Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Én autosave-et mindg kikapcsolkom az elején.

Közben rájöttem hogyan kell kilőni a kommentátort anélkül, hogy bezevarjon. A játék indítása után a kommentárt fel kell húzni 80%-ra, majd a mentés betöltése után vissza le 0-ra.

Én közben november vége felé ismét a 20-ik helyen állok :D
    Ezúttal önerőből kerültem oda, nem így vettem át a csapatot. Pedig egész jó kis csapatom van. A taktikámmal lehet a gond.
    A meccs végén az AI elkezd rohamozni, és legtöbbször ilyenkor, a hajrában vesztem el a meccset. 5 védővel se tudom megállítani, van amikor az ellenfél középhátvédje jön előre, vagy a szélső hátvédjei. egész egyszerűen nem foghatom minden emberét, mert akkor nincs aki támadjon. 5-3-2-vel nyomom. ezt kedvelem a legjobban, és legtöbbször ezzel játszottam korábban is. Valahogy nem szuperál a dolog.
    Teljesen feltoltam a védelmi vonalat, hogy többet tudjak támadni, de ahelyett, hogy attól kéne félnem, hogy a védőim mögé kerülnek, és lefutják őket, vagy cselekkel faképnél hagyják, épp az történik amit szerettem volna elkerülni, beszorítanak, és átlőnek, vagy lefordulnak a védőről és kapásból lőnek, fejelnek. Mit kéne tennem, hogy a védőimet ne szorítsák be?
    Attacking-ot kedvelő védőket nem merek foglalkoztatni, mert azok mindíg elhagyják a helyüket, és megbízhatatlanok. Gondoltam arra is, hogy esetleg a closing down beállításom nem jó. Az van beállítva, hogy halp pitch. Defending third kéne, vagy all over?