Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    A 2016/2017-es idény is elindult. A nyári felkészülés alatt 12 embert kölcsön, 16 embert pedig eladtam. Főleg kevésbé tehetséges 21-24 éveseket, és 28 év körüli igen jó értékű, de tovább már nem fejlődő játékosokat. Ez összesen 23 millió eurót hozott a konyhára, plusz félévkor távozni fog Szabó Ádám 10,5 millióért. Megvettem a maxos youth centert 8 millió euróért, és a jó eredményeinknek köszönhetően már egyeneságon a BL csoportkörbe kerültem. Az MTK a 3. fordulóban a Milan-t kapta, szóval az UEFA kupában folytatja, az IT kupából a 2. fordulóban kiesett a Diósgyőr, az Újpest a D.Tiranával játszik az UEFA kupa 2. fordulójában, és a 3. fordulóban sorsolják be a Honvédot. Mostmár teljesítenünk kell nemzetközi szinten, mert 5 évvel ezelőtt 4.3 pontot csináltunk, azaz én nem végezhetek a 4. helyen a csoportban, és egy csapatnak be kéne jutnia az UEFA csoportkörbe, amire van némi esély.

Ime a bajnoki nyitány előtti csapatom:
    http://andcorp.extra.hu/2016opening.bmp
    A két szélső hátvéd elég jó ahhoz hogy beférjen a kezdőbe, szóval ők be is kerültek, de más nem. 1-2 éven belül azonban eladósorba került nem egy ember (pl Nikházi Márk, Daniel Drinkwater) mert 28 éves koruk után aligha fejlődnek tovább, és 10-15 millió közt nekem nagyon megéri őket eladni. Szóval 1-2 éve van a fiataloknak felfejlődni a kezdőcsapat szintjéra, ha nem akarnak lapátra kerülni...