Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    jah azt hittem IRL mondod :)

Nálam is elég strapás most a helyzet energy dolgában. Kipróbáltam, hogy az egyéni tréninget 100%-on hagytam, és a közös tréningen jó sok regeneration-t hagytam. Hát... Nem vált be, a játékosok így is fáradtak maradtak, szóval maradok a jól bevált 40-50%-nál.
    Közben a félévhez érkeztem, és felkúsztam a 4-ik 5-ik helyre. Nagy dillemát okozott, hogy elcseréljem-e a csatáromat egy jó védőre. Végül a védelem mellett döntöttem. Majd találok másik csatárt. Addig meg kihúzom valahogy a fiatalokkal. A középmezőny csak meglesz már. A bajnokaspiráns nagyon elhúzott. 50 pontja van, a második 37 ponttal követi, ha jól emlékszem. A második helyet még befoghatom, ha elkapok egy győzelmi szériát, de inkább 0-0-ás döntetlenekre számítok :)
    Az FA kupában x-eltem a Cardiff City-vel (1-1) Visszavágó következik.
    Én, mint játékos már rég nem rúgtam gólt. Azért az átlag 7-es osztályzat megvan, és a president is megdícsért. lvl 2 vagyok
    Szerintetek mire lehet pontokat kapni? A győzelem biztos ad pontot. Vajon az x is?