Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Játék indításakor ki kell választani a reserve league-eket, kis kockába pipa a sor végén. Utólag in-game sehogy. Ha pedig feljutottál 2. osztályból 1.be és csak 1 osztályos a reserve league (spanyolországban nem tudom hogy van...) akkor automatikusan az 1. osztály csapatai kerülnek nevezésre. Ha többosztályos a reserve league (régen volt ilyen, most nem tudom hogy van angliában, még csak a Lokival játszottam) akkor meg úgy van hogy fel-lejutás normál módon, de ha kiesik egy csapat a nevezési tartományból, akkor a reserve csapata is megszűnik, és alulról megy a feltöltés, az újonnan nevezőekkel megtoldva az utolsó reserve leaguet. Remélem jól írtam mindent. (és leírtam mindent)

Larvin: a close-down nekem nem teljesen tiszta, de elvileg a letámadást jelenti. Egész pályás, félpályás, védőharmadban. Ez lenne a logikus. És tapasztalataim alapján az all-over close-down több energyt vesz el a játékosoktól, illetve sokkal inkább 1-1 párok alakulnak ki a pályán.

A védőkre én inkább még defenzívebb állást mondanék, és a defensive line hátrahúzását inkább tudom ajánlani, mint előretolását. Lokis tapasztalataim alapján sokkal kevesebb gólt kaptam a bajnokságban a védősor hátrahúzásával, és nálad is az ellenfelek nem annyira ügyesek elvileg hogy 30-40 méteres gólokat lőjenek, egy szűrő DM pedig megoldást jelenthet az ügyes CF és AM-ek ellen. 5 védő esetén én nem alkalmaznék emberfogást, mert szimplán olyan sok védő van, hogy területen lefogják őket.

Wing Back-ekkel játszol, vagy sima hátvédekkel? Egy LB-CD-CD-CD-RB védősor megölheti a támadásokat, és nagyon leterheli a szélsőket, LWB RWB esetén meg kétlem hogy a 4. osztály lovagjai képesek befutni heti 2 meccs alkalmával az egész pályát 90 percen át. Bár lehet én becsülöm le őket... Ha 15 meccs alatt nem igazán jött be eddig a formáció, én talán újat ajánlanék. Próbálj ki más 4-4-2 4-3-3 formációkat, és a nem tökéletes védelmet overwhelming attackingal kompenzálni. Meg adhatnál képet a gólarányról, mert nem igazán világos hogy túl sok gólt kapsz, vagy túl keveset lősz.

Innen szép nyerni, keep it real! :P