Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    8 nap után ismét le tudtam ülni játszani, a sikeres ppzh után kiérdemeltem mára, és folytatom a DVSC sztorit 2015.10.01-től...

Emlékeztetőül:
    NB1:
    DVSC 6-1-0 (32-8) 19p
    MTK 6-1-0 (27-7) 19p
    3. hely 5-0-2 15p (hármas holtverseny)

Kupa: (még soká lesz)

BL:
    Chealsea 2-0-0 (3-0) 6p
    Valencia 1-0-1 (2-2) 3p
    Debrecen 1-0-1 (1-2) 3p (Chealsea itthon a kövi meccs)
    Dortmund 0-0-2 (0-2) 0p

Körítés:
    Bár mindhárom magyar csapat kiesett az UEFA kupa csoportköre előtti fordulóban, mégis a 8. helyre jöttünk fel az 5 éves értékelésben, ami már asszem 2 BL induló helyet jelent. Javul a magyar foci :P

Amit igazából észrevettem a csapaton az az hogy a 19-20 éves ifisztárok felnőttek. A 23 év körüli átlagéletkor felment 26 körülire (3 év alatt :D). Szerencsére az év végén hozzám igazolók névsora már majdnem 10 főre rúg, és mind 19-20 éves 7-8 csillagos, reserve teambe játéklehetőséget biztosító szerződéssel, szóval jön a vérfrissítés ideje lassan. Na meg a cash-in, az 53 milliós játékoskeret felét el lehet adni ha beválnak az ifik. Csak 8 nap telt el és szinte elvesztettem a fonalat, ezért írok ennyi mindent.

Eredmények:
    Na mostmár rátérek a játékmenetre. A két szélső középpályásom a bajnoki meccseken elkezdtem átnevelni a túloldalra, így kicsit többet érnek, és bármelyik oldalt bevethetőek lesznek. REAC-DVSC 0-4 & MTK-Siófok 3-0. Egy érdekes kép hétközbenről:
    http://andcorp.extra.hu/bestplayers.bmp
    DVSC-Vasas 3-1 & Makó-MTK 0-7;
    Magyarország-Moldova 13-0;
    DVSC-Chealsea... egy várva várt meccs, egy meccs amin mutathatunk valamit, egy meccs a legnevesebb ellen, egy meccs amit 17900 ember sokáig emlegetni fog "hogy én ott voltam azon a meccsen"... Egy 60 perces emberhátrányt követő 0-0, egy kifogott meg egy kihagyott Chealsea büntetővel. Büszke vagyok a csapatra (kiállítot védőn kívül 3 védő 10es, meg kapus is). Mellesleg Valencia-Dortmund 4-0. Két hét és Chealsea idegenben... :P