Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Eltelt félév londonban:
    http://andcorp.extra.hu/23matches.JPG
    Egész jól összeállt a csapat, a Leeds Unitedot és a Southamptont is sikerült megverni, utóbbit 1 hete. A legjobb csatárom most épp holtversenyben, de vezető a góllövő listát is, és én vagyok a legjobb az idegenbeli mérlegem alapján. A hazai persze nem ilyen jó :S... 18 játékosom van, szóval sérülés vagy eltiltás esetén lyukas a pad (13 reserve játékosom van csak), de egyelőre bírjuk. Az F.A. kupában a 3. fordulóban kiestem a Tottenham ellenében egy 1-5-ös meccs után, 0-5-nél szépített a cserecsatárom. A ligakupában érdekes dolog történt, ugyanis 29.én beléptem a calendarba, 30án lett volna a meccs, de akkor sűrűn voltak a meccseim, 28án is volt egy, és rányomtam hogy move match (csakhogy 2.án is volt egy meccs) erre átrakta 29.ére a meccset. Na mondom király, nem pont ezt akartam, de a move match gomb aktív maradt, jó akkor megnyomtam mégegyszer, erre még egy nappal visszább nyomta, 28-ára. Csakhogy az a nap már eltelt, úgyhogy a fixturek közül kiesett a liga kupa, és azóta hiába telt el a 4. forduló időpontja is, nem történt semmi, ott áll a 3. fordulóban, és nincs lejátszva egy Fulham-Sunderland meccs. Fura...