gólokból...
narumon
Ebben a játékban egyébként az a legjobb, hogy le lehet warezolni. Me pézt azt nem ér. Én is hülye voltam.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Aradebil2
text mode-ban a Take on/Hit by the line beállítás pontosan mit jelent?

narumon
Én visszaraktam a patch elõtti állapotot... igy mûxik rendesen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hello mikor lesz magyarositás????nem azt kérdezetm hogy van-e mielõtt le lenne ordibállva a fejem!!
Próbálta már valaki valamelyik korábbi gameplay patch-et az 1.1-hez? Kompatibilis?

Másnak nem szokott kifagyni? Nekem mostanábanpárszor elõfordult. Mindenféle hibaüzi nélkül azonnal kidob az asztalra.

kösszi

Szerintem csak duma volt, hogy nem kell újra kezdeni.

Kérdés: Korábban valaki panaszkodott, hogy nem tudja a stadionjában a hátteret változtatni. Most nekem is ez a bajom. Urban enviroment-rõl rural-ra akarom. Átállítom, lementem a stadiont file-ba, nyomok egy build-et, de semmi. Megoldódott az illetõnek azóta ez? Valaki tudja mi hibádzik?

narumon
No én meg vagyok átkozva. A patch óta nem tudok továbbmenni (lehet hogy új játék menne de én ezt akarom folytatni), pedig enyim eredeti semmi crack meg hókuszpókusz.

a crackelt exére nem tudod feltenni, csak az eredetire (ha nincs meg biztonsági másolatban akkor reinstall)

hogy kell felrakni a pecset engem mindig kidob egy ilyan szövegel:The Instaled manager08.exe is corrupt.The patch cannot be applied

Engem a club facility képernyõn dobott ki 1x. Azóta ok.
Eddigi tapasztalat:
- nem látok túl nagy változást a 3D meccsen, talán szebb a háttér
- kicsit reálisabb lett, a fiatalok tényleg nem olyan jók már és az up and down-ból is jócskán visszavettek

narumon
Én is felraktam a patchet, egy meccset le is játszottam, most viszont ha nyomok egy nyilat (tovább az idõ a játékban) akkor fogja magát és kilép.

nálam is érdekes dolgokat csinál
Az már elég gáz, hogy vallóban viheted tovább a jelek szerint a régi mentésed, csak épp az új dolgokat nem tudod vele használni, szóval ahhoz, hogy lásd és használd az újdonságokat újból kell kezdeni. Vagy tévednék?

a patchet feldobtam, most viszont behalt a mentett állásom. Kezdhetek újat ázzeg <#szomoru1>
"strenght: erõ, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog elõre mint a tank "

A hold up az inkább azt jelenti sztem, hogyha megkapja a labdát akkor addig tartja amíg a többiek felérnek a támadáshoz.

Agility: agilitás, szerintem legjobban mozgékonyságnak lehetne fordítani, esetleg lendületes(ség)nek.

A kooperációnál én csak nagyobb klubokkal szerzõdtem le. A lényeg az hogy a szerzõdés megkötésénél az opciókat úgy kell belõni hogy a csík zöldben legyen (sokat dob a dolgon ha pl. megígéred hogy a kölcsönjátékos 80-100%-ban fog játszani nálad ha odaadják), sõt ha lehet akkor maximumon, különben nem írják alá a szerzõdést. én most csak 1 klubbal vagyok kooperációban a maximális (?) 2 millió eurót kisajtoltam belõlük <#vigyor3> viszont egy bugot találtam ennél a résznél. ha belemegyünk a coopertion agreementsbe és a partner klub néhány játékosát láthatjuk és ott alul van egy olyasmi hogy ask for loan. Na hogyha így próbálunk játékost kölcsönbe kérni, akkor nem adja oda a kis suttyó, de ha a kiszemelt játékosnál jobb gombot nyomsz és Offer to loant kiválasztod, akkor meg kölcsönadja nekünk.
narumon
Leszedtem pc guru honlapjáról.

narumon
Innen nem tudom letölteni. A downloadra nyomva bejön a szokásos duma, hogy saját felelõsség meg blabla de nem lehet továbmenni :o

narumon
Majd fognak. Nekem is eltelt idõ bõven a két kapitánykodás között. Bár én ezt most alig várom, hogy lejárjon utána már csak magyar válogatottat vállalom el szerintem, pont a leghülyébb idõkben vannak válogatott meccsek. Egyébként a válogatás is elég szar. Most cyprus kapitánya vagyok és nem akarom elhinni hogy van 4 focista aki tud focizni a többi az gyengébb mint a honvéd ificsapata :o

Aradebil2
hát elvileg már vége az eb-nek(angolok nyerték xDDDDD),már õsz van ,de senki sem kért fel😞

következõ világverseny alkalmával

Aradebil2
mikor fognak ismét szövi.kapitánynak felkérni?a nyomi örmények nem hosszabították meg,pedig még a szerbeket is levertük selejtezõn😞

még nem találtam

Aradebil2
crack?😊

Soldiers
érdemes letöltenem? jó játék

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

narumon
Nem néztem a patch javitólistáját de remélem a szabadrúgásokkal csinálnak valamit. Nekem mindig mindent befúj a biro, az én játékosaim meg sérülnek lefele anélkül, hogy akár szabadrúgást kapnék....

narumon
"workrate: mekkora területet fut be (ez nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban aki-nek 1-es az egyhelyben totyog???)"

Szerintem a workrate inkább arra vonatkozik, hogy mennyire teszi oda magát edzésen. Minél magasabb annál nagyobb a munkabirása tehát annál keményebben edz és annál jobban fejlõdik. Talán.

Tudta ön, hogy a 3d nézet costum camera módban a numerikus billentyûzettel (jobbra-balra-fel-le) és a +/- billentyûkkel (zoom) lehet a kameraállást szerkeszteni?

😛 Én nemrég tudtam meg

Ha már megy a nagy fordítás jó lenne ezt átbeszélni itt a fórumon, hogy ki mit gondol a jellemzõk jelentésérõl.
szztem:
A composure nyugodtság és a kapu elötti szituknál jön jól, meg tizenegyesrúgásnál.
A consistency állandóság, mennyire tudja hozni a jó formáját, mennyire vannak hullámvölgyei (egyáltalán nem vagyok ebben biztos)
intimidity: felhergelni, kihozni a sodrából az ellenfél védõjét, kapusát?
concentration: ennek az ellenkezõje, mennyire lehet kizökkenteni, annak a védõnek akinek alacsony az eladja könnyen a labdát, vagy megfeledkezik a csatárról
strenght: erõ, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog elõre mint a tank és aki eléáll az fekszik 😄 vagy nem lehet lerántani olyan könnyen targetmannél is nagyon fontos, fõleg egycsatáros taktikánál
workrate: mekkora területet fut be (ez nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban aki-nek 1-es az egyhelyben totyog???)
aggression: milyen értékig hasznos? én úgy vettem észre, hogy a 60 feletti érték már veszélyes (sok sárga, piros)
determination: eltökéltség (akinek magas az végigrobotolja a meccset)

Segítsetek! mondjátok el a véleményeteket! Ti mire jöttetek rá? Vagy ti hogyan gondoljátok?

végülis mivel fizikai attribútum lehet, hogy csak szimplán ügyesség és ez határozza meg az ügyességgel kapcsolatos egyéb más összetevõk maximális értékét?
Mi lehet a különbség touch és technioque között?
Pl sztem ha a technique magas akkor tud esernyõcselt
a touchnál pedig nem pattan el tõle a labda 2m-re
de ez csak tipp

igen, de konkrétan mit jelenthet?

mert a gyorsaság, gyorsulás, labdakezelés (touch-technique) mellett nehéz behatárolni, hogy mit jelent az ügyesség

cenobite
"Szerintetek mi lehet pontosan az agility? Arra már rájöttem, hogy nagyon fontos."

Az agility, úgy tudom ügyességet jelent. Elnézést ha csak úgy beleszólok, még nincs meg a játék, de olvasgatom a topicot mert hamarosan megszerzem.
Szóval szerintem az ügyességet jelöli - legalábbis a legtöbb játékban ezt szokta.

gamertag: kenobita

jó hosszú lista és milyen hosszú ami még hátra lenne 😛

Nekem ezek tetszenek legjobban:
- option to show only the important skills for certain player positions in the player info
- warning icon if a youth player has no contract in his last season

Erre meg kíváncsi vagyok:
- 3D options for anti aliasing and anisotropic filtering are now available (3D match looks better)