Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • SFefe77
    Az update telepítése után ugye a korábbi frissítések eltűntek, de aztán ismét feltelepítettem őket, azonban így se működött a magyar része. A többi közül talán volt ami ment.

A játék újra telepítésével eddig még nem próbálkoztam.

Nem vagyok magam se nagy csaló, nem módosítok eredményeket, nem használok segítséget sem, de a pénzes módszernél azt figyelembe vettem, hogy olykor nem igazán reális a költségvetés, amit a csapatoknál igazolásokra megadnak. Persze lehet javítani rajta, de még az sem közelíti meg a valóságot. Szerintem…

Egyébként pedig a plusz pénz hozzáadása nem jelenti azt, hogy ezzel már bárkit leigazolhatsz. Arra lesz pénzed, hogy azt igazold, aki a csapatodban is akar játszani. A ’pool-al például Rooney, vagy C. Ronaldo megszerezésére így se nyílt lehetőségem, de még a Barcelonából, vagy a Madridból sem tudok igazolni.

Edzéstervekre pedig csak azért lettem volna kíváncsi, mert érdekel, hogy ki milyen edzést használ, mennyire veszi igénybe a segédeket. Tapasztalatgyűjtés semmi más…