Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Mellesleg lehet meccset halasztani, ha 4 napon belül 2 meccsed van akkor azt kitolhatod, hogy legalább 3 nap szünet legyen minden meccsed közt. A nemzeti válogatott meccseit viszont nem veszi bele a csapat kalendáriumába, de nem lenne nagy munka megcsinálni EA-nek. Vmi kalendáriumos fixlink alapján vannak a meccsek linkelve, mert van egy ilyen apró bug, hogy ha 2 meccset elhalasztasz a kalendáriumban, akkor inaktvvá válik véglegesen a gomb, el kell kattintani másik fülre, majd vissza és akkor megint van 2 "lehetőséged". Szóval helyenként egy két feature össze van csapva. Amúgy nem tudom pontosan a szabályokat ehhez kapcsolódóan, Magyarországon tudom hogy válogatott meccs bajnoki forduló szünet, de pl Angliában is így van vagy Olaszországban? Mostanában nem néztem tv-t (a pesti albérletben nincs :P) szóval nb1.hu-ról néztem az őszi bajnokikat... poor me...

Már gondolkoztam azon hogy írni kéne az EA-nek egy levelet, mert kurva sok ilyen apró hibát találok a gameban. Pl vannak ilyen "újságban leadott" összehasonlítások, hogy 2011es évben hogy teljesítettek a csapatok. És ilyenkor nem az idény számít, hanem 01.01.-12.31.-ig veszik figyelembe. Tök felesleges, statisztika, de a 8. idényedben már sok ilyen dologot is megnéz az ember nehogy túl monotonná (munkává) váljon a game. Na a probléma az csak az vele, hogy rosszul kezeli a dátumokat. 2011-ig mindig a legelső éved eredményeit adta hozzá a mostani félévhez, azóta meg 1 évvel félrecímez és pl 2013 jan-jún + 2015 júl-dec eredményeit adja össze. Na ezek kb 1-2 sornyi programkódtévedések.

Meg olyan hogy a legördülő listában csökkenő sorrendben vannak az évek kiírva, de mikor rákattintasz rájössz, hogy a tényleges hyperlinkek a grafika mögött növekvő sorrendbe vannak, szvsz kattintok 2015 megjelenik a 2009es tabella, kattintok 2010 megjelenik a 2014-es. Nem minden táblában, csak néhányban. De a levélírásról mindig lemondok, mert biztos van másik nálam is geekebb, aki több mint 127 órát tolt eddig a gameval, és már írt csomó levelet is.

Amúgy ilyen apróságokon kívül instant resultokkal játszva egész korrekt a game. (3d meccsekről nem tudok feedbacket mondani... videotext semmi extra... text mode meg idegölő, olyan izgalmas 1-1 meccs, na meg ezek a módok rohadtul lassítják a játékmenetet, én meg szeretném látni felcseperedni a két lányom (only in-game :D) és gyúrok már végre egy fiúra :P) Stabil, nem lépdel ki (eddig 1x fagyott be a game, és utóbb megnéztem az sem szoftverhiba volt, másik progival karöltve küldték el legelni a vga-t), gyors, savefile nem repül el bufferméretekig. Az AI hát még mindig érdekes, de legalább aktív. Nonszensz hogy Berbatov 34 évesen az MTK-ban akarná befejezni pályafutását, vagy hogy a kölcsönbe adott játékosomat megveszi a másik csapat +30%-os feláron, és 1 hónapra rá eladja úgy hogy 20% vesztesége lesz belőle. Persze ezek a gamer orientáció hibái, hogy ha felajánlod egy játékosod egy csapatnak, elfogadják az ajánlást, akkor kötelezően a game küldi is az ajánlatot, pedig sokszor nincs értelme mert az AI eladja fél éven belül a játékost. Viszont látszik hogy dolgoznak a csapatok, aki jó az fel jut 8 év alatt a 3. osztályból az 1.be, és közben szépen fejleszti a játékosállományt, nem pedig egy ultralucky gyér csapatként tetszeleg.

Na asszem eleget írtam már, ideje a 4 óra múlva írandó zh-mra is tanulni valamit, a beszámolók folytatódnak, amint játszok valamennyit.