Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Hogy legyen mivel elütni az időt, és kikapcsolódni ha nem megy a csapatnak :D

@Engine (igyekszem rövid és tömör lenni):
    -A legnagyobb különbség a dátum. Friss adatbázis, 2008-as kezdési lehetőség. Így van lehetőség a "mi lenne ha én irányítanám a kedvenc csapatom" scenariokra. Ha elég lelkes vagy, ez elég.
    -Nyugodt szívvel lehet mondani hogy alapvető újítás nincs a játékban. Kozmetikázások vannak benne, mint az ifiigazolás, meg staffok, meg sok helyen sok apróság, amitől másnak érzed mint az eddigi összes többi, de a magja ugyan az.
    -130 óra játék után én azt mondom nekem megérte a 10k HUF-ot. (óránként kevesebb mint 80 forint, és még csak 2 hónapja van meg...)
    -Ha türelmes vagy, a steamre biztos fog kijönni crack. Idő kérdése.

Összefoglalva, ne azt mérlegeld, hogy az ára mennyi és megéri-e neked, hanem ha érzel belső késztetést arra hogy ez neked mindenképpen kell, és kihagyhatatlannak érzed, akkor vedd meg.

Én a TCM 2003 óta az összes részt ugyanazzal a rajongással várom mint 2003-ban 14 évesen azt a gamet. Hazaúton mindig elmentünk apával a kocsival egy TCM nevű traktor (vagy vmi olyasmi) kereskedés előtt, és mindig a game jutott eszembe, és 1 hét után úgy jöttünk haza hogy apa ideadta nekem a dc++-ról lehúzott game-t dvd-re kiírva. Van ami megfizethetetlen, minden másra ott a mastercard... szóval ha van benned ilyesmi mély késztetés akkor megéri, ha nincs, akkor nem biztos.