Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Na beszáltam én is a küzdelmekbe. Nem bírtam már várni az angol adatbázisra.
    A Newport County-t választottam. Az első felkészülési meccsen 3-1-re vertem a Boston Utd-et. A gólok sorát a jobbszélsőm kezdte el. elfutott a jobbszélen és éles szögből erővel meglőtte, az ellen kapusa meg bevédte :) Aztán a következő gól az övék volt, amivel egy meglepetésgyorsaságú, védő mögül kibújós playermanageres :) góllal válaszoltam. Én magam is meglepődtem, hogy milyen pontosra sikerült a lövés. A végén még a csatárom is betalált ezzel alakult ki a végeredmény. Taktikának a 3-4-3 deffensive formációt választottam, azon egyszerű oknál fogva, hogy az assistant manageremnek ez a kedvenc formációja. Kirúgni nem akartam, mert ott ahol vagyok sokat ér az a pénz amit fizetni kéne.
    Nemtudom ti mennyire használjátok az emberfogás opciót, de nekem nem jött le azonnal, hogy drag and droppal müxik. Oda van írva ugyan, de apróbetűsen.
    A 3D meccs alatt marha idegesítő, hogy a játék megállításához mindíg macska egér játékot kell játszanom, míg eltalálom az előlem menekülő felső, vagy alsó menűsort. Ha fixálom, akkor meg nem látom a játékteret.