Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Mielőtt megtalálnád a megoldást, tedd fel az update 2 -őt is a biztonság kedvéért (ciki volna, ha újra elrontaná az adatbázisod)

Sajnos ez a mostani fejlesztői gárda nagy hibája, hogy szarnak azokra akik időt ölnek abba, hogy jobbá tegyék a játékot.
    Le kell nyelni a békát, és újra megcsinálni előlről. Mindenki ezt teszi.

A csalás szerintem megöli a játék élményét. Ez egy gondolkodós játék, nem is értem, hogy miért kell ehhez csalás.
    Annyit tudok segíteni, hogy a legnagyobb eredményt szerintem úgy érheted el, ha minden héten saját magad állítod be, hogy éppen mit akarsz, hogy csináljanak. Tehát nem adod meg az edzéstervet év elején, hanem, minden héten te állítgatod be, attól függően, hogy épp mire lenne szükségük. Ha meg nagy csapatnál vagy, mint a Liverpool, akkor külön csoportot alakíthatsz ki minden csapatrésznek. Csatárok, középpályások, védők, stb. Esetleg spéci csoport a rögzített helyzetek gyakorlásához, és külön egy a ritkán játszó játékosoknak (fitness)
    A taktikád is meghatározhatja az edzésterved hatékonyságát, szóval nem ajánlom a mások által készített edzésterveket. Persze lehet, hogy van már cheat erre is...