Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Na ilyen se sok volt még...

2017. Április 1.

DVSC (1. 22-0-0) - DVTK (7. 12-0-10) végeredmény 11-0. Nem volt kiállítás, sérülés, 21 helyzetből ennyit értékesítettem, az ellenfélnek 1 darab volt. A poén része most jön: Mivel a Győr kikapott a 23. fordulóban, maradt 44 pontja (14-2-7) ami azt jelenti hogy 23*3-44=25 pont előny, 7 forduló->max 24 pont. Tehát bajnok lettem április elsején :D

Mostmár tuti hogy jövő évvégén (addig van szerződésem) itthagyom a csapatot. Meguntam hogy a BL meg UEFA-n kívül nincs izgalmas meccs, és ha 3 hétig rábízom a segédedzőre a csapatot, akkor se vesztünk pontot. Szóval mostmár meglesznek nélkülem. Jövőre még hátha belefér egy BL siker, továbbjutás a csoportkörből, de a következő nemzedéket már nem fogom kinevelni. Célállomás? Még selytésem sincs... Gondoltam rá, hogy felhozok egy másik vidéki magyar csapatot, de itthon annyira "csak a Loki" érzés van bennem, hogy mást fura lenne igazgatni. Ha külföld, akkor kihívás, max másodosztály, és onnan BL-ig gyalogolni mondjuk 5-10 év alatt. Gondoltam rá hogy megkeresem a 2.-3.-4. osztály igazán nagy múltú csapatait, és új fénykort varázsolok nekik. (márha egyáltalán meg tudom közelíteni a DVSC-s fejlődésmenetet) Íme néhány példa, ti melyiket választanátok?

-Bradford Cityvel 1911 után újra kupagyőzelem (4. osztály)
    -Huddersfield Townnal megismételni az 1924-25-26-os PL bajnoki győzelem triplázást (4. osztály)
    -Hull Cityvel első trófea begyűjtése a klubb történetében (2.-3. osztály közt ingázik 4 éve, most épp 3. osztály)
    -Luton Town 1988-as Ligakupa győzelmének megismétlése (3. osztály)
    -Leed United 1968-as és 71-es KEK győzelmek 50 éves évfordulójára (2021) UEFA kupát nyerni (2. osztály)
    -Plymouth Argyle PL-be juttatása történelme során először [Fifa Manager 09-ben jegyzett történelme alapján] és megnyerni azt, persze nem egy évben. (2. osztály)
    -Leyton Orient visszajuttatása a PL-be és elmozdítani őket az in-game all-time tábla legaljáról (3. osztály)

Izgibbnél izgibb 5-10-15 éves tervek, segítsetek választani :)