Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Sikerült vennem egy csatárt a transfer window végén, és így meg tudtam verni a listavezetőt, és még valakit az élbolyból. A második helyen vagyok, de csak jobb gólaránnyal. Az utánam következő 4 csapatnak ugyanannyi pontja van. így utólag konstatálhatom, hogy megérte elcserélni a csatár tehetségem. Tudtam ugyanis pótolni, sőt, az új csatárom egyenlőre bomba formában van. remélem tudok hosszabítani vele, és nem viszik el év végén, ugyanis a szerződésében kikötöttem, hogy megtehetik. Elég sok bónuszt kapott, mert a fizetésével nem kivételezhettem a többiek miatt. Az átlag bér nálam 500 font/hét :P
    A "top erarner" 1000-et visz haza, de valami miatt nem találja a helyét. Középső védőként folyamatosan rossz osztályzatokat kapott, pedig elég jó értékei vannak. Aztán a félévi "up and down"-ban kapott -3 szintet. Bár a szinteket én magam nem látom, mert úgy játszok. Mindenesetre kitettem jobb hátvédbe, de még mindíg nem talált magára. Lehet, hogy következő átigazolási szezonben lecserélem.