Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Még én sem tudom igazán hol a hiba. az emberi tényezőt nem hagyhatom ki a dologból, ahhoz a padon kéne ülnöm 10-15 meccset, azt meg nem akarok. Mindenesetre azt átlag osztályzataim 7 körüliek szóval nem vagyok olyan rossz. Az all over tényleg lefáraszt, már én is látom, de a támadásban segít valamit. Végre nem szorítanak be, azt akartam elérni, illetve a játék végén beindul az AI, és akkor mindenképpen. Talán, ha akkor betennék egy második DM-et az egyik csatárom helyett. Football Managerben az segített anno.
    Sajnos lőnek 30-40 méteres gólokat. Lehet, hogy a 3D patch miatt.
    Van egy fizikailag szuperman védóm, akit olyan sweeperfélének használok. "Defenseminded", lehet, hogy libero-nak kéne lennie? Ahhoz képest amilyen értékei vannak, nem kap olyan jó osztályzatokat.
    A csatárjaim is elég jók egyénileg, talán cselezésben nem, de azt tapasztaltam, hogy a túl sok csel azt eredményezi, hogy lecselezi magát az oldalvonalhoz, ahelyett, hogy kapuratörne, úgyhogy azt nem használom.
    Talán még creativity-ben vagyok gyenge, de én vagyok a playmaker a csapatban, szóval ezt kompenzálom amennyire tőlem telik :)
    Az egyik csatárom síma attacking-on van és targetman, a másik full attackingon és semmi egyéni extra. Talán adni kéne valami egyéni utasítást neki? Pl runs channels? A beállítottsága egyébként "busy". A targetmanem meg "penaltybox", ehhez lépest elég gyakran jön vissza a labdákért a félpályára.
    A "holdup" tapasztalataim szerint akkor jó, ha erős, és jól is cselez a játékos, és inkább középpályásnak jó.
    Egyébként wingbackjeim vannak. Kipróbálom mégegyszer a félpályás closedown-t, hátha az új védőbeállításokkal jobban szuperál majd a dolog.