Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Szerencsére engem mindenféle major bug elkerül, így minden mentésem tökéletesen megy. A patcheket fel serakom, inkább tovább játszom az immár 10 éves karrierem, ahol a világ 10 legdrágább játékosa közt már nincs fényképes arc :D

C. Ronaldo 33 éves, Ronaldinho, Eto'o már visszavonultak, és a Loki egyik (általam felfedezett és kinevelt) játékosa (Hassan Al-Shamari) már majdnem fent van rajta. 20 milliót ér most, és 20,6 a legkisebb érték a listán. Még mindig a Lokiban nyomja :P Kíváncsi vagyok idén meddig jutnak.

Kicsit játszottam mert már hiányzott...:

Eladtam a legjobb játékosom (akit tavaly még nem, Craig Rodger, RB, 17,5 millióért elkelt) és az árából már vagy 6 embert igazoltam de még mindig van 3 millió abból a pénzből. A csapatépítés ól sikerült a szezont jó csapattal kezdtük:
    http://AndCorp.extra.hu/2018opening.JPG
    De ettől függetlenül horrorisztikus ez az év. Kezdjük ott, hogy 10 év alatt az első szezon amit vereséggel kezdtem. Első 5 meccsből 4et elvesztettem, most 18 meccs körül járok és 10. helyen vagyok, de olyan vereségeket mértek rám... 1-0, 75 és 80. percben kapott góllal 1-2... 0-0, 89 percben kapott góllal 0-1... 0-1,2-1,2-3,4-3,4-5 -ös meccsalakulás, a végén az asztalt vertem (képletesen...) és már 2 emergency meetinget tartottam az idén. Egyszerűen jobb a csapat mint tavaly (szignifikánsan jobb) de mégse megy semmi. Fiatalítottam vagy 2 évet a csapaton ez igaz, mert 26,5ös átlagéletkorból lett 24,5, 20éves 9 (!) csillagos kapusom van, de ettől még nem kéne széthullani és 4 meccses győzelmi sorozatra 4 meccses vereségsorozattal válaszolni, ahol boldog boldogtalantól kikapunk, sorban: Milwall 17., QPR 22., Derby 20. a 4.re hirtelen nem emlékszem. Szóval eddig rémes. Jövőre még jobb csapat lesz, mert a free transferek ugye csak 1 év múlva történnek meg, (tavaly azt sem lehetett az adminisztráció miatt) és kb 40 millió eurónyi játékossal fog bővülni a mostani 25 milliós keret... Akkor már kéeszen fogunk állni a feljutásra, mostmár csak az év végét várom, de addig még sok idő van, sok meccs, és túl sok kudarcot se én, se a vezetés, se a szurkoló nem bírnak el, szóval remélem nem válnak el az útjaim a csapattól idő előtt. A kilábalási terv megvan, csak idő kell. A vezetésnek és a szurkolóknak viszont eredmény. Egy edző igaz kihívása, egy (sajnos csak virtuálisan) igaz környezetben. Will I pass the test? Ebből filmet kéne forgatni :D:D:D