Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Na... hát...
    A ManU meccs után úgy éreztem magam, mint egy kezdő kurva miután végig ment rajta egy rögbi csapat :)
    a legjobb összetételben álltak ki. 4-0 volt a félidőben. A vége 5-0 oda. A játékosaimra nem nagyon lehetett panasz, a kapusom kapott csak gyenge osztályzatot. A második félidőben már feladtuk teljesen a támadás lehetőségét. Azzal foglalkoztam, hogy ne kapjunk nagyobb zakót :) Rooney 2x, Berbatov 2x, és Tevez 1x talált be. Az aranylabdás C. Ronaldo is játszott, de ezúttal nem remekelt. remélem ennél nagyobb zakót többet nem kapok menedzserkedésem alatt.
    A tabellán közben közeledik a januári átigazolási időszak. Jelenleg a 11-ik helyen vagyok. Még lövésem sincs kit igazolok majd, de egy védekező középpályás nagyon kéne. Legalább van 1 millióm igazolni (font). A fizetés keret azonban gyenge lábakon áll szóval el kell majd adnom pár embert. A reserve-et is át kéne formálni, de félek, hogy arra nem nagyon marad majd.
    Scout nélkül játszom, a táblázatok segtségével keresem ki a kiszemelt játékosokat( AVG rating, goals, assists) Illetve a fizikai jellemzőkre keresek belföldi játékosokat elsősorban (STA, ACC, SPE, STR)