Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    én így játszok:
    http://andcorp.extra.hu/me..JPG
    közben véget ért a szezon a championshipben:
    http://andcorp.extra.hu/finalmatch.JPG

Egészen sokáig, még a 43. forduló előtt is a 6. helyen álltam, ami ugye play-off-ot ér. Év közepén volt egy jó menetelésem mikor 9 meccsből 7-1-1-es mérleget csináltam, de mindenki más jó volt előttem, így előre nem léptem, csak eltávolodtunk 10 ponttal a 7. től. Utánna egy nagyon komoly hullámvölgy jött, 3 vereség, majd 3 X. Szerencsére a középmezőny is nagyon hullámzó volt, így nem kellett aggódnom a 6. helyem miatt, az atmosphere miatt viszont annál inkább. W-L-W és úgy éreztem valamit elkaptunk, de a rákövetkező eredmények (D-D-L-D) nem igazán tükrözték ezt. Legalább nem kaptunk ki, és adtuk el a 3 pontokat. Mindenféle taktikai variáció kipróbáltam a 4-1-3-2 és a 4-4-2 közt, sok igazítással finomhangolással, de ha vezetést szereztünk kiegyenlítettek, fordítani meg ritkán sikerült. (ellenben első félévben több olyan meccse volt hogy pl: 1-0->1-3->4-3 a Preston North End ellen vagy 1-0->2-1->2-3->4-3->4-4 a Reading ellen) Aztán a 42. fordulóban egy 3-0-ás győzelemmel még sikerült megtartani a 6. helyet a zárkózó középmezőnnyel szemben. Ekkor ültem le és mondtam a játékosoknak hogy 3 meccs, 6 pont, és garantálom nekik a play-off-ot... Milwall ellen vezettünk félidőben 1-0-ra, de kikaptunk 1-2-re. Lecsúsztunk a 8. helyre, de még mindig meg lett volna az esély ha nyerünk kettőt. Azonban a Southamptontól kikaptunk simán 0-2-re, és ekkor már csak a 8. vagy 9. helyen végezhettünk. Az utolsó fordulóban nyertünk a Stoke City ellen, jó búcsú a szurkolóktól, és elégtétel a játékosokkal szemben, hogy igazam volt és ha megtartják a milwall elleni vezetést most nem a nyáriszünetre, hanem a play-off-ra készülnénk.

Bár év elején meg év közben is azt mondtam nem járnánk jól a feljutással, a pezsgés és a dicsőség magával vitt, bár a másik három csapat jelentősen jobb volt nálam, szóval kétlem hogy egy play-off sikeresen vehető akadály lett volna a számunkra. A körülményekhez képest nagyon jó évet zártunk 18 játékossal, reserve team tök utolsó lett 13 játékossal, mondhatni csődközelben, mert bár az ellenőrzésen problémamentesen kaptunk liszenszet, még nem biztos hogy pluszban zárja az évet a klub (és ugyebár kerek 0 euróról indultunk, mert tavaly 16 millás mínuszt csinált az elődöm, ezért is vagyunk under administration), de ha kell van 4 millió euróm amit bele tudok tenni a csapatba, de azért a saját pénzem az mégis a sajátom szóval azt csak végszükség esetén.

Jövőre remélem eltűnik az adminisztrációs ellenőrzés és tudok végre igazolni, mert ez így olyan mint lábak nélkül focizni.

Mellesleg a Debrecen a BL csoportkör után az UEFA kupa döntőjéig menetelt, ahol a Feyenoord-al találkozott. Tőzsér Dani két korai (3,17) gólja nagyban hozzájárult a Feyenoord győzelméhez, a találkozó 4-1-re végződött. A DVSC történetének legjobb eredményét az általam épített csapattal (nem volt 1 darab igazolás sem) de nélkülem érte el. Ettől függetlenül nem bántam meg hogy eljöttem, komoly kihívás volt a Fulhamat vezetni, és komoly kihívás lesz jövőre harcolni a feljutásért, illetve mindenek előtt egy nyári átigazolási szezon alat megváltani a világot a csapat körül...

De ez várhatóan csak sok nap múlva derül ki, most 4 nap vizsgára készülés következik elviekben, de 250 km-re a szülőktől könnyen megfeledkezik az ember a tanulásról 19 évesen :D