Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • opalzoltan
    Én még mindig a celta vigoval nyomom a spanyol bajnokságot.Nemrég nekem is ez volt a bajom,h. a reserve-em nem játszik soha meccseket.Igen,ez valószínű az én hibám,mert asszem az eljén nem X-eltem be a reserve leagues-t!
    DE!!!Eljött a 2012/13as év,és képzeljétek el,a csapatom,akarom mondani a celta vigo B elindult egyszercsak a spanyol liga 2. osztályában!Jó nagy meglepi volt ez számomra.Pár forduló után elég szépen fejlődnek a reserve játékosaim,nem úgy mint az elmúlt sok évben,mikor csak barátságos meccseket játszottam az 1. csapattal,vagyis magammal :) !
    Szerintetek ez mégis h. lehet?Az ifik (17/18)az ucsó 2 bajnokságukat megnyerték,nem lehet h. ezért?Így máris jobb és élvezhetőbb a játék!
    Ja,és a 2. liga teli van B-s csaptokkal...Mutanák én is képeket a kis csapatomról,de nem tudom h.h. kell kimenteni a játékomból a képeket!!Ha segítetek,megköszönném...feltéve ha érdekel titeket !!!!!! :)
    üdv