Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ez azt jelenti hogy a fizetési kereted (wage budget) és az átigazolási kereted (transfer budget) magasabb, mint amennyit a klubvezető a rendelkezésedre bocsátott, és szólnak hogy nuygodtan költekezz még.

Azért itt meg kell említeni hogy a wage budget-be beleszámítanak a bónuszok is (meccsenként, clean sheet, bajnoki cím, liga pozíció megtartása) így érdemes félévkor még elég bőre hagyni.

A transfer budgetről is érdemes szót ejteni, mert az év végi dátummal eladott játékosok után befolyt összeg (irreálisan) csak a jövő évi költségvetésbe számít bele. (Pedig ugye jún 30ai dátumma adod el őket, a tárgyév pedig júli 2-3-án kezdődik az első edzéssel.) Szóval ha félévkor mínuszban vagy akkor már csak átcsoportosítással tudod megoldani.

Apropó átcsoportosítás: nem tudom ki hogy tapasztalta, én első évben ellőttem az összes lehetőséget arra az évre, hogy csak 1 budget legyen mínuszban, de azóta (09/10 idény óta a 15/16-ig ergó 6 éve) sose engedélyeztek semmilyen átcsoportosítást, szóval csak óvatosan.