Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Az idény feléhez közeledve kaptam egy ajánlatot a Shrewsbury-től. Korábbi játékokban már irányatottam ezt a csapatot, és ismerve a játékosállományt (végre valódi játékosokkal) úgy döntöttem átigazolok a 4-edosztályba. Féltem, hogy a játék nem fog menni, és fel kell hagynom vele, de a jó csapattársak miatt még könnyebb is a dolgom, az osztályzataim is jobbak. Gólt még nem sikerült szereznem, sőt a csapatom is elég gólszegény, de egy nagy letargiából kell őket felépíteni. A 20-ik helyen állunk (24-ből), és idáig 0-0, 2db 0-1-es vereség, és egy 1-0-ás győzelem a mérleg. Az általam kialakított, új stábom, és a körülmények is sokkal jobbak. Remélem sikerül elérni a season objective-et (középmezőny) Mivel év közben igazoltam át, kevés időm lesz rá. Az átigazolási időszak utolsó napján sikerült leigazolni egy hongkongi védekező középpályást. Jó sok aláírási pénzt kellett fizetnem, de kellett valaki erre a posztra. Nem nagyon válogathattam, mert ezen a szinten még scoutolás nélkül nem tudni sokat az aspiránsokról. Azokból kell választani akiről rögtön lehet tudni infókat. Szeretem, ha minden poszton van helyettes, mert általában sok a sérült. Mondjuk hálisten nem sérülnek le hosszú időre, mert az edzésre odafigyelek.
    Úgy néz ki a negyedosztályban már több recovery-re van szüksége a játékosoknak, de az is lehet, hogy ez a szezon végi forma, gyorsan fáradnak, pedig a az egyéni workload 40-30 %-on van. Mi lesz itt akkor premier ligában? :)
    Odáig sosem jutottam el Fifa Managerrel. mindíg előtte abbahagytam.
    Már kezd idegesíteni a kommentár. Tök hülyeségeket mond állandóan. Mindíg kapusgólt kiált, meg debütálló gólt vagy azzal köszön el, hogy nyert az Arsenal, vagy a liverpool, stb.
    Már félek kikapcsolni a hangot, mert akkor elmegy a háttérzaj is, ha újratöltöm.