Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    A soron következő BL meccsek:

Barca-Celtic 2-1

Most a Barcelonat fogadtuk otthon. Erősen fáradtan érkeztek, ezért egy nagyon zárt sok emberfogásos védekezéssel készültünk rájuk, és egy hosszú passzos kontrajáték volt a támadások taktikája.
    A csapatok idegesen kezdtek, 3 sárgát kaptam a 25. percig, a Barcanak nem volt helyzete. Ezután Szabó Ádám két szabadrúgás gólt is rúgot, de mire örülhettem volna, már 2-2 volt a félidei állás. Egyszer egy jobb aztán egy bal oldali beadást tett Eto'o a kapunkba. Próbáltam felrázni a csapatot, és folytatni a taktikát. Aztán a 62. percben kiállítják az egyik csatárom. Innentől elszabadult a pokol, és a 64. 78. 88. percben kapott gólokkal 2-5 lett a végeredmény. Sajnálatos, pedig nem volt sokkal több helyzete a Barcanak (Chances: DVSC-6 Barca-7), és fáradtak is voltak, de nem tudtuk kihasználni.
    DVSC-Barca 2-5

Celtic-Bordeaux 3-2 (papíron a Bordeaux jobb, így egy Celtic elleni győzelem a következő fordulóban aranyat érhet...)

(A Honvéd bejutott az UEFA csoportkörbe: Sturm Graz-Honvéd 0-2, 1-1)

A következő BL fordulóban a Celticet fogadtuk. Mint azt már a csapat megszokta a BL meccseken igencsak védekező taktikával állunk fel. Most is egy 4-1-4-2-t választottam, 5 emberfogással. A védekező harmadban nagyon sűrűn vagyunk, míg a támadóharmadban (kikerülendő a 2 védekező középpályását, és kihasználandó hogy csak 3 védője van) inkább a szélen felfutásokkal operálunk. A meccs jól indult, 4. percben Ristic veztést szerzett, majd a Celtic egyenlítése ellenére Brandao gólja okán 2-1-el fordultunk. A védelem és a középpálya motiválása után változatlan taktikával küldtem őket vissza. Hirtelen elkezdtek potyogni a gólok, az iram óriási lett, de a 72. percben 4-2-es vezetésnél Kincses Béla (CD: 78) megkapta a második sárgáját. Ristic (ST: 72) le, védő fel, további frissítés nem történt. És itt jött a hidegzuhany, 4-5 lett a vége.
    Kicsit részletesebben a meccs:
    4. perc: Ristic Gábor 3 védőt és a kapust elfektetve a gólvonalig cselezi magát (1-0)
    20. perc: egyenlít a Celtic Asamoah Gyan révén. (1-1)
    36. perc: sérülés a Celticnél.
    40. perc: Orosz György sarkazós passza után Brandao a kapuba gurít (2-1)
    (félidő)
    52. perc: Hazaadás miatt szabadrúgás a büntetőterületen belülről. Brandao legurítása után Szabó Ádám keresztüllövi a sorfalat (3-1)
    53. perc: Dzsudzsák (25 millióért megvette a Celtic a PSV-től) beadása után a kapusom Seculin a támadó arcát öklözi ki, nem a labdát, de későn, mert a labdát már a hálóba fejelte a csatár. (3-2)
    56. perc: Orosz György a félpályán labdát szerez és a gólvonalig mindenkit kicselez (4-2)
    71. perc: Kincses Béla piros lapot érő szabálytalansága ellenére csak sárgát kap.
    72. perc: Kincses Béla második sárgája egy középpályán elkövetett felesleges szabálytalanság miatt.
    73-76. perc: 1 csere nálam, 2 náluk.
    78. perc: Egy 30 méteres bombagól a Celtic részéről, Seculin esélytelen volt védeni. (4-3)
    82. perc: Egy kötény után jön egy jobb oldali beadás, Asamoah Gyan beveri. (4-4)
    88. perc: Asamoah Gyan óriási lövése bemegy. (4-5)
    (vége)
    http://andcorp.extra.hu/a_celtic_meccs.jpg
    Na ilyenkor mit mondjon az edző a sajtótájékoztatón?