11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
csocso92 #8954 cső ha van idöd leirod nekem,h h kell berakni képet egy játékosnak kösszii :D:D: -
Andretti #8953 Legfontosabb pontja hogy nem rontja el a mentéseket, és az update 2 által elrontottakat is lehet folytatni (olvastam, nem teszteltem). A live ticker javítását emelték még ki, illetve a bugjavításokat.
A hivatalos oldalon az update 2 is lassabban jelent meg, ami a szervezeti oldal miatt van. A BF mint németországi cég elküldi Angliába a patchet, és azt az EA onnan adja ki, és a piac illetve a BF-esek (=oldalüzemeltetők) lényegében egyszerre értesülnek a hírről. -
Andretti #8952 Interneten véve most is 10k huf szerintem (bár árfolyamfüggő) és szerintem nyárig nem várható az ár komolyabb csökkenése. -
Andretti #8951 Ez könnyen megoldható, de így sincs sok szabadidőnk, szóval ha megtanulod a módját te magad is egyszerűen meg tudod csinálni... -
billy76 #8950 a hivatalos oldalonnem látom, hogy lenne update3...
a german verziónak van csak... -
NIVIDIA #8949 Mit javit az update 3?Mert ha nem sok mindent akkor nem teszem fel szerintem. -
Larvin #8948 Külföldi fórumon többen panaszkodnak folyamatos crash-ekre pedig még csak tegnap jött ki az update. Én várok egy kicsit, és várom a reakciókat. Nincs kedvem idegelni magam a teszteléssel. -
#8947 Mikorra várható a játék árának csökkenése? -
nono28 #8946 Köszi!Mit javit az update 3? -
csocso92 #8945 hi,azlenne a kérdesem h valaki nem tud olyant h képet rak be egy játékosnak?? -
Larvin #8944 update 3 -
Andretti #8943 Sarakin (Moderátor az FM09.de-n) Gestern (Tegnap), 09:51
The update is in England and EA is testing it. After they give their ok, the update should be released asap.
Gerald/BF/we mods don't know any exact date and are as anxious as you. So please be patient.
-/-
A patch Angliában van, és az EA teszteli. Amint áldásukat adják, azonnal letölthető lesz a patch.
Gerald/a Bright Future/a moderátorok sem tudják a pontos időpontot, szóval mindenki legyen türelemmel.
//személyes hozzáfűznivalóm: Febr 9-én is ugyanezt a választ adták egy másik topicban, szóval tényleg napok kérdése lehet mostmár az Update 3.
Csak gondoltam szólok... ;) -
Andretti #8942 Jelentem megkezdődött az egyetem.
Bár gondolom a társaság jelentős része nem egyetemista, de az én rendszeres beszámolóim ezen illetve a fordítás és a saját munkámba fektetett több idő miatt maradnak el. -
NIVIDIA #8941 Na mi van?Csökkent a forgalom. -
Andretti #8940 Ajánlom az autómentést. Ha beállítod heti rendszerességre akkor sokkal kisebb idő vész el, és játszhatsz nyugodtan. Nem olyan vészes in-game hetente 20 mp-t várni a mentésre. 3 külön fájlba ment folyamatosan, így ha 1 elromlik van tartalék, és a rosszat törlöd, majd csinál újat a game.
Másik: Újratelepítés, és Update 2 feltelepítésének mellőzése. -
George30 #8939 Sziasztok Köszönöm a választ már várom a Patch megjelenését így egy kicsit élvezhetetlen a játék néha hónapokat esek vissza és elment tőle a kedvem... -
Laca1985 #8938 Koszi szepen a valaszodat Andretti! akkor mar nem kell sokat varni:) -
Andretti #8937 Basszus, 3 napig nincs itt az ember és regényt kell írnia, ezt már szeretem, van forgalom :) -
Andretti #8936 Az Update 2 teszi betölthetetlenné a mentéseket, vmi hiba folytán, de mint kettővel lejjebb olvasható NE töröld ki, hónap végén újra folytathatod, update 3 után! -
Andretti #8935 Köszi hogy szólsz, igen tudjuk, konkrétan ezen fórum tulajdonosa, és én koordináljuk, két posttal lejjebb láthatod a jelenlegi állást, ha letöltöd és bemásolod. -
Andretti #8934 Update 3 Announced
Date: 12/01/2009
Today we would like to announce a 3rd Update for FIFA Manager 09.
It will be released in February, together with our traditional winter database update.
Update 3 fixes several problems and includes an improved Live Ticker mode.
A full list of all the changes will be released in the coming days. In addition to bug fixes the update will also include e.g. 550 new player pictures and also many XXL pictures.
Important: There is rare save game problem in Update 2. If a save game is corrupted and doesn't load anymore, don't delete or overwrite it. It will be possible to continue your game with Update 3. We would like to thank you for patience and apologise for the inconvenience.
-/-
Magyarul, ami fontos:
Februárban kiadják az update 3-at egy téli adatbázisfrissítéssel karöltve. Bug javítások, és a Live Ticker mód fejlesztése a fő cél. A teljes változtatási lista elvileg már kint van. Mert jan 12-én írta hogy pár napon belül kint lesz. Továbbá tartalmazza a patch 550 játékos fotóját, és egyéb XXL méretű fotókat.
FONTOS: AZ UPDATE 2 ÁLTAL ELRONTOTT MENTÉSEKET NE TÖRÖLJÉTEK, UPDATE 3 UTÁN NAGY RÉSZÜK ÚJRA JÁTSZHATÓ LESZ! -
Andretti #8933 A Fifa Manager 08-hoz való kompatibilitása erősen kérdéses, de nem lehetetlen (van ugyanis átfedés a huf fájlok közt, sőt, még a 2007-es Fifa Managerből is vannak szövegek, de ezt csak a fordítás befejezése után tudom kikutatni) Még messze nem teljes, a jelen feltöltött állapotban a Home képernyő, a Team menüpont és összes almenüje valamint a (majdnem) Teljes játékosadatlap magyar. A menü további részei, egyéb in-game elemek, és a textmode fordítása folyik jelenleg. Köszi. TCM 2004-en kívül ez lesz a 2. magyarosított Fifa Manager/Total Club Manager. Egyelőre csak a mostani részfájlt tudom ajánlani, több mint a semmi:
Translations.huf
(C:\Program Files\EA Sports\Fifa Manager 09\fmdata\eng\ -> eredeti helyére bemásol) -
Laca1985 #8932 Sziasztok!
Az update 3 mire varhato?
Koszi! -
George30 #8931 Érdeklődnék, hogy másnak is okozott e problémát mentett játék betöltése kicsit bosszantó, hogy hogy nem tudom betölteni az elmentett állást...
Mielőtt még megkérdőjeleznétek eredeti a játék és az elérhető összes frissítés telepítve van. Valakinek valami Ötlete???? -
Djemba #8930 magyaosítás készülőben segíts te is!!! -
ruszilaci #8929 Sziasztok!!!
Ne törődj vele Andretti. Van egy kérdésem a magyarosítás nem-e jó a fifa manager 08-ra vagy csak a 09-en megy, meg ez már teljes vagy még csak egy része és folyamatban a többi része??? Előre is köszi sok sikert a Fulem-hez. A másik az hogy nem tudod ha megvan a 08 magyarosítása akkor azt honnan tudom leszedni mert kellene mert tudok angolul csak valamit nem értek belőle. Jó játékot mindenkinek!!! -
#8928 Milyen emberek vannak?? -
Andretti #8927 Ha 3 centit feljebb tolod a szemed ott a magyarázat miért rúgnak ki. Azért mert tört játékod van. Látom nagyon sok szép káromkodást ismersz, légy büszke rá... -
Andretti #8925 Igyekszünk, ha bármely magyar rész nem érthető, vagy vmi gond van vele írjátok meg, az ellenőrzés nem mindig hibátlan. -
Andretti #8924 Igen, van hozzá patch: egy 9 mm átmérőjű ólomdarabkát kell a fejedbe fecskendezni 900m/s-os sebességgel. Akkor nem fognak év végén kirúgni a játékban. -
NIVIDIA #8923 A játék betöltése közben>>>>> Igen, köszönöm szépen a fordítók munkáját!!!! :) Ja én is THX!Great! -
peter0 #8922 kérdésem: év végén mindig kirúgnak?????
Ha kirúgás nélkül játszom akkor is??????
Ha igen, valami patch nincsen hozzá??? -
Andretti #8921 :) -
Roland815 #8920 A játék betöltése közben>>>>> Igen, köszönöm szépen a fordítók munkáját!!!! :) -
Andretti #8919 Szóval legközelebb nézd át a szerződéseid mielőtt aláírod őket. És mint mondtam, a tinta már megszárad, így jártál, ebből is tanultál. Nem elég tudni, hogyan kell a Barcával igazolni. Majd ha a Nottingham Forrestel leigazolod ezeket a neveket, akkor leborul az egész fórum. Lampardot minek leigazolni mikor csomó nála fiatalabb, jobb képességű, olcsóbb játékos is van? -
Andretti #8918 ITT A KULCS... "minimum release fee"!
A szerződés ezen paragrafusa azt jelenti hogy az alábbi összegért a játékos bármikor igazolható.
minimum = legkisebb
release = (jelen esetben) elengedni/elengedés
fee = ár
legkisebb elengedés ár -> legkisebb elengedési ár -> legkisebb ár amin azonnal elvihetik
(és ehhez angol tudás sem kell, Szotar.Sztaki.Hu) -
van der vaart #8917 Tehát,hogy érthető legyen: PL: Jön az első e-mail,ami így szól: Benfica are willing to meet the minimum release fee of 5.00m for Ronaldinho and will open contract talks with the player immediately.
1-2 nap múlva jön egy újabb mail,amelyben már sztem kijelentik hogy Ronaldinho 2009 közepétől ott kezd!! Ronaldinho will move to his new club Benfica for a transfer fee of 5.00m on 01/07/2009.
No akkor ilyenkor még mit lehet tenni??? fontos lenne!!! üdv -
van der vaart #8916 üdv!! régóta játszom vele,értek hozzá,nem véletlen van nálam Kaka,C.Ronaldo,Fabregas,Lampard stb tudom hogy megy az átigazolás,de itt semmilyen gomb nincs,és az a baj hogy szerződést sem tudok módosítani vele,mert vmi szart ír ki!! Van msn-ed?? ott jobban +tudjuk beszélni a dolgokat!! msn címem [email protected] -
Andretti #8915 Mióta játszol a gameval? Hidd el nincs olyan, hogy a levél elolvasásával beleegyezel valamibe, TCM 2003 óta sose volt ilyen. Mint mondtam két dolog lehet:
-Ha 2013ig van szerződése akkor az történhetett, hogy kaptál egy levelet, hogy egy csapat érdeklődik a játékosod iránt amit te GOMBBAL!!! elutasíthatsz, vagy elfogadhatsz. Ha elutasítod az érdeklődést másnap kapsz egy levelet attól a csapattól, hogy akkor miért nem teszed "not for sale" állapotra a játékost, ha elfogadod az ajánlattételt, akkor jön egy tárgyalás!!! (Negotiation) ahol ismét GOMBBAL!!! elfogadhatod az ajánlatot, vagy elutasíthatod az ajánlatot. Ha elfogadod, akkor tárgyalhatnak a játékossal.
-Ha nem 2013ig szól a szerződése, hanem az aktuális szezonod végén lejár, akkor két dolog van (de ezt csak a teljesség kedvéért mondom) kapsz egy ajánlattételt ami év végére szól, 0 euróról, amit ha elutasítasz, ha elfogadsz, tárgyalni kezdenek a játékossal. Másik al-eshetőség, hogy tárgyalnak a játékossal, és mikor a játékos aláírt szól neked a másik csapat, hogy aláírt a játékosod, szevasz.
Olyan eshetőség, hogy 2013ig szól a szerződése és te egy levél elolvasásával elfogadtál valamit és ő aláírt egy másik csapathoz, olyan nincs. Bugként sem!!!
Amúgy ha már ott van a játékos adatlapján, hogy szerződik xy csapathoz ezen a dátumon, akkor már nincs mit tenni. Szabályok in-game is vannak, egy szerződést nem lehet csak úgy megszegni. Viszont garantált, hogy jól jársz azzal, hogy megszabadulsz tőle, igazolhatsz a helyére két fiatalt akik együtt sem kérnek annyi pénzt mint ő, és 3 év múlva a kettő együtt 4x annyit fog érni, mint most Ronaldinho. Evandro Brandao-t és Daniel Drinkwater-t simán el tudod csábítani az Manchester Utd. tarcsijából, és ha visszaolvasol megláthatod mekkora sztárokká válnak megfelelő játéklehetőség mellett. És én egy Loki stábjával és infrastruktúrájával juttatom oda őket, egy Barcánál még rendes tréninget is kapnak pluszba...
Ha már túlvagy a bármi megnyerésén, akkor meg miért vagy a Barcával? Élvezed hogy agyonnyered magad miközben nem csinálsz semmit? Persze valszeg csak én vagyok agyament, és szeretem a kiélezett csatákat a másodosztály play-off helyeiért, és örülök ugrándozva egy Premier League 7. helynek... -
van der vaart #8914 üdv Andretti!! A szerződés 2013-ig szól és még csak 2009 van!!!!!!!!!! Ja,és semmilyen szerződés nincsen,csak küldenek 1 mail-t hogy melyik csapat igazolná le,és kb az elolvasással fogadod el,bár ez elég hülyén hangzik,de kb így van!!!! és hát nem arról van szó hogy bármit megnyerhetek,mert azon már túl vagyok,de nehogy má a saját játékosomat kelljen visszavásárolnom!! :S 2009/07/01 től megy el elvileg,akkor nekem 2010-be lessz lehetőségem visszavásárolni,és gondolom majd jó 60millióért! nemde?? mit tudok tenni?? üdv