Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    hol is kezdjem...

A 4-ik helyet sikerült elcsípnem, de nagyon izgalmas lett a vége. Az utolsó 5 meccs valóban vérre ment. Kezdtem egy kieső jelölttel, én meg kicsit lazábra vettem mikor a 3-ik percben már vezettünk. A végén 2-1-re kikaptunk szégyenszemre. Az ellenfél mindent beleadott, hogy ne essenek ki.
    Aztán már féltem a következő meccstől (a tabella második helyezettje) Ott 2-1-re mi nyertünk, majd végül az utolsó meccs elött ha kikap a listavezetőtől a csapatom egyik legnagyobb riválisa (Chester), akkor feljutok símán 3-ikként.
    Én csak egy döntetlent tudtam elérni, és a Chester győzött.
    Az, hogy éppen előlünk orozta el a 3-ik helyet gondolom a szurkolóknak nagyon jól esett. Az enyémeimnek nem. Öröm az ürömben, hogy váratlanul megválasztottak az év játékosának. Az átlag pontszámon alapján, meg volt 10 gólom, és 11 assistom a bajnokságban.
    Sajnos az említett 2-1-es győzelemnek nagy ára volt. Igaz, hogy végre győztes gólt szereztem szabadrúgásból, de elvesztettem a csatárom 2 hétre. Az osztályozón 2-0-ás vezetés után kiállították a góllal visszatérő csatárom. Ráadásul a balfék a 16-oson belül szabálytalankodott egy szögletnél, és a 11-est belőtték. 2-2 lett a vége. (nem kellett volna lecserélnem magam 2-1-nél) A visszavágón nem tudtam kiegyenlíteni a korai vezető góljukat az eltiltott csatárom nélkül. Maradtunk a 4-ik helyen.
    A szurkolók csalódottak voltak, pedig örülhetnének, mert a season objective a középmezőny volt.
    A végén jött a csattanó. Gondoltam szerződést hosszabítok, és a következő szezonban feljutok majd egy megerősített csapattal. A board azonban nevetséges szerződést ajánlott. Végül megszakadtak a tárgyalások.
    Nem találtam megfelelő csapatot magamnak a szünidőben. Végül szeptember közepén a Carlisle (egy másik korábban menedzselt csapatom, és kedvencem) aki már idény közben is megkeresett leült velem tárgyalni.
    Már nem számítottam újoncnak így a korábbi fizetésem dupláját sikerült kialkudnom. Győztes meccs esetén a korábbi prémiumom 3x-osát.
    tudom, hogy ez csak játék, és a pénz nem ér semmit, de valahogy frusztráló érzés, ha a játékosaim többet keresnek mint én, aki irányítom a klubbot is. Így most én vagyok a top earner a csapatban.
    Az új taktikám is támadóbb lett egy lehelletnyivel. 451 deffensive-ről 451 normal :P
    Az első meccsünk 1-0 ás győzelem a tabella alsó részében szenvedő Oldham ellen. Az elnök boldog volt a kezdetnek, és rögtön fel is repültünk a megnyugtató 15-ik helyre. A season objective a 17-ik hely. Csak másfél hónapot csúsztam, és a komplett átigazolási szezont.
    Majd félévkor rendbe szedem őket :)
    A reserve-el kezdem, mert írtó gyengék. A stábot már kialakítottam sebtében. Az új staffjaim elég jók. A reserve coach-om nem annyira, de a piacon nem találtam megfelelőt.