Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Először is köszi Kristóf :)

Larvin: Ezeknek a góloknak is örülni kell, ez végülis a tanulópénz. Legközelebb már győztes gól jön :) Elvileg van big birthday a játékban, első évben megsértődött a csapat hogy nem tartottam, második évben örült hogy tartottam, azóta nem tarthatok sose, hiába kattintok a szülinapomra, nem jön elő az opció. Én szoktam őket étterembe küldeni mikor lemegy kicsit az atmosphere, két hét alatt két szerdán (nb1-ben ugye olyankor nincs meccs, angliában akad) és ebből az egyik növelni fogja, a másik meg effekt nélküli lesz. De túl sokat nem jó, mert olyan évi 6-8 után aszondják hogy ráuntak és lemegy tőle a moráljuk. (szoktam variálni hogy étterem, party, vidámpark, de ezek szummája is max 10 lehet utánna már kezdik unni nálam) Edzőtáborból is max 4 hétre küldhetem el őket (2*2 hét) utánna ha megint mennek aszondják hogy túl sokat vannak távol a családtól, és negatív effektek jönnek.

Levelek meg talentek látása nélkül is tök ugyanúgy néz ki az ups and downs? hogy +1 level ezért -1 azért +2 azért, bizonytalan 11es rúgó -10 a skillből, jó fejelő +5 skill?