Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Újabb év ért véget a karrieremben, szóval a 2015/2016-os évad is lezárult. Miközben alt-tabbal írtam a hsz-t dobott egy kékhalált a gép, szóval egy #8633-nyi szöveg elszállt, (szerencsére a havi autosave után 2 nappal), ezért csak egy rövid összefoglalót írok.

Évi záróértékelés:
    BL-ben a csoportkör 2. helyén végzés lett volna a (talán túl magas) cél, a Chealsea, Valencia, Dortmund csoportból. Nem sikerült, "csak" a sima módon UEFA kupába jutás.
    http://andcorp.extra.hu/uefalesz.bmp
    Itt viszont sajnos egy idegenbeli 1-1 után (ahol én vezettem) egy szerencsétlen hazai 0-1-el búcsúztatott az FC Nantes.

A bajnokságban simán legyalultam a mezőnyt, ami elvárás is egy évvége fele már 57 millió eurós kerettel, első pontvesztés a 4. fordulóban (DVSC-Paks 2-2) aztán 14 győzelem zsinórban és 19. fordulóban újabb pontvesztés (Paks-DVSC 5-4... szép fordulatos meccs volt 4-4-es félidővel) A végén a tabella:
    http://andcorp.extra.hu/tabella1516.bmp

Sajnos a sérülések derékba törték két játékosom, Perger Péter és Lee Hills, nálam futó karrierjét, előbbi 4 utóbbi 3 pontott vesztett az idei ups-and-downs-ban, ők eladásra kerülnek. Pedig Perger volt olyan jó mint Brandao...

Már 13,2 millió értékben árusítottam cserepadon ülő/kölcsönben lévő egy szóval nem állandó kezdő játékosokat, akik év végén távoznak (tehát a befolyt összeg a jövő évi elszámolásba megy)

11 db 19-20-21 éves ifi érkezik Júli 1-ei dátummal (mind ingyen), jórészt a tarcsi csapatba, de aki ki tudja szorítani a 6 évvel ezelőtt idekerült azóta itt kinevelt játékost, az megkapja a lehetőséget, hogy 6 évig az első csaatban nevelődjön és huszonpár évesen a BL-ben játszhasson.

A magyar kupában a döntőben a Honvéddal találkoztam, addig elég sima volt az út. És a döntő is maga egy laza 4-0-ra végződött.

Hát ezzel zárul egy újabb évkönyv, hétvégéig még lehet belekezdek a nagy őszi csapatrendezésbe, de a bajnokságig aligha jutok el ünnepek előtt. Szép estét mindenkinek!